אין...
איך אתה מחכה לשאול אותי לגבי זה כל פעם מחדש.
זה בסדר.
כבר דיברנו על זה, והסברתי לך למה אני מחכה לסדרה: בגלל אורי, ובגללו, כמובן. בראש ובראשונה בגלל שניהם. יש פה פוטנציאל לאחלה של שילוב עם בוגר "כוכב נולד" נוסף. אגב, גם צביקה הדר יקפוץ להופעת אורח, שזה בכלל נחמד. כולם פה.
שוב, אני לא בדיוק מחכה לזוגיות הטלוויזיונית שלו ושל אליאנה, כן? בעיניי זה מוזר, וממש לא רק בגלל הזוגיות הממושכת והאמיתית שהייתה לכל אחד מהם. אבל טוב, החצי נחמה שלי, נקרא לזה כך, היא שאצלו זה לראשונה מאז החממה, בניגוד ל... אתה יודע. לזה שמחליף אותן על המסך ממש כמו גרביים.
(איפה יוסי כשצריך אותו?)
באשר לשאר הדמויות שהזכרת פה, רציתי לכתוב שטעות בידך, אבל האמת שאין לי מושג כבר. אולי זו טעות של אתר "בא-לי"? שם קראת את הפרטים האלה, נכון? כי אני קראתי כבר מזמן. דרכם, אגב, ידעתי לראשונה לגבי הדמות שג'וי תגלם.
אז העניין הוא שלפחות לפי מה שהם פירסמו בזמנו, גפן (יערה) תגלם בכלל את חברתו של מייקל (גפן) ולא של תום. נדמה לי שיצא לי להבין את זה גם מאחת התמונות שאורי העלה.
ולגבי אליאנה כשותפה לסוד של עלמה, אז כן, גם את זה הם כתבו, ולמרות מה שרואים בפרומו, יכול להיות שמרגע הסצנה הזאת, שאולי תהיה יחסית בתחילת העונה, היא תעבור לצד שלה והכל. אולי.
כן, יצאה לי חתיכת חפירה. הכי בכיף.