220../images/Emo58.gif
כרגע סיימיתי לראות ואני חייבת לציין שגם בפרק הקודם וגם בנוכחי התסריט פשוט מעולה, אבל הבימוי והמשחק פשוט גרועים !!! עוד פעם הפרק הולך למליון כיוונים, במקום להתמקד בסיפור המרכזי המעצר של טריי והחזרה של ראיין ומריסה, יש מלא סיפורים (רובם לא מעניינים) ברקע. קירסטין+קרטר
הכול קורה ובעצם לא קורה כלום- מ ש ע מ ם !!!! סת'+סאמר+זאק
כל העלילה של הספר קומיקס הזה מיותרת לחלוטין, גם בפעם הקודמת שניסו להעביר אותה (שסת' זאק וסאמר נסעו לסן-דיאגו) היא היתה משעממת. דרך אגב- אני לא מבינה, כאילו...זאק עכשיו זומם לגנוב לעצמו את סאמר בחזרה ? כי זה ממש מוזר...כאילו ממש לא מתאים לדמות, כי הוא ילד טוב כזה. סת' צריך להפסיק להסתובב עם זאק, אני חושבת שראיין הוא החבר האמיתי היחיד שיש לו. ראיין בחיים לא היה עושה לו את זה. ג'ולי+לאנס+קיילב
הסיפור היחיד שעוד עניין אותי בפרק, אהבתי את העובדה שג'ולי סירבה להצעה של לאנס, מסתבר שהיא לא עד כדי כך רשעית (בגלל זה אני אוהבת אותה כי היא לא ממש רעה היא פשוט ג'ולי קופר...) מעניין למה קיילב סלח לה ומעניין מי צילם את ג'ולי ולאנס במלון (דרך אגב זה אותו מלון שבו היא נפגשה עם לוק-מלון בתולת הים ...) ולסיפור המרכזי(לפחות מבחינתי)
ראיין מריסה וטריי ראיין+מריסה
סוף סוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכינו מליון שנה והנה עכשיו הם התנשקו, איזה חמודים !!! אבל הנשיקה בכלל לא היתה מיוחדת, ממש ממש לא כמו הנשיקה של סת' וסאמר בסוף פרק 14, אני חושבת שזה רמז לכך שאולי הם לא יהיו ביחד הרבה זמן או שהם לא ממש יחזרו, או שיש עוד נשיקה שאמורה להיות יותר מיוחדת אולי ..? בכל מקרה אומנם קצת התאכזבתי מהנשיקה, אבל לפחות הם ביחד עכשיו. טרי
הוא ממש מזכיר את ראיין בתחילת הסדרה, בפרק של היום יותר מתמיד. מעניין מה הם מתכננים לו, עם כל הסיפר עם הבחורה הזו ג'ס ? בכל מקרה הוא חמוד וחתיך ואני אוהבת איך שהוא משחק, אני מקווה שהוא ישאר לפחות עד סוף העונה. זהו- פרק סביר...חביב... יכל להיות יותר טוב.