או טו טו זה מגיע

itstzar

New member
או טו טו זה מגיע

אנשים, לפי האתר הרשמי הDVD של נמסיס ייצא ב 20.3.03 עוד פחות מחודש :) ואז סוף סוף נוכל להפסיק לחכות לסקט באיכות טובה ולא screening מעצבן אה, ואפרופו DVD, מצאתי אתר שמאפשר (בעזרת EDONKEY או EMULE להוריד את כ פרקי TOS TNG DS9 שיצאו בפורמט DVD וכמובן את כל הסרטים האמת יש שם גם את נמסיס באיכות לא רעה אבל עדיין screening ( אני עדיין מחכה לDVD )

התוכל בבקשה לתת קישור או כתובת../images/Emo35.gif

לאתר שכתבת שמאפשר בעזרת EDONKEY או EMULE להוריד את כל פרקי TOS TNG DS9 אני מעוניינת להוריד כמה פרקי DS9
תודה מראש

itstzar

New member
נו בוודאי שאני יכול :)

הנה הקישור בצד שמאל יש קטגוריות שאת מהן היא series ואז אפשר לעשות חיפוש או להציג את כל הקבצים בקטגוריה וברגע שמוצאים מה שרוצים, יש שם קישור לEDONKEY ואין צורך לעשות חיפוש מייגע ולהוריד משהו שהוא לא מה שכתוב שהוא :) ואם כבר אז לבעלי הקאזה לייט יש אותו דבר, אבל קצת פחות קבצים כאן

reformy

New member
בקשר לקישור לקאזה

איך מורידים מהאתר? איך זה קשור לקאזה? פשוט מעולם לא ניסיתי כזה דבר, הכל ישירות בתוך קאזה.

Lu Tze

New member
שאלה אידיוטית הקשר לאי-דונקי

התקנתי את התוכנה אבל כשאני מפעיל אותה היא לא מתחברת לרשת. לפי מה שהבנתי צריך לשנות הגדרות או להכניס הגדרות או משהו רק שאני לא יודע מה. מישהו יודע איך מפעילים ת'תוכנה?

itstzar

New member
אי דונקי באמת קצת יותר מסובכת

ולכן יש תוכנה בשם emule שכמו פרד בחיים האמיתיים עושה את העבודה יש קישור לתוכנה באתר שנתתי בהתחלה

Lu Tze

New member
טוב, אני די בטוח שהבעיה היא איתי

אבל זה לא עובד. אני פותח את התוכנה ויש לי חלון כזה, ני לוחץ על "התחבר" ולא קורה כלום. מה אני מפספס?

itstzar

New member
לפעמים לוקח לזה קצת זמן להתחבר,

אתה יודע מה דבר איתי באיציק, נראה מה אפשר לעזור לך :)

itstzar

New member
אופס 'תבלבלתי

בטח מרוב שאני כל כך רוצה לראות את הסרט קראתי מרץ במקום מאי, אז אני מתנצל בפני כל מי שהטעתי , אני הולך לעמוד בפינה :)

../images/Emo53.gifבקשר לתוכנת ה-EDONKEY

הורדתי את התוכנה,הכל בסדר איתה וגם הורדתי את הפרקים של DS9 רק שאני לא יודעת איך לצפות בהם,ולפתוח את מה שהורדתי ולהיכנס לסרטים אולי מישהו יכול להדריך/לייעץ לי???
*(אני לא מבינה כל-כך במחשבים אז סליחה על השאלה הטיפשית
)

למעלה