או מיי גוד!!

או מיי גוד!!

אני חושבת שהיה לי חצלול (במידה והפירוש של המלה הזאת זה חלום צלול)!!! הרקע והכל לא היה בשליטתי אבל העלילה כן! אני כזה מרחפת מעל האדמה ויש כל מיני נופים מוזרים כמו ציורים מופשטים של טבע... פתאום אני קולטת שאני חייבת לנצל את ההזיה הזאת (אני ממש הזיתי) ועשיתי שם עלילה לפי איך שאני רוצה שבחיים לא היתה מתקיימת לי במציאות. אני לא אגיד מה קרה שם, כי זה די אישי, אבל אני הייתי בשליטה, ידעתי שאני חולמת, וידעתי שאני חייבת לנצל את האפשרות. אני חושבת שהיו שם עוד כמה קטעים אבל שכחתי... זה נקרא חצלול?

Chaka M

New member
זה נקרא חצלול =]

דבר ראשון- חצלול = חלום צלול. כמו ש.. ש... רמזור זה רמז-אור (הייתה לי בגרות היום, אל תתייחסי =) חלום צלול = חלום שאת יודעת במהלכו שאת חולמת, וזה מה שהיה לך. מזל טוב!!!!!!!! =]]]]]

וואו אתם יודעים

קראתי את המידע למעלה על מה זה חלומות צלולים (אני לומדת הרבה מהאינטרנט...), והחלטתי שזה יהיה פתרון מושלם לבעיית הבטחון עצמי שלי! אני יודעת שאני לא באמת מה שאני חושבת, אלא שהמוח שלי מעוות לי את המציאות. איך אפשר לעשות משהו מיוחד כדי לדאוג שבאותו לילה יהיה לי סיכוי לחלום צלול? עכשיו כשזה חופש, אני יכולה לשנות את זמני השינה שלי איך שבא לי ולהקדיש לזה כמה זמן שרק צריך...

Chaka M

New member
אם יש לך זמן, אז אין בעיה...

תקראי על שיטת הווילד (WILD) ושיטת המילד (MILD) ותנסי אותן. הבעיה בשיטות, היא שאת צריכה לישון בין 5-6 שעות (וזה לא המלצה) ואז אחרי זה להתעורר ל20 דקות עד שעה ולחדזר לישון. מה שאומר ששעה "מתבזבזת".. (לא כולם יכולים ללכת לישון יותר מוקדם). אחרי מספר נסיונות כנראה שתצליחי. בהצלחה! =]

IVP

New member
אפשר גם לנסות תכנות התת-מודע

לפני שאת הולכת לישון

Chaka M

New member
זה אף פעם לא עזר לי...

לפעמים הייתי בטוח שיהיה לי חלום צלול ולא היה לי.. הייתי פשוט משוכנע ב- 100%!

IVP

New member
בהתחלה זה עזר לי להבין שאני חולם

אבל היה חסר לי אז ניסיון איך להישאר בחצלול, ולכן מיד התעוררתי. רק עכשיו נזכרתי שוב בזה, אבל עכשיו כבר יש לי ניסיון בשמירת צלילות, אז אני חושב להשתמש בזה שוב (אדווח על התוצאות).

בזמן האחרון כל החלומות שלי הם ככה:

אני חולמת מצב רגיל לחלוטין מחיי היום-יום. ואז אני חולמת שאני מדמיינת איזשהו מצב שאני רוצה שיקרה. וככה יש לי שתי מצבים מקבילים: מה שקורה בחלום, ומה שאני מדמיינת בחלום. באיזשהו שלב שני האירועים מתנגשים והופכים לחלום אחד. זה מאוד מוזר. אני יודעת שזה לא קשור ממש, אבל אני חושבת שאני די יודעת במצבים, כשהחלומות מתנגשים שאני חולמת, כי פתאום זה לא מסתדר לי שהמציאות מתערבת עם הדמיון. אלה חלומות ממש ארוכים, ולפעמים אני מרגישה כאילו לקחו לי לילה שלם. אני מרגישה כאילו כל לילה אני חולמת רומן.

תגידו יש דברים שהם דמי-חצלול?

כלומר: יש לך תמונה בראש, ואתה יודע שאתה לא ממש במציאות, אבל זה לא חלום? זה אפשרי?

Chaka M

New member
לא הבנתי...

אם זה לא חלום אז .. מה זה? דמיון? חלום בהקיץ? לפני שאת נרדמת זה קורה לך?

למעלה