או קיי אז ככה...........

או קיי אז ככה...........

כדי שאני לא ישכח: אלכס-המפחיד. לדוגמא:באמצע שום מקום הוא כזה.... "ורדה בואי אליי הביתה(צרחה ממושכת)" ורדה-הפסיכיאטרית. לדוגמא: "תילחמי על דורון אזהיה לו רומן קטן עם אישה" אתי- הסנטר עם החור. איכ יש לה סנטר מגעיל עם שיער של ילד בן 5 יונתן-התחמן!!!!! הוא גבר!!! איך אני מת עליו!!! דורון-לא מזיק הוא סתם בשביל היופי ובשביל להציל את רונה וה"אונס" רונה-היפה!! רונה היפיופה חולה עליה!! מאיה-הבתולה מאיה קדושה עאלק,"שכבתי עם 4 גברים" אבנר-האוטיסט הקול הזה.....קולשל רוסי בשילוב אמריקאי כאילו מזה החרטא הזה? כלנית- במילות ניסים סרוסי "אשליותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת" חחחחחחח איך היא עושה את עצמה אוהבת את יותם ההיפופטם העליז יותם-העליז מזה הבגדים הדראג קווינים האלה שהוא לובש גידי-המכחיש שהיה את השיחה באספרסו בר אז הוא הכחיש לכלנית ........ אבל אני דיי מרחם עליו שלומית-מחזיקה מעמד למה??? שורדה באה אליה איך לשלומית היה את הפוקר פייס הזה לא הזיזה שריר כדי להראות שהיא עצובה ושבורה גלית-סובלת מפיצול אישיות חחחחח כזה היא ברגע אחד מחבקת את יונתן הגבר ופתאום "יונתן לאאאאאאאא" בום עם התחת השמןשלה על הריצפה הקרה ספיר-פיגוריישן!!!! השדיים שלה כל כך גדולים כי המוח שלה שם!! היא מפגרת.......במילות גידי: "ספיר פיר אולי תלכי לקניון לקנות איזה זוג מכנסיים מזמן לא הרמת את האף" סמדר-מפליצת המשפטים נגיד"את התחלת ואני יסיים" או ש:"זה השוקולד השוויצרי שאני הכי אוהבת בעולם" אוי פשוט סתמי ואל תחייכי את החיוך שלך עם השיני סוס עמרם-הצב של היקב חחחחחח איזה מכוער הוא השיכור הזה כל קטע שיש אותו בלחיי האהבה אזהוא עם כוס יין אלי מרקו-גבר! אבל בזמן האחרון הוא מציק לרונה וזה לא טוף אילנה-התעלומה בחיים לא ראינו אותה היא רוח על פני הים.(אישתו של מיכאל למי שלא יודע) איריס-אישת ה"עזבי אותי....לא" התמונה המפורסמת שהיא מרוחה על הכביש אחרי שסמדר זרקה אותה מהגג יולי ואיתי-האנונימים מי הם?????מאיפה???????הם מפחידים!! וזהו שלכם חולי

pompii

New member
אז ככה...

אלכס וורדה זה הולך ביחד- כשהם מתנשקים צריך להיות כתוב למעלה במסך- "לא לצפייה לילדים עד גיל..... 100!!! אתי דווקא חמודה היא בסדר גמור חוץ מזה שהיא פגעה במיכאל המסכן יונתן- גבר אמיתי שחבל על הזמן דורון- הוכחה לכך שהאדם בא מהקוף, סתם, הוא בסדר דיי מכוער אבל יש בו משהו גברי כזה סקסי רונה נשמה היא לא שחקנית כל ך גרועה כמו שעושים ממנה, הוא חמודה מאיה התחילה לעצן אותי עד שיש לה את גידי היא רוצה את אבנר, מניאקית, אין כמו גידוש אבנר אין מה לדבר הוא פשוט מיותר כלנית חמודה בסוף היא תמיד צודקת יותם- סתם מטומטם וזה אפילו מתחרז שלומית- חוץ מזה שהיא גנבה לי את השם והיא הורסת אותו
היא בסדר, אני מרחמת עליה, מסכנה גלית- חזיר בצורה של בנאדם אומלל ספיר גם מיותרת שתלך לאבנר ויעלמו להם וינסו להביא לשלום עולמי סמדר- סתם מסכנה היא בסוף תפסיד הכל, איריס תקום לתחייה ותתנקם בה קשות אתם תראו!!! עמרם- שבלול איריס- סתם נמרחת "לכי, לכי!!!" יולי ואיתי- סתם שני ילדים שמצאו ברחוב ואמרו להם שיתנו להם שקל תשעים לסצינה pompii

swirrrly

New member
למה קוראים ליונתן גבר?

הא הא למה? אה סליחה שכחתי שזה שמישהו עומד על שאלה, ומנסה להוכיח את צדקדתו, אז זו התנהגות "גברית"... חוץ מזה, נכון גלית ממש פרצה גבולות, והרי לא משנה מי הסיט אותה, היא הייתה שפויה וצלולה למדי כל העת, וזה בסדר ואפילו מומלץ שיונתן החזיר לה. אבל להזכירכם יונתן לא היה תמיד האדם אותו כולנו מעריצים... שכחתם את התקופה שהוא בגד בגלית והשפיל אותה?? הא, למה אז גלית לא התנהגה כמו "גבר"?? למה היא פשוט קבלה והבלימה את הכל?? אתם פשוט דוחים אותי! לא שמתם לב איך גלית פשוט סבלה הכל בשקט?? פשוט מסריחים אתם, נמאס לי מזה לחלוטין! שיר
י

Pinki Girl

New member
לאיתי יש פרוטקציה בסדרה../images/Emo95.gif

הוא הבן של שרון הכהן (ורדל´ה)

stardust15

New member
למי איכפת מאיתי../images/Emo35.gif

למי איכפת בכלל מאיתי
לפעמים הוא ויולי סתם עומדים שם בשביל התיפאורה...

swirrrly

New member
אנשים, יפה מאוד שאתם מקפיצים

לי את ההודעה (אפילו אם זה לא בכונת-תחילה) אבל אולי תגיבו לה גם? שיר
י

Rotem999

New member
גלית לא התנהגה כמו "גבר"...

היא התנהגה כמו אישה!!!! וזאת מחמאה הרבה יותר גדולה מלהתנהג כמו גבר... שאין לי מושג איך זה הפך למחמאה בימינו...

pצצה 007

New member
את צודקת אבל...

יונתן בסה"כ בנאדם טוב. הוא התאהב בסמדר, הוא לא סתם בגד בגלית. אבל בלי שום קשר, תודי שהוא חתיך... יעל

אוי הרגתם אותי!!

פשוט הרגתם אותי עם מה שאמרתם על כל דמות ודמות כמה צחקתי! TWO THUMBS UP!!!!!!!!!
- ניבה

למעלה