או קיי אנשים....

• פותח הנושא MOR@N
  • פורסם בתאריך

MOR@N

New member
או קיי אנשים....

יום שישי היום ואין לי מה לעשות יש הצעות? אני מתה מעייפות לא ישנתי כול הלילה ועוד הייתי צריכה ללכת לכיתה של אחי הקטן התלמידים דווקא עשו שם דברים נחמדים...גרם לי לחשוב למה בבית הספר שאני הייתי בכיתה ד` לא השקיעו עלינו המורות וגרמו לנו לאהוב מקצועות על ידי למידה שונה משל מורים אחרים...(אוייי עכשיו אני מבינה למה אני לא ממש אוהבת את בית הספר...ולמה אני לא הולכת הרבה...גם קל לי מאוד להאשים את המורים!!!)או קיי פורים מתקרב וגם אין לי למה להתחפש...אתם מתחפשים?גם גיליתי שעושים לנו מסיבה בערב איפה שהוא...לא נראה לי שאני אלך אני לא ממש מחבבת את השיכבה הנהדרת שלי...שורצים לנו קלולסיות שחושבות שההופעות שהן דופקות לבית הספר מעניין מישהו?! אם כבר מדברים על בית ספר...איך עברה עךיכם השביתה? מה עשיתם?...או קיי מספיק בולשיט להיום... לכול מי שיוצא היום תהנו תעשו חיים גם בישבילי קרעו את העיר (לא משנה איזה עיר) ואל תשכחו לחזור ולספר בפורום... בה ביי מורן <<עייפה מאוד>>

תעשי מה שאני עושה

מוריד קבצים של 650 מגה מהאינטרנט :) וגם כאן שורצות כמה קלולסיות.

12lior

New member
הלוואי עלי

איפה לעזאזל יש מקום במחשב ל-650 מגה? לי יש בקושי 200...

12lior

New member
הלוואי

בכונן c יש לי 200 מגה פנויים ןבכונן d יש לי 5...אבל ברגע שאני ממלאת עוד קצת ל-c תהיה לי בעיה במחשב..ובנתיים אני משתדלת לא להוריד...הוא היה אצל הטכנאי 7 פעמים(ויש לנו אותו רק שנה)...ויש לו 7 ג`יגה בכלל..הוא סתם דפוק

יש לי מחיצה מיוחדת לכאלה דברים

היא 2 ג`גה מתוך 20. ואני צורב את הקבצים האלה (זאת המטרה שלהם)

J!

New member
ואם מחשבים

אז מישהו מכם מוכן להסביר לי איך אני משנה את הניק? ונא לא להפנות אותי ל``תמחקי את ה``קוקיז```` כי כבר עשיתי את זה. לא מדובר על זה. פשוט כשאני לוחצת על ``החלף שם משתמש`` אני מגיעה למסך שבו שתי האפשרויות הן: רישום משתמש חדש ו-כניסה למשתמש קיים. זה גם לא עוזר אם אני מנסה להיות משתמש חדש כי הכתובת אי מייל זהה והמערכת לא נותנת. thanx

Hell is beige

New member
הולך לסנוקר

אמנם נוגה הכי טוב אבל הם בודקים ת.ז. בימי שישי בערב... אז בסט בול...

imagine

New member
ומה לילך הולכת לעשות היום.....?

לילך הולכת להתקע בסמינר דפוק של התנועה. לילך ממש ממש ``מחכה`` לשיעמום הגדול, מחכה לכל ק`, מחכה לשק שינה ובמיוחד מחכה ליום ראשון שאחרי שהיא תישן רק שעתיים בלילה היא תצטרך לקום בחמש וחצי בבוקר ולהיות במכון ויצמן עד תשע בערב. לילך מאושרת וגם כותבת בגוף שלישי, פוי.

bobika

New member
מה?

השתגעת? סמינר תל חי זה הדבר הכי מעולה שיש!

luka

New member
מד``צים?

אתם יוצאים להשתלמות ביום ראשון או .... מה? כי אני יוצאת להשתלמות יום ראשוןאיפה שהו בצפון לא אמרו לנו. מי יהיה שם חוץ ממני?

Levinzone

New member
ערב בנות:))))

איזה כיף... זה אחד הדברים שאני יותר נהנית מהם. להיות סתם עם חברות, בלי לדאוג איך נוסעים ומה לובשים. ובכלל, אנחנו מביאות כל אחת אוכל, ויהיה כיף!!!!!! וזהו:) אהההה אתם יודעים שלא צריך יותר מלווה עד גיל 17 וחצי? רק חודשיים!! נראה לי שכבר כתבתי את זה -יעל-

אצלנו זה מתחיל בהרבה חבר`ה אצלי,

אחרי זה צועדים יחדיו ללג`נדרי (2 דקות מהבית :) ) ואחרי זה באים לישון אצלי כמה חבר`ה. נודע לי עכשיו שהולכים לישון אצלי איזה 4 איש ולא 2 כפי שתוכנן :) הם כבר מכינים את הסקשים!

hasaroot

New member
לשבת אצל מישהו

כחבורה של בערך 12 ברנשים וברנשיות יושבים, מעבירים ערב (או בוקר, או צהריים....) ביחד - כל הזמן.... ממש ממש סבבה לפעמים זה מתחיל להיות עצוב (משחקים במשחקי קופסא לגילאי 3) אבל - החיים הם שעמום ואנחנו צריכים לצאת מזה... hasaroot יושב

*may*

New member
ממממממ

אני כנראה הולכת היום לבאולינג ואחר כך סתם לשבת אצל מישהו עם עוד כמה אנשים.. (אולי הפעם זה יהיה אצלי.. שיט החדר שלי בבלאגן נוראי.. :) אבל נ-ו-ר-א-י .) (ואם לא הבנתם.. יש לי חדר משלי. אני קיבוצניקית. חדר נפרד מהבית של ההורים). לא משנה עזבו אז תהנו הערב ומקווה שגם אני!! ביייי

היי! זה התפקיד שלי לשאול מה עושים!

אבל אני ישנתי וככה מישהו עשה את זה במקומי. באמת, יותר אני לא הולכת לישון בשביל לאגור כוחות לבילוי בערב. באופן *מפתיע* ביותר, אני הולכת ללג`נדרי. אבל אני הולכת בשביל רוקי! :) רוקי זה טוב, רוקי זה נהדר, רוקי זה חייב. אני רק יודעת שהבית שלי ב11:30 הולך להיות מוצף בחברים שהחליטו להתלוות ובסוף גם חברות שלי באות לישון אצלי, וההורים שלי ממש ממש שונאים שבאה יותר מחברה אחת לישון אצלי כי הייתה אורגייה אצלי לפני כמה זמן וההורים שלי חזרו וראו 5 חבר`ה יושבים אצלי בבית (זה כבר אחרי שכולם סיימו) וקצת נלחצו מהמסיבות שאני עושה בבית כשאין אף אחד... אבל החיים טובים החיים נהדרים!!!!!!!! think floyd מיכל

למעלה