או בוי -פרומו!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
או בוי -פרומו!!!!! אתם מוכנים ללהיט החם שלל החורף????????????????

יא-אללה, גם "עודד אמר להרים ידיים" פה!

נראה מוזיקלי במיוחד. מצפה לעלילה ולהרבה טוויסטים טובים. יאללה ג'וני

מקווה, מקווה ומקווה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אתמול רשמתי תגובה מסודרת ...
ופתאום התקלקל לי שוב האינטרנט , קורה הרבה בחורף.. נקווה שאחזור הביתה , זה כבר התסתדר...
מה שרשמתי שם , זה שחשבצי בהתחלה שזוהר (אליאנה) שותפה לתוכנית של עלמה /בן (ג'וי)...
רשמתי גם לגבי הרומן לי ואליאנה , איך את מגיבה לזה לעומת לי וגאיה ?
גפן (יערה בבנישתי ) ותום (דניאל גד ) יהיו במשולש אהבה עם בן שהוא עלמה , לא ברור עדין מי האחד של עלמה? אפשר להבין שכאשר כולם חושבים שעלמה היא זכר לכל דבר.., גפן מתקרבת אליה , מה שלא מוצא חן בעיני תום אבל לא ברור אם תום וגפן בזוגיות לא טובה שתום מיועד למישהי אחרת או שזה קנאה שלפני ההתחלה של הזוגיות , כלומר הם מיועדים אחד לשנייה אבל הם מתקנאים ולא יודעים לבטא את זה...

אין...
איך אתה מחכה לשאול אותי לגבי זה כל פעם מחדש.
זה בסדר.

כבר דיברנו על זה, והסברתי לך למה אני מחכה לסדרה: בגלל אורי, ובגללו, כמובן. בראש ובראשונה בגלל שניהם. יש פה פוטנציאל לאחלה של שילוב עם בוגר "כוכב נולד" נוסף. אגב, גם צביקה הדר יקפוץ להופעת אורח, שזה בכלל נחמד. כולם פה.

שוב, אני לא בדיוק מחכה לזוגיות הטלוויזיונית שלו ושל אליאנה, כן? בעיניי זה מוזר, וממש לא רק בגלל הזוגיות הממושכת והאמיתית שהייתה לכל אחד מהם. אבל טוב, החצי נחמה שלי, נקרא לזה כך, היא שאצלו זה לראשונה מאז החממה, בניגוד ל... אתה יודע. לזה שמחליף אותן על המסך ממש כמו גרביים.
(איפה יוסי כשצריך אותו?)

באשר לשאר הדמויות שהזכרת פה, רציתי לכתוב שטעות בידך, אבל האמת שאין לי מושג כבר. אולי זו טעות של אתר "בא-לי"? שם קראת את הפרטים האלה, נכון? כי אני קראתי כבר מזמן. דרכם, אגב, ידעתי לראשונה לגבי הדמות שג'וי תגלם.
אז העניין הוא שלפחות לפי מה שהם פירסמו בזמנו, גפן (יערה) תגלם בכלל את חברתו של מייקל (גפן) ולא של תום. נדמה לי שיצא לי להבין את זה גם מאחת התמונות שאורי העלה.
ולגבי אליאנה כשותפה לסוד של עלמה, אז כן, גם את זה הם כתבו, ולמרות מה שרואים בפרומו, יכול להיות שמרגע הסצנה הזאת, שאולי תהיה יחסית בתחילת העונה, היא תעבור לצד שלה והכל. אולי.

כן, יצאה לי חתיכת חפירה. הכי בכיף.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי צביקה
אנני כבר יודע שהוא ינחה תוכנית בידור בסגנון "ערב טוב" שג'וני עתיד להתארח בה כן ראיתי כבר באינסטגרם של הסדרה (המקור לי)...
לפי מה שאת אומרת , גפן אמורה להיות חברה של מייקל , יכולות להיות שתי אופציות :
1 תום מתאהב בה במהלך הסדרה , יותר סביר לפי זה שהם מתנשקים...
2 תום בכלל מתאהב בבן , ולא מבין את פשר האהבה הזאת ...(דורוגו
) המחשבה שלו הוא שהוא מאוהב בגפן. וזה מתממש... ואז הוא מגלה את האמת ...
&nbsp

נכון.
זו תבנית מוכרת אצל אורי. לשלב סוג של תוכנית אירוח בתוך העלילה, לפרק אחד או במשך כמה פרקים. מזכיר לי את התוכנית שמרב (בלי י'
) ניסתה להעלות לכבוד הבנות, ומה שקרה שם, וואי וואי...
פלוס רוני דלומי אחת.

