או מיי גוד

shiran™

New member
או מיי גוד../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

אתם זוכרים שלפני שבועיים בערך היו בשער של פנאי פלוס: נירית קופל, יעל שרוני ומיכל טראוריג
רק עכשיו שמתי לב (
) שבצד בריבוע קטן כתוב משהו מאודדדדדדדד מעניין על מישהי שאנחנו מכירים מהפורום... תקראו
מתוך פנאי פלוס: " יש כבר אתר אינטרנט חודש אחרי עליית הסבונייה למסך נדרשנו שוב אל הבנות, לשמוע אם תחזיות הסלבריטאיות התגשמו. טראוריג ושרוני עדיין לא חסמו את מספר הטלפון, שתיהן מודות שעוצרים אותן ברחוב, מלחששים, אבל לא בצורה שמעוררת היסטריה. היחידה שמעוררת גלי הערצה היא נירית קופל, שלכבודה, מתברר, הוקם אתר אינטרנט. "הטלפון שלי חסום, אז לא כל כך מטרידים, למרות שלפעמים יש צלצולים וניתוקים וכבר השאירו לי כמה הודעות. ברחוב מבקשים חתימות. הייתי בסוף השבוע אצל ההורים בחיפה, ואבא שלי השמיע לי הודעות של מעריצים שמתקשרים אליהם הביתה". - מה הסיפור עם אתר האינטרנט? "התקשרה לאבא שלי בחורה בשם יעל צל וסיפרה שהיא הקימה אתר אינטרנט לכבודי. בהתחלה לא ידעתי איך להתייחס לעניין, אבל ראיתי שהאתר מושקע. היא שמה שם תמונות מהסידרה, תקצירים של פרקים, יש שם פורום והיא גם מצאה תמונות שלי מדברים קטנים שעשיתי בעבר. החלטתי לשתם איתה פעולה. היא ריאיינה אותי קצת, אבא שלי שלח לה כמה תמונות שלי. שמעתי שיש עוד אתר שלי אבל לא ראיתי אותו" ". אממ.. וואו

shirakl

New member
אכן יעלי שלנו מפורסמת ../images/Emo13.gif

וגם יש לה אחלה אתר

היא לא התכוונה רק לבנים../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

guys זה בכללי, גם בנים גם בנות

../images/Emo41.gifאני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

שמתי לב לזה רק אחרי שכבר שלחתי ת'הודעה.... חשבתי שהיא כתבה שם: BOYS

למעלה