AMB היקר
פעם ראשונה שאני מגיב בפורום הזה כי אני די מנסה לנתק את עצמי ממנה לאחר כל כך הרבה שנות סבל, בעיקר שבשבה ההאחרונה הסימפטומים השתפרו פלאים (מעולם לא קיבלתי טיפול רפואי או התנהגותי- כך שאתה יכול לתאר לך כמה סבל עברתי). אני אספר לך קצת מהסיפור שלי.אני בן 22. חודש לאחר סיום התיכון, לאחר שלא סבלתי מהסימטומים של ההפרעה (אף סימפטום!!!) במשך כ- 3 שנים, ביקרתי במקום שהזכיר לי טראומת ילדות כלשהי. למקום הזה הגעתי באותו הבוקר בשיא הטבעיות וההתנהגות הרגילה. פתאום שם, במקום ההוא, עלתה לי הטראומה בחזרה לראש, וכבמטה קסמים כל ההפרעה חזרה אלי בחזרה. מנער רגיל בן 18 שנכנס לאותו מקום, יצאתי החוצה בהליכה מזגזגת ומלאה טקסים, ומחשבות אובססיביות מטורפות. הפעם הזו ההפרעה הופיעה בעוצמה שלא חוויתי מעולם.הרגשתי שאני משתגע. וחוץ מזה, הצבא היה בפתח.מה אני אעשה עכשיו? אז גם לא ידעתי בכלל להגדיר שככה קוראים לבעייה הזו. התגייסתי כמו כולם, וההפרעה הייתה בשיאה. לא יכולתי לעשות צעד או להכנס לחדר בלי לעשות 100 טקסים שונים ומשונים, גם פיסית וגם בראש. ושרדתי. במשך 3 שנים סבלתי נורא, הייתי מדריך, מפקד, וכל זאת כשההפרעה שולטת לי על החיים. אבל החלטתי עם עצמי שאני כמו כולם. לא פעם אנשים שמו לב. אבל התעלמתי. המשכתי בשגרת חיי האובססיבית. שרדתי את הצבא, השתחררתי, ועכשיו אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה. הכל תלוי בך. אני מאחל לך כל טוב ורק שתאמין בעצמך. בסוף גם תנצח.