או קייי

או קייי

כתבתי את הליריקס של g man האיכות של השיר לא משהו מי שמכיר אצ השיר: תתקנו אותי איפה שיש טעויות g man על הביט של eminem feat j black & masta ace - hellbound לא נמצא לא נוכח הפקיר זרק את הכל לפח נמלט וקיווה איזה שטות תקווה להיות בלתי נשכח ורק ההפך שוב גרם למהפך פחד ללא נחת שנוצר מרגעים של פעם נמשך עד היום ומבחוץ נראה זהה בדיוק אותו דבר דבר דבר בגללהם גם שמש מים רוח וים תיקח אותי לשם כבר מקום קטן ויפה בלי שום צער עוד קול אפל היי אמרתי קפה ורק הטפל השפל נופל לתוך המקום שלא חוזרים ממנו רק צונחים אליו מי יתן ולא אתן לעצמי לשכתב ולכתוב את הסוף של הדף לצאת נקי כמו ענן לצאת מן בוא נלך לצוד נלכוד את השיטה המתוחכמת מצמד של דג אבל חזק עם רדת חשכה לובש מסיכה מפחידה יוצא למשימה עם מה שיש לי ברשימה אני נגיף שמסתנן לו פנימה ופועל ושובר והורס מה שהיה צריך ביצעתי מכל זווית אני תוקף אסמטי הוקף את הצרות משנה את הצורה שלי לגיבור על גיבור בלתי מחוסל ליצנים דופקים כניסה מפוצץ ומכבס ושם בצד בסל התבוסה הופסק המשחק כי תפסתי את כולם אני הפוקימון ראפ מסטר יחיד בעולם שמסוגל לשלוט באותיות חופשי חודשי מבלי לראות הכל הפלואו עבד ניסים ונפלאות או לא להיות אם סי בשיא עולה למעלה יש לי נופ על סין יא אללה לא רואה איך הזמן עובר יושב דלוק עיוור מקווה בקרוב לשדרג את המגבר סוגר חשבון מבלי לוותר אחוז טיפה במתח אקוסטיקה בשטח אמממ אל תתקמצן תתן לי טיפה אם לא נאכל אותך בלי מלח במילא אני כאן בשביל הוייבים נותר לי בי 20 אחוז רואות בשנת 2000 רוצה לשדוד את הפיס קיץ על החוף הולך על הסוף טוב מקום טוב נותן לי חשק לכתוב עוד טקסטים מסובכים כמו וויליאם שייקספיר עזוב אותך אויבים אחי נדבר איתם כבר next year מי אני שחקן על כמו קל אל וסופר דופר אגו כל אחד פה מתמוגג עובר לחיות בתוך עולם של אגו מדוכא מכם מנגן מדבר מנקה ת'ראש איתכם מה קיי עם ג'יי עם אם מדובב בסרט שאין לו שם אוהב למלמל עם ממים כן אני מכהן על הביט עוד מתקופת בית ראשון לפני סה"כ הקליט הייתי מאלתר במקום במקום לישון עכשיו אני כוכב שביט כוכב נופל שלא רואה בשום אישון רואים אותי לפעמים מתהלך בערפל מתקפל עם פסק זמן תגיד לי מי לא מתקמבן קדימה עם המוזה בוא נזוז לוזה מוז קצת זמן מלחמה עוד לא שט לא יורד למקלט מי נמלט סימילק אני עם תת מקלע ביד תכיני הספקת ענק נשב כולם ונצחק על עיראק סאב:זה היה ג'י מן עושה ראפ לא למבדה לא נודר את הנדר לנאדה למה הבטחתי לעצמי שלא אפסיק לדלג לי הלאה עוד צרות שיתאמתו לפניי אז ספקות כי בלי ראפ יהיה כאן מכות קסם שלם ב4 דקות צמרמורת יותר מקיר לא שמבה ללה ולא שננה נה זורם על גבי המנגינה עוד 20 שנה אני אזכור את עצמי בתור ילד קטן שנתן בסופו של דבר דחיפה קטנה לעולם מכמה בחינות תופס את מה שאני יכול ומה שנראה לי נכון לעשות

Da Judge

New member
רק דבר אחד.

איג'קט זה העתיייייייידדדדדדדדדדד של הראפ בישראל!! (והמבין, יבין:)

kacha

New member
טעות אחת שראיתי...

קדימה עם המוזה בוא נזוז לוזה מוז זה אמור להיות אני חשוב קדימה עם המוזה בוא נזוז הלו"ז עמוס משהו כזה :)

למעלה