או.סי 220

Angelus

New member
או.סי 220

אני רואה שאף אחד לא פתח עוד שירשור, אז החלטתי לפתוח בעצמי. סיימתי הרגע להוריד את הפרק, אני אצפה בו ואחזור עם תגובה.

Angelus

New member
טוב.. ../images/Emo58.gif 220

הפרק לא משהו, סגרו כמה קצוות ופתחו עוד כמה מהר מאוד. אני חושב שג'ולי הראתה שהיא לא אדם כזה נורא, היא יכולה היתה להיפטר מקאל מהר מאוד ובקלות (ולאישה חתרינת כמוהה זה מתאים להעיף כל מכשול מהדרך), אבל היא בכל מקרה סירבה. יפה. אני אוהב אותה
אני שמח שקירסטין הבינה סופסוף שהיא נשואה זה הרבה זמן ולא יכולה לשחק משחקים בצד עם הסמרטוט ההוא. ריאן ומריסה - סופסוף. כמה זמן חיכינו לזה? כמעט שנה? אני חושב שעכשיו הם באמת בוגרים יותר, והוכיחו לעצמם שהם כן יכולים להיות ידידים וגם חברים שזה די נדיר ויפה להם, בקיצור. מריסה באמת חמודה בזמן האחרון, לריאן יש השפעה טובה עליה. זאק מעצבן. אהבתי אותו בתחילת העונה כשהוא היה עם סאמר אבל עכשיו הוא סתם נהיה פוץ סכסכן. הוא בעצמו ויתר על סאמר ואמר לה לחזור לסת', מה הוא רוצה עכשיו ממנה? מהם? חבל שהרסו את הדמות שלו ככה, הוא באמת היה אחלה. אני מקווה שיפטרו ממנו מהר. ושס'ת הזה יתחיל להתנהג לסאמר כמו שצריך או שהיא צריכה לזרוק אותו שוב פעם לאיזה שנה. מה יש לבנאדם הזה? עד שהוא השיג אותה. זה כמו שהיא אמרה לו בתחילת העונה שהוא נהנה רק מהמרדף ושיש לו אותה הוא בוחר להתנהג ככה (פעם אחת לברוח, עכשיו שהיא תהיה בעדיפות תחתונה) טרי האמת לא מעניין כל כך, היו צריכים לסיים את הסיפור ולהחזיר אותו לצ'ינו. I say Alex. אני רוצה אותה בחזרה, היא היתה מגניבה, מצחיקה ומעניינת. ד"א, אין סיכוי שאנה תחזור לאחד מהפרקים? אני חושב שזאת הדמות שהכי אהבתי בכל העונות עד כה. בכלל, כל פעם שאני רואה את הקליפ של דניאל פווטר אני עוד יותר מתגעגע אליה.
חג שמח וכשר ושבת שלום

ayala65

New member
../images/Emo58.gif אני מסכימה איתך

i say Alex too אין על הבחורה הזאת..פשוט אין... ולא חיכינו בכלל לריאן ומריסה..בכלל לא
and again- Alex!

220../images/Emo58.gif

כרגע סיימיתי לראות ואני חייבת לציין שגם בפרק הקודם וגם בנוכחי התסריט פשוט מעולה, אבל הבימוי והמשחק פשוט גרועים !!! עוד פעם הפרק הולך למליון כיוונים, במקום להתמקד בסיפור המרכזי המעצר של טריי והחזרה של ראיין ומריסה, יש מלא סיפורים (רובם לא מעניינים) ברקע. קירסטין+קרטר
הכול קורה ובעצם לא קורה כלום- מ ש ע מ ם !!!! סת'+סאמר+זאק
כל העלילה של הספר קומיקס הזה מיותרת לחלוטין, גם בפעם הקודמת שניסו להעביר אותה (שסת' זאק וסאמר נסעו לסן-דיאגו) היא היתה משעממת. דרך אגב- אני לא מבינה, כאילו...זאק עכשיו זומם לגנוב לעצמו את סאמר בחזרה ? כי זה ממש מוזר...כאילו ממש לא מתאים לדמות, כי הוא ילד טוב כזה. סת' צריך להפסיק להסתובב עם זאק, אני חושבת שראיין הוא החבר האמיתי היחיד שיש לו. ראיין בחיים לא היה עושה לו את זה. ג'ולי+לאנס+קיילב
הסיפור היחיד שעוד עניין אותי בפרק, אהבתי את העובדה שג'ולי סירבה להצעה של לאנס, מסתבר שהיא לא עד כדי כך רשעית (בגלל זה אני אוהבת אותה כי היא לא ממש רעה היא פשוט ג'ולי קופר...) מעניין למה קיילב סלח לה ומעניין מי צילם את ג'ולי ולאנס במלון (דרך אגב זה אותו מלון שבו היא נפגשה עם לוק-מלון בתולת הים ...) ולסיפור המרכזי(לפחות מבחינתי)
ראיין מריסה וטריי ראיין+מריסה
סוף סוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכינו מליון שנה והנה עכשיו הם התנשקו, איזה חמודים !!! אבל הנשיקה בכלל לא היתה מיוחדת, ממש ממש לא כמו הנשיקה של סת' וסאמר בסוף פרק 14, אני חושבת שזה רמז לכך שאולי הם לא יהיו ביחד הרבה זמן או שהם לא ממש יחזרו, או שיש עוד נשיקה שאמורה להיות יותר מיוחדת אולי ..? בכל מקרה אומנם קצת התאכזבתי מהנשיקה, אבל לפחות הם ביחד עכשיו. טרי
הוא ממש מזכיר את ראיין בתחילת הסדרה, בפרק של היום יותר מתמיד. מעניין מה הם מתכננים לו, עם כל הסיפר עם הבחורה הזו ג'ס ? בכל מקרה הוא חמוד וחתיך ואני אוהבת איך שהוא משחק, אני מקווה שהוא ישאר לפחות עד סוף העונה. זהו- פרק סביר...חביב... יכל להיות יותר טוב.

boogy747

New member
טוב..אז מסתבר שהיום..

אני לא ממש מקדים אותכם כי לרוב אני נוהג לראות את הפרק החדש די מהר ואבל היום משום מה התמהמהתי קצת. לא נורא..בכל מקרה היה פרק נחמד חוץ מדבר אחד שמוציא אותי מדעתי.. לא סובל את זאק...איך סת' לא רואה את זה..הוא תיכנן לאורך כל התקופה מאז שהוא חזר להחזיר לעצמו את סאמר פשוט לא ייאמן איך סת' לא רואה את זה..זה כ"כ שקוףףףףףףףףףףףף. דרך אגב אני קצת סקפטי לגבי רייאן ומריסה לא נראה לי הם יחזרו ..מקסימום לפרק או שתיים..ולדעתי טריי הולך להסתבך מאוד מאיך שנראה הסוף של הפרק..כי הג'ס המעפנה הזאת מתכננת איזו מזימה. נחכה ונראה..

למעלה