או.קיי....אנשים!

nataly cobain

New member
או.קיי....אנשים!

ראיתם את הדברים שהיו בזמן האחרון בערוץ "VH1"? שקשורים לנירוונה כמובן?! גדול גדול...ושאלה כמה קליפים יש לנירוונה...אני מכירה 2: סמיילס לייק טין ספיריט ו- יו נו יו אר רייט! יש עוד, יש עוד?!.....אם כן תעדכנו אותי..

ש ו ק ה

New member
היום ראיתי בדה פרידג'

את הקליפ של אין בלום בפעם השניה בחיים שלי stone cold classic וניל האדיוט הזה!!! "that was kurt cobain and nirvana..." טוב שלא קרא להם the kurt cobains וזהו...

ש ו ק ה

New member
היום ראיתי בדה פרידג'

את הקליפ של אין בלום בפעם השניה בחיים שלי stone cold classic וניל האדיוט הזה!!! "that was kurt cobain and nirvana..." טוב שלא קרא להם the kurt cobains וזהו...

Hairspray Queen

New member
איי ייאיאי

אוף, נטלי... אמממ... תמיד אמרתי שנטלי זה שם של פרחה... סתם, אל תקחי את זה אישי. in bloom heart shaped box come as you are lithium sliver smells like teen spirit you know youre right sappy שכחתי משהו?

nataly cobain

New member
תודה בנאדם...

גם אני אוהבת את השם שלך.... זה בסדר....סתאם סתאם...פרחה חס וחלילה... להיות אחת עם לק ורוד, ללבוש ורוד, להסתכל על העולם מלא בנים "שרוצים אותך"...ובכלל....פרחות זה חיות מיוחדות שכדי לברוח מהן... ותודה.... איפה אפשר לראות אותם, מה יש קלטת..!??!??!?!? כאילו כזה כאילו... סתאם סתאם.. ואהבתי את הקטע של נירוונה וקורט קוביין....מה הוא מטומטם!?

Friends G i r l

New member
מה הבעיה שלך?

למה מטומטם? וברור שיש להם עוד קליפים! אבל אנשים כמוני (הייתי בת חמש כשהוא התאבד) הכרתי אותם רק אחרי שהוא התאבד ואז כבר לא ממש שמים קליפים שלהם בטלוויזיה אז.. חורשים על הדיסקים.... דרך אגב... ניל הזה כל כך אידיוט... איך הוא שר את in bloom רציתי להתאבד

the sofa city

New member
איזה קליפ היה של IN BLOOM?

זה שהם לבושים שמלות ומפרקים תאולפן או זה שהם מסתובבים ברחובות? (אם אני לא טועה זה אותו שיר...) ראיתי איזה פעם לפני שהתחלתי לאהוב נירוונה את IN BLOOM שהם עם שמלות אוי איך צחקתי...! ואז שראיתי את זה שוב (שכבר כן אהבתי) אוי איך צחקתי! חחחחחחחחח

ALMIGHTY

New member
יש שתי גירסאות

1. פירוק אולפן וכו'. 2. הסתובבות ברחובות עם מסכות וכו'.

the sofa city

New member
אז צדקתי...

תקשיבו שניה: חברה שלי רוצה להתחפש לאנטוני (רד הוט צילי פפרז) אז היא שמה חולצה לבנה מכופתרת עניבה שחורה ומכנס כזה שחור עם המון כיסים... האם יש סיכוי שאנשים יחשבו שהיא התחפשה לאווריל? (ככה כותבים את הדבר הזה?)

יש להם די הרבה קליפים ...

סמלס יו נואו יו רייט הארט שייפד בוקרס קום אז יו אר ליטיום אני חושבת שגם לסילבר יש אבל אני לא בטוחה ... ובקשר לאין בלום ? אוקי יש את הגירסה שהם מפרקים את התפאורה והכל ...ונגיד שיש גירסה שהם מסתובבים ברחובות ( לא ראיתי ... ) אבל יש גם גירסה כזאת שהם נראים כמו איזה להקה של חננים מהסיקסטיז (או שרק אני ראיתי אותה ??) ובקשר לחברתך שרוצה להתחפש לאנטוני זו קצת בעייה , כי אין לו ממש לבוש אחיד . אז לא יודעת , היא סתם תראה רגיל ... ודרך אגב אנשים למה אתם מתחפשים אם בכלל ? :))

rainbowgirl

New member
גמ אני ראיתי!!

ממ שמציגימ אותמ כלהקה של חננות כאלה ואז מראימ אותמ מתפרעימ

נריה פי

New member
אהבתי את הקליפ

הם מזה חמודים שם... וזה מצחיק שהם לובשים שמלות ומתפרעים
שאלה ל-rainbowgirl, למה את לא כותבת עם אותיות סופיות?

נריה פי

New member
חחח...

אני הייתי ברוגז איתם, אבל בסופו של דבר השלמתי...
למרות שלו מגיע להם, אבל ויתרתי.

l o o p

New member
יש ל-אין בלום שלושה קליפים

1. הקליפ שעוד טאד היה המתופף (שהם ברחוב) 2. שהם עם שמלות 3. שהם לבושים בחליפות

ש ו ק ה

New member
היה את הקליפ שהם בחליפות כאלה

משנות ה60... אוף אני רוצה לראות גם את הקליפים האחרים... למה לא משדרים שום קליפ חוץ מטין ספיריט??? קוראים לו צ'אד צ'אנינג לא?

l o o p

New member
אפשר להוריד מקאזה

את יכולה להוריד את שלושת מקאזה, ואם לא אז בטוח יש אתרים עם הקליפים

nataly cobain

New member
יו........*מקנא*

זה כל כך מעצבן....אני מתה לראות את הקליפים האלא ואין לי קאזה, כי פעם היה לי ואז ניכנס לי וירוס למחשב...ומאז לא ניסיתי להוריד...(אגב, באמת תיזהרו מכל הקטע של להוריד דברים מקאזה...)... אני לא יודעת למה להיתחפש...יש לכם רעיונות?! ויש לי דיסק אחד מההופעה שלהם ברומה (ניראה לי, מקווה שלא טעיתי ואם כן אז לא להרוג אותי)...ורואים את כל הלהקה בשחור, ורק קורט בבגדים של מעודדות...עם פונפונים...חחח....ניראה מצחיק! אז כשדיברתם על הקליפים...ניזכרתי בזה.... נ.ב- למישהו פה יש מסנג'ר?! כי אם כן...אז אשמח לדבר איתכם...(*נותנת סטירת לחי לעצמי*, אומרת: מה זה המילים האלא, גאד דיימט! "אשמח"...גאד... ) לפעמים יש לי פיצוי אישיות, אבל רק כשאני שומעת נירוונה!!! אני מפחדת שיתמכרתי!!!!*בורחת מהמחשב*

למעלה