או מי גוד

או מי גוד

זה ניגמר יא זה היה מדהים אמאלה אני בסינימה סיטי ועשרה אנשים כבר שאלו אותי אם אני בסדר אני בוכה כמו תינוקת אין יותר שר הטבעות אין לגולאס לא! יא זה היה מדהים גימלי ולגולאס איך שהם ספרו הרוגים כמו בשני הצריחים וחח גאנדלפ עם נעלי ספורט הרג אותי די זה לא פייר אינ יותר

NiKi†a

New member
Oh ya...we know that../images/Emo99.gif

It's amazing...

OB4ever

New member
אוי איך אני מבינה אותך...

כנל גם בכיתי.....אוי זה היה עצוב ומצחיק ונהדר וכל הרגשות החיוביים בעולם!!!!!! אורלנדו תתחתן איתי!!!!!!!!!!!!!!!

•aniviel•

New member
אז אני מניחה שנהנית? ../images/Emo8.gif

אין לך מושג איזו דרמה הייתה לי ולענת אתמול בקולנוע עם ידידים שלי! חח.. הם איבדו את הקולנוע, תכננו שהם יגיעו שעה לפני הסרט בסוף הם הגיעו ב22:35 כשהסרט היה אמור להתחיל ב22:30 אבל למזלם היו פרסומות חח וגאנדלף עם נעלי ספורט? WHAT THE..? אה ורציתי להגיד לך, תודה על הקלטת! עוד לא יצא לי לראות אבל תודה רבה! תודיעי לי מתי שאת יכולה לקפוץ לקחת את הפוסטר ולכל המעוניין: מחר בMTV ב19:30 מאחורי הקלעים של שיבת המלך + ביום ראשון בערוץ E מתישהו יש גם על שיבת המלך וגם על שני הצריחים, אני אבדוק ויודיע לכן

חח כן

שהוא ממליך את אראגורן אז ניראה לי שזה נעליה ספורט LOL ואמאלהההההההה בקרב האחרון שארגורן עושה זה בשביל פרודו ורץ יאאאאאאאאא זה מושלם!!!!!!!!!!! אמאלה אני רוצה שובבבבבבבבבבבבבבבבבב ותעשו טובה תזכירו מחר גם על MTV כי מוח כמו שלי שוכח מהר... אני עדיין בוכה!!!!!11 ואני כבר בבית LOL

•aniviel•

New member
תיקון - MTV! חשוב

המאחורי הקלעים בMTV מחר זה ב19:00 ולא ב19:30... תודה ל°•Eowyn•° שתיקנה אותי

TaKe Me DuDi

New member
כן נכון..... זה היה ממש מגעיל.....

ד"א... מתי היא בדיוק נשארה שמה
יעני הוא בטח כופף אותה אב ל שהם באו לו לחדר אז הראו כזה תאצבע שלו חבושה ... יאככסההה

../images/Emo58.gif לפי הספר..

בגלל שהם קיצרו הכל יחסית לספר. אז הנה הסיפור לפי הספר.. הממ, לפרודו יש כאילו עכשיו רק 9 אצבעות. וכזה אז עשו כזה שם של אגדה של "פרודו ותשע האצבעות" או משהו כזה.. טוב, לא הסברתי ממש טוב.. לא נורא.........
הקיצר, תמיד נשארו לו 9 אצבעות.. בקשר לסרט השלישי.. לי פחות הייתה טראומה מזה שזה נגמר בגלל ששוב, הייתה לי את הטראומה הזאתי אחרי שסיימתי את הספר אבל כבר התגברתי והכל *סניף**סניף* ועכשיו זה פחות צובט בלב..

LiNKiNPaRKiT

New member
יש לכם מזל שקראתי את הספר!!

כולכם לא שמתם ספוילרים ובכל זאת יש פה אנשים שעוד לא ראו תסרט!!! {כמוני למשל}

NiKi†a

New member
דפני לא ראית ת'סרט?!?!

את חייייבת ללכת מהרררררר
*מלחיצה!*

תצ1

New member
נכון?????

זה פשוט בלתי ניתן לקליטה???? למה זה קרה????? תחשבו.... אין יותר שר הטבעות!!!!! עכשיו אפשר להסתכל רק פעמים חוזרות, וכמובן בדי וי די שבו משודרים גם הקטעים שלא שודרו בסרט שהוקרן!!!

תצ1

New member
אהבתי.....

הסתכלת על החצי המלא!!!!! בנות... היא צודקת!!!!! יש קלטות וידאו, די וי די(כולל קטעים שלא הוקרנו בסרט), ותמיד אפשר ללכת שוב פעם לקולנוע!!!!
ואתן יודעות מה חשבתי שיהיה ממש ממש מצויין??? לראות את זה בסינמה סיטי!!! תחשבו איזה גדול זה!!!! (חחחחחח תרתי משמע) בכל מקרה תודה רבה לך על העידוד!!!!
שיחקת אותה!!!!

שהוא כתב תספר

בסוף יכלתי להישבע שכל האצבעות היו במקום... אין לי מושג למה אבל זה ממש מטריד אותי LOL

למעלה