או.קיי אז....

Jade888

New member
או.קיי אז....

שמתי לב לדבר מעניין מאוד בכמה חודשים האחרונים בפורום הזה... אפילו שהוא נקרא "טרי פראצ'ט" ואמור לעסוק ביצירותיו של טרי, אף אחד כבר כמעט לא מדבר עליו או על עולם הדיסק... אני אפילו כבר מתגעגעת לפנחסון והאובססיה שלו לכל מיני פרטים שוליים... כמובן שישנם נסיונות רבים להעלות דיונים מעניינים, כמו השואות למינהן, אבל רובם כושלים... אז הינה הוא נסיון נוסף: חברת, Blue Sphere Games Ltd רכשה לאחרונה את הזכויות ליצירת משחק לפלפונים המבוסס על "צבע הכשף" בו, שוב כמו במשחקי המחשב, יהיה ניתן לשלות ברינסווינד שצריך להגן על דו-פרח וכ'ו וכ'ו וכ'ו... המשחק אמור לצאת באנגליה באוקטובר ומשחקים נוספים אמורים לצאת ב-3 השנים הקרובות...

Athaclena

New member
../images/Emo24.gif צודקת...

אני בקושי שיחקתי במשחקים שהיו, לא משחקת במחשב כמעט... פשוט לא מאוד רלוונטי בשבילי. ובכל מקרה עכשיו אני הולכת לישון.

אני רואה שהוא גוסס

אז אני מנסה להפיח בו קצת רוח חיים, לצערי זה לא ממש עובד

ויימס

New member
רגע, אלו יהיו משחקים חדשים,

או המשחקים שהיו רק בגרסא מתאימה לשחק בפלאפונים? בכל אופן, אהההההה!!! ואני לא הספקתי עדיין לשחק בארבעת המקוריים!

TheBursar

New member
איזה 4?

היו שלושה כל כולו. Discworld Discworld 2: Death Presumed Discworld Noir על איזה רביעי את מדברת?

ויימס

New member
לפי מה ששמעתי, יש 4,

אחד ממש ישן ששמו הוא the colour of magic, ואחר כך 3 דיסקוורלדים.

יש בזה משהו

אבל זה משחק ממש ישן שהופעל במקור על "מחשב" שהוא אפילו לא X86 משהו עתיק

מ א ג ר ט

New member
ואלה?

נשמע שווה... ממש בא יל על איזה משחק למחשב של דיסקוורלד, אתם יודעים איפה אפשר להשיג?

למעלה