אגב, צביקה הצטלם גם לסדרה השנייה שאורי כתב - "לצבי יש בעיה", שתעסוק בחייו. סדרה קצרה, נדמה לי בת 8 פרקים. גם גאיה (גור אריה) תפציע שם.

וכן, בהחלט ייתכן שיהיה פה סוג של משולש בין מייקל-גפן-תום, או משהו כזה.
לך תדע, אולי אורי ייעד לעלמה להתאהב בסופו של דבר בבחורה? זאת אחרי שמישהי תנשק אותה כשהיא תהיה בן (תרתי משמע)? תאמין לי, הכל יכול להיות...
מה שכן, אני הרבה יותר מחכה למהלכים מפתיעים ופחות לטלנובלות למיניהן. אורי הרבה יותר חזק בזה, לדעתי. כבר דיברת גם על החשש שלך שהוא עלול לעשות את זה קיטשי מדי. אני לא יודעת לגבי זה, אבל באמת שאני מחכה בעיקר לכל השאר...

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל גם האפשרות השניה טובה ...
בכלל עלמה מתחילה עם כל הסיפור לפי תקציר"בא לי" (כן קראתי את זה בעקבותיך..) בגלל מצבה הכלכלי הלא פשוט , תום הוא נסיך עשיר ובן טובים ...= זוגיות טלנובלית מושלמת....
רגע אני חחושב שאני יודע מה התפקיד של גיא סלניק , הוא אחד מהחבר'ה שעלמה משאירה מאחור ...הכי מתאים לו אחרי דוידי
&nbsp

בוא נחכה לינואר.
לגבי הדמות של גיא, וואלה, לא חשבתי על זה. נשמע בהחלט כיוון הגיוני.

אין, אבל אתה קורע אותי כל פעם מחדש עם דימוי "הנסיך", שאתה כל כך אוהב להשתמש בו. איך רואים שאתה חי בעולם של דיסני והכל...
לא יודעת, אני פחות אוהבת להתייחס לדמויות האלה כאל נסיכים. אני מעדיפה ללכת על הדימוי הפשוט יותר, ומתייחסת אליהם פשוט כאל בחורים טובים במיוחד. מי שאני חושבת שהוא מספיק כזה, כמובן. בלי נסיכים או אבירים על סוסים למיניהם.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה לעשות ? שהסדרות ההאלו מצגות לנו לרוב את זה ככה
אדם הוא הנסיך של איה , דילן הנסיך של ליבי , שון הוא הנסיך של מאיה...
רק במשולש שלנו קשה לדעת מי באמת המיועד לה ... מבחינתי דניאל , מבחינתך יפתח.. כבר אמרתי בעבר שאני קיטשי ורומנטי... זה נכון
אגב בספר "הארי פוטר והילד המקולל" שקראתי , יש שני בחורים חברים טובים , ואני קצת מריח יחסחם מעבר ... אני לא אגלה לך מי אם את רוצה לקרוא ...

Roei152

Well-known member
מנהל
מה זאת אומרת תומכים להארי ודארקו?
היו תומכים שרצו דבר כזה? שהארי ודארקו יהיו חבהרים , ואף יהיו זוג או משהו?

panda0zombie

New member
לגבי גפן ומייקל
הייתה תמונה שלהם יושבים ביחד איפה שהוא.. לפי הפרומו הזה היא בכלל אמורה להיות עם תום ולהידלק על בן אז יכול להיות:
1) היא ומייקל יצאו בתחילת הסדרה/מתישהו ונפרדו
2) הם קרובי משפחה או חברים טובים

אז במיוחד בשבילכם, הלכתי לבדוק שוב...
ונראה שגפן ומייקל אכן יהיו זוג (ולא קרובי משפחה), לפחות בתחילת הסדרה. אולי הם ייפרדו בעקבות ההעפה שלו מהלהקה. שוב, ספויילרים חופשי, כבר בלי לסמן.

בדקתי גם אצל יערה, ויצא לה להעלות תמונות גם עם גפן וגם עם דניאל, ככה ש... כנראה יהיה לה סיפור גם עם תום. נחכה ונראה...

בקיצור, ספויילרים חופשי כבר... שיהיה.

אה, וחכה קצת עם ההשערות והתיאוריות שלך. זה רק הפרומו, וכידוע לנו, אצל אורי הכל יכול לקרות... אבל באמת הכל. אני מקווה שגם כאן, לאחר ההיעדרות שלו מהמסך הקטן.

panda0zombie

New member
עודד מנשה

אז לצפות לרומן של הדמות של דניאל והדמות של יערה? (תום וגפן אני זוכרת)
אליאנה נופלת לבריכה היה מקסים
מעניין מה הדמות של גפן יעשה כל הזמן הזה
&nbsp
נראה טוב! אני כבר מחכה לזה

למעלה