או מיי גאדדדד!!

או מיי גאדדדד!!

קראתי הרגע באתר של גבע, שהציונים יעודכנו היום ב- 16:00 באוניברסיטה....... זה אומר שמחר כולנו מקבלים??????

hodown

New member
מה?? מו?? מי?? באמת??

אז כן כנראה מחר מקבלים את הציונים. ישתבח שמו לעד!!! נשימה נשיפה נשימה נשיפה- להירגע, יהיה בסדר! קיבלתי התקף לב לרגע.

בננה22

New member
אז אני דיברתי כרגע עם המרכז להערכה

ואני לא יודעת אם יש להם שם מדיניות חשאיות אבל היא אמרה שזה עדיין לא מוכן וזה כנראה לא יהיה מוכן גם עד הסופ"ש....

hodown

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. למה? למה?? למה??? למה????????????????????? הם עושים לנו את זה??? אוף לא צריך. אני אבנה לעצמי את הציון ואני אפרסם אותו. קיבלתי 795

איזו פאקינג הגזמה!

מה הסיפור שלהם? באף מועד מלבד אפריל זה לא ככה............... אפשר לחשוב שלהעביר דפים במחשב זו עבודה כ"כ קשה. אגב, היא אמרה לאנשים לפניך שזה יהיה מוכן ביום רביעי חמישי גג. אז אני חושבת שהיא משקרת.

samatit

New member
הן כולן שקרניות ו*ונות!

הם עושים את זה רק כדי להכאיב לנו, הם יודעים כמה אנחנו לחוצים!

בננה22

New member
כשאמרתי לה שלפי מועדים קודמים

זה התקבל בסביבות ה 3 שבועות אז היא מייד כאילו תיקנה אותי ואמרה לי "חודש" "חודש" שמתי לב שהיא נורא שמה דגש על "חודדדדדדדש" יכול להיות שהם סתם לא אנשים נחמדים במיוחד שלא עשו פסיכומטרי בחיים ואין להם מושג איך הלחץ משפיע

samatit

New member
כולם להירגע!

לא לסמוך על כלום, יהיה בסדר, להסדיר נשימה! איך ההיא באתר של גבע בדיוק יודעת שזה יתעדכן אחר הצהריים באוניברסיטאות?! לא לסמוך על כלום! אגב, אם יש כאן מישהו שכבר נרשם ומקבל ציונים דרך האוניברסיטה היום או מחר להודיע!

TheRgirl

New member
אני לא הייתי בונה על זה...

גם לפני כמה ימים פירסמו כאן בפורום שמישהו רשם בפורום של גבע ש"היום ב- 19:00 יהיו ציונים". וכמובן שלא היו.. הבחור המשועמם וחסר החיים, טען כביכול שהוא דיבר איתם.. וזה מה שהם אמרו לו.. ואז גם הגיב להודעה של עצמו בשמות בדויים אחרים. בקיצור.. לא נראה לי שכדאי לסמוך על מה שאנשים מפרסמים שם..,

למעלה