או טו טו 'הודנא'

מטרניך

New member
או טו טו 'הודנא'

כל יום מלעיטים אותנו בסיפור: עוד יום-יומיים החמאס יסכים להפסקת אש. עברו יום-יומיים וכלום. שוב יום-יומיים. ושוב כלום. מה קורה פה? תהיה או לא תהיה? הניחוש שלי: תהיה ותתמוטט. השלב הבא: חיסול החמאס. ואז באמת תהיה 'הודנא'. אח"כ ניראה.

Deathatred

New member
המתכון הבטוח להודנא עם החמאס

לפרק אותו באופן בילתי-הפיך, לעצור/לחסל את בכיריו, את מנהיגיו, את מחבליו את פעיליו. להרוס את מפקדותיו, להחרים את נישקו ולפרק את תשתיתו עד היסוד.

ליליxx

New member
הניחוש שלי הוא

שימשיחו הפיגועים (שאת רובם ישראל מצליחה לסכל) אבל כולם יקרו לזה מצב של הודנא וידרשו מישראל לא לעשות דבר, בשביל לא לפגוע בהודנא הזו. בעקבות מצב ה"הודנא" בו נמצא, ישראל תיסוג מכל מיני שטחים, תוסיף הקלות, וגם יזרמו כספים ועזרה כלכלית מארה"ב ואירופה, מה שישפר את מצב הפלשטינאים. בסופו של דבר, בעקבות סידרה של פיגועים בלתי נסבלים ישראל לא תתאפק, תיכנס במנגנוני האירגונים בכל הכוח(הרבה יותר ממה שידעו עד כה), כולל הריגת המנהיגים (אפילו אלה נחשבים ל"מנהיגים פוליטים"), פיצוץ מעבדות נפץ, מפקדות, מבנים ואנשים, גירוש משפחות המוני, הריסת בתים ואפילו שכונות וכ', באופן מאסיבי ומבלי לחשוב פעמים על "חפים מפשע" מסביב וכל מיני שיקולים הומנים, ובאותה הזדמנות גם המעט רווחה שהפלשטינאים יזכו בה תרד לתמיון. מה אחרי זה, קשה לי לנחש. הרבה תלוי מה יקרה בעולם הרחב, בלי קשר למצב פה, ובכל מקרה נראה לי שישראל תצא נסכרת מכל הסיפור, ומצבה ישתפר.

Deathatred

New member
כלומר

מרץ-אפריל 2002 יחזרו על עצמם. גם אז הטרור נעצר רק אחרי מבצע "חומת מגן" של צה"ל והפיכת "בירת המתאבדים" למגרש כדורגל.

בר בי רב

New member
לדעתי אנחנו כבר עכשיו ב-"הודנא"

כלומר, החמאס מבצע רק פיגועים קטנים נגד ישראלים ביש"ע. כל השאר הוא הקשקשת התישקורתית הרגילה שנועדה להרדים את הציבור ולהרגילו למצב הנוכחי ולמנוע ממנו להפעיל לחץ על רה"מ וההתבטאויות הנוראות שלו כמו "הפיגועים לא ייפסקו עד שדחלאן לא יחליט להלחם בחמאס".

למעלה