או! יופי.דרושה עצה!

fadedX

New member
או! יופי.דרושה עצה!

בדיוק חיפשתי את הפורום המתאים לפרוק את העול. שלום,אני ויק.משרת כלוחם בצנחנים. לא מזמן התחלתי לצאת עם מישהי(סוף סוף אחרי שנה של רווקות).עכשיו אחרי שהכרנו,היא גילתה לי שיש לה חבר שנתיים! ש-נ-ת-י-י-ם! אז שאלתי מה היא רוצה ממה שיש לנו עכשיו והיא ענתה שהיא לא יודעת מה יהיה.היא סיפרה שאם חבר שלה יגלה מה אנחנו עושים וכמה אנחנו מדברים אז הוא יהרוג אותה.שאלתי אותה אם היא בכלל אוהבת אותו והיא אמרה שהיא לא יכולה לענות על השאלה הזאת.(כמובן שמהתשובה הזאת,הבנתי שלא). בשבוע האחרון,היא שלחה לי הודעה שהיא מאוהבת בי ואז גיליתי שזאת בדיחה של 1 באפריל.אז נעלבתי עליה.היא התקשרה אליי איזה 30 אלף פעם וסיננתי לה את כל השיחות.ואז יום אחד עניתי לה ואמרתי לה שהיא צריכה להחליט. וכמובן שגם אני... וכמה יכול להיות יותר גרוע מזה? אני גם משרת עם יציאות של במבה וגם הכרתי מישהי שיש לה חבר.אז עד שסוף סוף התחלתי לצאת עם מישהי,יש לה חבר והיא גם לא סגורה על זה. מה אתם מציעים לעשות? תנקס =]

McBlack

New member
מצטערת, אבל זה לא כ"כ הפורום המתאים

זה שאתה חייל לא נותן להודעה הזאת רלוונטיות... יותר מתאים פורום אהבה/יחסים או משהו בסגנון :) אבל אם כבר כתבת פה, אגיב
: היא כלבה שבוגדת בחבר שלה (כי תרצה או לא תרצה - אם החבר שלה לא יודע עליך זה כבר אומר שיש לה כוונות רומנטיות/מיניות לגביך), אל תישאר איתה מחוסר ברירה, כי היא "הראשונה מזה שנה"... אם היא תחליט להישאר איתך היא תעשה גם לך סצנות כאלה, בנות שמשחקות פעם אחת עם החבר הרציני שלהן יעשו אותו דבר גם לחברים הבאים. במקומך הייתי אומרת משהו בסיגנון "שיהיו לך חיים נפלאים, בלעדיי". במקרה אחר הייתי ממליצה לך להישאר איתה אפילו רק בשביל לפרק לחצים אחרי הצבא, אבל כל עוד יש לה חבר, זה מוציא אותך חתיכת בנזונה. אז שכח מזה. אם מצאת מישהי אחת תוכל למצוא עוד... כי האחת שמצאת לא שווה הרבה.

lia2sh

New member
אממ... לדעתי..

בוגדת פעם אחת -> בוגדת כל הזמן לא הייתי ממליצה להתעסק עם מישהי כזאת..

MirkuSH

New member
הא?!

היא לא שווה את זה.... והיא עוד משחקת עם הרגשות שלך ושולחת "אני מאוהבת בך" כבדיחה של 1 באפריל? תאמין לי תעזוב את הקטע הזה.... היא לא רצינית. בטח נימאס לה מלהיות רק עם חבר שלה והיא מחפשת ריגושים מהצד. ואם כבר תהיו ביחד אז איך אתה בטוח שהיא לא תעשה לך את אותו הדבר?

קרנון2

New member
תכנס!!!

אני מסכימה פה עם שאר הבנות... חבל על האנרגיה שלך... היא לא רצינית, היא לא בוגרת, סתם משעמם לה... תחשוב שאם היא מתעסקת עם אחרים בזמן שיש לה חבר, מה ימנע ממנה לעשות אותו הדבר שוב? ואני כבר לא מדברת על ה"בדיחה" הממש לא מצחיקה של ה-1 באפריל, (מוח של ילדה בכיתה ג'). ממש חבל שתשקיע את הזמן שלך באחת כזאת כשיש כל כך הרבה בנות שמחפשות ורוצות משהו רציני... (כמוני למשל...)

צצצצ

מערכת יחסים דפוקה כבר מהתחלה? זה דבר רע מהיסוד, חבל על הבריאות שלך, לא מספיק להשקיע אותה לצבא ? מנסיון אחי תברח

devilz

New member
די מסכימה עם השאר..

סוג של... נמנמ אם היא בגדה פעם.... שום דבר לא יפריע להלעשות את זה שוב.. זה מראה משו... לא יודעת..

Heels

New member
די לחשוב שמי שבגדה פעם תעשה את זה

שוב.. העניין הוא שהיא עשתה קטע מסריח. ממש מסריח. זה מה שאני שונאת אצל אנשים "השקרים שבכנות" אומרת לך שיש לה חבר אבל עדיין איתו ואיתך ביחד. עזוב את ה"בגדה פעם תעשה את זה שוב" פשוט בעט בה בכל המדרגות. בשביל מה להסתבך עם חברים קנאיים וחברותיהן המעפנות?

למעלה