או.קיי. בנוגע למפגש...

או.קיי. בנוגע למפגש...

אחרי שגילינו שבכל יום שהצענו יש כאלו שלא יכולים, החלטנו לעשות כאן סקר. תבחרו לכם כאן את אחת מהאפשרויות הבאות: שלישי בערב רביעי בערב חמישי בערב היום שלגביו תהיה היענות רבה, הוא יהיה היום שבו יהיה המפגש.

חמישי בערב

תלוי במיקום, אנחנו באים בהרכב מלא ונצטרך לבחון האם מתאים בשל אילוצי שיר או לא מבקשים לא להיות אלו שישפיעו על המקום יתאים - נצטרף לא יתאים - אז לא

מה פיתום?

אתה, חנה ושיר זה שלוש קולות. השאלה שלי הייתה אם "אתם" כולל גם את ג´אסטי ורייצ´ל או שהם בחשבון נפרד...

אם כבר שלושה

אבל לא. אנחנו קול אחד כי באים כמקשה אחת לגבי חיים ורחל ? להם יש רצונות משלהם ומגבלות משלהם ומכאן קולות משלהם

R a c h e

New member
בשבוע הבא אני באילת

לכן אינני קול בכלל. אני בי-ם + ת"א ביום חמישי הזה רחל

almog4

New member
חמישי

חמישי נוח יותר. אבל אני לא רוצה להיות זה שמכריע

טיש ירושלמי

השירשור הזה לא כל כך אקטואלי לגביי כי אני לא מגיעה לת"א. מה שכן - אני רוצה לקבוע יום שמתאים לירושלמים לשם טיש שבועי. אני מצפה להענות גדולה - בעיקר שעוד ועוד אנשים הופכים לתושבי עיר הקודש. קביעת היום אינה מחייבת הגעה שבועית - זה רק לשם מתכונת קבועה - וכל מי שיכול להגיע מגיע. מי שלא, תמיד יש את שבוע הבא. אחרי שנקבע יום כבר נמצא איפה - לא חסר מקומות... (שמעתי שפתחו בית קפה אינטרנט חדש מטר מגאולה!) לי מתאים - כל יום! >ספל חמאה קוראת לירושלמים לשריין יום ומהר!<

דידית

New member
טעות ספלונה טעות.

מדברים פה על מפגש נעק! של כל הפורום והוא יהיה בעיר הקודש! מיכל כתבה על זה לפני כמה ימים והודדות לתפוז המצופר כרנאה לא ראית את זה. אז מה יותר נח לך? שלישי/רביעי/חמישי?

אופסס...

אוקיי, זה לא סותר את הקריאה שלי לטיש ירושלמי, ושנוח לי בכל יום. >ספל חמאה עצבנית גם היא<

טנטרי

New member
הי , אני בפנים

גם לי מתאים בעיקרון כל יום. ומאחר ולצערי אני גולש גרוע אני אשמח להיפגש עם אנשים פנים אל פנים. את מארגנת ?

למעלה