או טו טו זה מגיע!!!!

blue pill

New member
אתה רוצה שהוא יקנה מוזיקה.....

בלי לשמוע? זה לא הכי חכם, במיוחד כשזה הרכב שהוא לא שמע לפני כן.....

blue pill

New member
אם בציניות, אז סבבה.....

אבל שמע, לא כולם אוהבים את המוזיקה של סיימון..... אני זוכר שכששמעתי שפונגל בפעם הראשונה, ממש לא אהבתי..... פשוט לא הייתי מוכן לשמוע את מה ששמעתי, ציפיתי למשהו אחר, ובגלל זה מחקתי את השם הזה מהזכרון..... עד שפעם אחת בלי לשים לב, הווינאמפ שלי שם שפונגל וכשקלטתי שאני כבר רבע שעה עם פה פעור נזכרתי לבדוק מה זה..... אני זוכר שממש הופתעתי לגלות שזה ההרכב שפעם פסלתי אותו לחלוטין..... אין לי מושג למה חפרתי על זה, אבל יש אנשים שלא אוהבים את סיימון..... ואני מכיר אישית כמה שלא אוהבים שום הרכב שלו, הם פשוט אוהבים סגנונות אחרים של טראנס.....

כל מילה אמת.לא כל אחד מוכן לזה.

וזה כל מה שיפה בטראנס לפי דעתי בכלל,שאתה כל פעם נפתח בעצם למשהו חדש שלא ידעת או לא חשבת שתוכל לאהוב. אני לדוגמא עד לא מזמן ממש לא הייתי בקטע של טקסס פאגוט,למרות שהייתי במסיבות שלהם בגואה,זה פשוט נשמע לי רועש ופסיי מדי, אבל לאט לאט התחלתי להיכנס לזה יותר ויותר והיום הם בין האמנים שאני שומע הכי הרבה. הכל בסה"כ זה עניין של טעם והעדפות בחיים,אבל לפי דעתי האישית סיימון הוא כמו המייקל ג'ורדן של הטראנס. הוא פתח להמון אנשים את הדלת כניסה לעולם הזה. אולי השם הכי ידוע בתולדות הסצינה. שוב,דעתי האישית ואפשר לחלוק עליה,אבל סיימון בשבילי הוא משהו שאני לא חושב שיקום ויהיה מישהו שישתווה לו בטראנס בכמה שנים הקרובות לפחות.

ak123

New member
הראשונים של סימון

זה נוסטלגיה זה יהיה כמו לחקות את הביטלס... אין מצב. Hallucinogen - Shamanix אני חייב לציין שזה הטראק הכי טוב בעולם

blue pill

New member
זה מזכיר לי את התקופה שאהבתי פאנק

ממש אהבתי את הסגנון הזה (גם היום לפעמים אני שומע), אבל לא הייתי מתחבר ללהקות הישנות, כמו הסקס פיסטולס, דה קלאש וכו'..... סבבה, זה נוסטלגיה, אבל לא כולם אמורים לאהוב את הנוסטלגיה הזאת..... סגנונות מתפתחים ויש אנשים שלא מתחברים לדברים הישנים..... ושאמאניקס..... אני לא ממהר להגיד שמשהו הוא ה_____ האהוב עלי, אבל הוא אחד מהטראקים האהובים עלי..... כל פעם אני שומע בו עוד ועוד דברים שלא שמעתי לפני כן......

למעלה