וואל דה!!!!!!!!!! ברווווור היא הכי מושלמת פשוט דיברתי על הטיניות ולא על הנשים שבסידרה
I IrIsH BaBe New member 28/11/03 #22 וואל דה!!!!!!!!!! ברווווור היא הכי מושלמת פשוט דיברתי על הטיניות ולא על הנשים שבסידרה
Q QsomeoneQ New member 28/11/03 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif הנה לך על חשבון ה את מוזמנת להצביע בסקר שלנו, להוסיף תמונות משלך לגלריות שלנו, או סתם לשוטט בפורום
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif הנה לך על חשבון ה את מוזמנת להצביע בסקר שלנו, להוסיף תמונות משלך לגלריות שלנו, או סתם לשוטט בפורום
B backstreet girl New member 28/11/03 #20 ../images/Emo98.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה ,../images/Emo13.gif../images/Emo6.gifתהני!!!!!!
ת תמיד מישהי New member 28/11/03 #23 מה נסגר איתכם???????? לא קראתם את ההודעה שלה היא לא מדברת על "תשוקות" הסדרה... "... יש לי מלא.." היא מדברת על תשוקות במובן המילה
מה נסגר איתכם???????? לא קראתם את ההודעה שלה היא לא מדברת על "תשוקות" הסדרה... "... יש לי מלא.." היא מדברת על תשוקות במובן המילה
P python 4 New member 28/11/03 #24 ../images/Emo3.gif אני כבר בפורום הזה מתחילתו ועוד אף אחת לא דיברה על התשוקות שלה. קדימה, למה אתן מחכות??
../images/Emo3.gif אני כבר בפורום הזה מתחילתו ועוד אף אחת לא דיברה על התשוקות שלה. קדימה, למה אתן מחכות??
ק קרן של תקווה New member 28/11/03 #25 חחההההה..... לא אני באמת נהנת מסדרה .. למה ללכלך ?!?!?! -וכן גם תשוקות יש לי ... פשוט ניסיתי לנסות להכניס מעט עיניין בהודעה שלי זה הכל ...
חחההההה..... לא אני באמת נהנת מסדרה .. למה ללכלך ?!?!?! -וכן גם תשוקות יש לי ... פשוט ניסיתי לנסות להכניס מעט עיניין בהודעה שלי זה הכל ...