או סי די

או סי די

הילד שלי בן 11 , ובשבועיים האחרונים התחיל לפחד וחרד מלכלוך וחידקים ומכלול של פחדים נוספים, זה מונע ממנו לאכול לשתות ןלהתנהל כרגיל. הוא מבין שמשהו לא טוב קורה ומבקש ממני לעזור לו. האם זה ניראה כסימנים של OSD

אמא11

New member
בוקר טוב פורטרס

הסימנים דומים לOCD אבל איבחון יכול לעשות רק פסיכולוג או פסיכיאטר. עדיף לפנות בהתחלה לפסיכולוג שמתמחה בOCD ובילדים. אולי מדובר במשהו חולף אבל כדאי להתיעץ ולא לדחות. אני מציעה לך לקרוא קצת ב"קישורים" של הפורום מהו OCD ויש קטגוריה שעוסקת בילדים ונוער וגם ספרים מומלצים שיכולים להיות רלבנטיים. יום טוב תמי

אמא11

New member
היי וערב טוב../images/Emo13.gif

שאלת שאלה שכמעט אף אחד לא יודע את התשובה עליה ויש הרבה מחקרים להמון כיוונים. לפעמים זה מתפרץ פתאום. כאשר בתי היתה בת 9, בלילה של אסון המסוקים, התפרץ אצלה OCD תוך לילה אחד. לפעמים זה זוחל קדימה באיטיות עד שמרגישים שמשהו לא בסדר. יכול להיות שיש "טריגרים". יכול להיות שתחילת שנת הלימודים מלחיצה את בנך או שהדיווחים על שפעת החזירים. אלה בסך הכל ניחושים ויכול להיות שיש כזה טריגר ויכול להיות גם שלא. יש מחקרים שלפיהם, אצל ילדים, יש סיבוך כתוצאה מסטרפטוקוקים. רק מראה לך עד כמה יש הרבה כיוונים. העיקר לשדר לו שאתם אוהבים אותו ותומכים בו ובמקביל לפנות לאיבחון ולטיפול (אם צריך). יש בשניידר הדרכה להורים ושווה להתעניין מתי מתחילה קבוצה. מדובר בארבעה מפגשים שבהם מסבירים על הבעיה, דרכי הטיפול וכיצד להתנהג - היכן לעזור והיכן להתעקש. את יכולה לכתוב לי למייל [email protected] ואשמח לעזור . יהיה טוב תמי

למעלה