או מיי גאד

miaBaby

New member
או מיי גאד

היה לי VOICE TEST לדבב משחק וידאו מיפנית לאנגלית זה היה כזה מפחיד!!! למה זה לא קל כמו עברית??? אין תמונה, יש דפים שרשום רקע על כל דמות, סרט אחר לגמרי מבארץ... ודאמיט כמה פישלתי! הייתי לחוצה רצח, אני מרגישה שוב כמו ילדה מתחילה בקורס!@

וואו רצינית? זה בטוח קשה...

אני מתאר לעצמי כמה קשה זה יכול להיות, רק פעם אחת הספיקה לי בארץ כשניסיתי להעביר דיבוב מיפנית לעברית XD זה היה הזוי... אל תדאגי, את עוד תצליחי. לא נורא שפישלת, זה תמיד טוב להתחיל ממשהו, לא? ;)

miaBaby

New member
דווקא הקטע של היפנית אנגלית לא קשה...

כי לא ממש עוקבים אחרי היפנית. שומעים רפליקה (LOOP) ביפנית, ואז יש סימן להכנס ומתחילים להגיד את המשפטים באנגלית, רק צריך לדאוג שהם יכנסו ויצאו באותו זמן כמו היפנית... מה שקשה זה שאין ממש אחרי מה לעקוב, וגם שאני לא מכירה את החוקים של האמריקאים אז אני נורא לחוצה ונזהרת, שזה די הורס הכל כי מה שנתן לי כוח בארץ בתפקידים זה כל הקטע הזה שמרוב תרגול פשוט כבר רצתי חופשי על כל דבר...הבטחון הזה... קיצר, צריך להתגבר על זה... ועכשיו גם מסתבר שהייתי אמורה להתחיל לעבוד ב12:30 ולא ב14:30 כמו שחשבתי! ומחפשים אותי ועשיתי בלאגן... בלעחט... עוד עבודה שאני הולכת להיות מפוטרת ממנה בשניה, אין... אני חייבת להתחיל ללמוד קצת מוסר עבודה חוצמה דיבוב... החיים קשים XD

צודקת לחלוטין.

אז רגע, למה את לא שואלת אותם אם אפשר בסיס מסוים כל שהוא לעבוד עליו? אולי תנסי להסביר להם איך זה פועל בארץ וכמה זה מסובך שם, בארה"ב? כאילו, את בטח לא תוכלי לבוא ולשנות להם את החוקים עכשיו ככה סתם פתאום, אבל אולי תוכלי למצוא בהם טיפת אנושיות ולהסביר להם שהיה הרבה יותר נוח לעבוד בשיטה אחרת? משהו?.. XD מה דלא יהיה את תתגברי. הניסיון והידע שצברת בארץ בהחלט סיפקו לך ביטחון ואכן חבל שזה נפגם שם. אבל ככה זה בהתחלה חדשה, תמיד צריך להתחיל מאפס וזה בדיוק מה שאת עושה כרגע! אז אין לך מה לדאוג, את עוד בתחילת תהליך הדיבוב והדרך שלפנייך ארוכה. אז תעברי את זה בדיוק כמו שהצלחת בארץ :) לגביי העבודה, השעות, המוסר והשאר - לכי על זה! במה את עובדת בכלל עכשיו? XP

miaBaby

New member
לא ממש אפשר..

כי בקטע של כבוד אני לא אבוא ואשנה ת'עולם, אני אתאים את עצמי לעולם שלהם, זה פשוט יקח קצת זמן להתרגל לשיטה הזו, אבל אני מבינה את ההגיון בזה... אז יהיה בסדר עובדת במסעדת דגים רבע שעה מהבית שלי, הרבה יהודים, הרבה מפורסמים (ככה סיפרו לי) באים לשם. עבודה נחמדה, שווה להחזיק אותה

BambiBar

New member
קודם כל, כל הכבוד לך!

באמת..זה התקדמות טובה..! ובאמת מוזר לעבוד בדרך שונה ממה שרגילים אליה, אבל שיהיה לך בהצלחה P: ואני בטוחה שבסוף תתקבלי למשהו ותיהי מצויינת ^^

ellapr41

New member
משחק ודיאו? איזה מגניב!! ../images/Emo9.gif

ואת 100 אחוז לא פישלת!!! את מוכשרת בטירוף וכל תחום הדיבוב (והקריינות) קטן עלייך!!! אז בטוח שהיית אדירה!!
המון בהצלחה! ואל תשכחי לעדכן אותנו אם קיבלת את התפקיד!

miaBaby

New member
חח תודה רבה :)

אבל אפילו כשטובים בזה מפשלים לפעמים... ביחוד אם זה משהו חדש, ולדבב באנגלית במקום בעברית, זה חדש... ויקח זמן עד ש"תחום הדיבוב יהיה קטן עלי" כי מסתבר שהוא פשוט ענק פי אל, יותר ממה שחשבתי XD תאמינו לי ישראל קטנה... חחחח

Inimi

New member
וואו O:

זה נשמע ממש מגניב! ;-; הלוואי עליי. אבל זה באמת נשמע קשה O: למרות שאם עוברים על הטקסט כמה פעמים אני חושבת שאפשר להצליח O: אולי תיהיה לך עוד הזדמנות ^^ בהצלחה~!

MorraniChan

New member
ממש לא נורא

זה באמת נשמע קשה וזה ממש לא נורא אם לא הלך לך. אחרי הכל את בנאדם! מה הם כבר מצפים ממך?!
בלי תמונה..? סתם טקסט..? אמאל'ה! O__O אני באמת מסירה בפנייך את הכובע

shirpan

New member
טירוף!!!

כל הכבוד לך שאת בכלל שם! אני מכירה את זה שאתה רוצה להרביץ לעצמך כי פישלת בגדול. אבל את תמיד שופטת את עצמך בצורה מוגזמת ממה שבאמת היה. זה קודם כל.. וחוץ מזה- יש עןד הרבה דגים בים זו הארץ של אלף ההזדמנויות כשדלת נסגרת אז חלון נפתח i got a milion of 'em!

miaBaby

New member
כן תמיד מגזימים בתגובה...

אבל ככה את מתקנת את עצמך לפעם הבאה, שחקן\מדבב חייב להיות קשה על עצמו בדיוק כמו שהוא חייב ממש לאהוב את עצמו בשביל הבטחון.. זה מקצוע שדורש הרבה יהירות אבל גם הרבה ביקורת עצמית, קשה P: בכל מקרה, באמת לא הלך לי כזה סבבה, כי זה דמויות כאלה מגניבות שבעברית הייתי אוכלת אותן בלי מלח, ממש ממש הסטייל שלי, מה שאני אוהבת לעשות... ובאנגלית משהו הלך לאיבוד, אבל לא נורא, הבמאי יזמין אותי לסשנים של דמויות משניות וככה אני אוכיח לו שרק הייתי לחוצה ושיתן לי עוד הזדמנות פרוייקט הבא :) קורה... מבאס, אבל עוברים הלאה.

No More Sorrow

New member
וואו!!! משחק ווידאו מיפנית לאנגלית! צל"ש

קבלי חיזוק חיובי על הניסיון בכללל... לי אני יודע שלא היה את האמוץ המתאים [לפחות לא כרגעע חחחחח] לנסות אפילו... אז יפה שניסית... בהצלחה בהמשך!
)

למעלה