או! או!

Mrs Amber Bloom

New member
או! או!../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

חשבתי על משהו: נכון בח"ס, שלוציוס וחברי ההנהלה "פיטרו" את דמבי, הוא אמר: "אתה תגלה שאני אעלם מבית הספר הזה באמת, רק אחרי שלא יישאר כאן איש שנאמן לי. ותגלה גם שתמיד תינתן עזרה בהוגוורטס למי שיבקש אותה." אולי זה קשור למוות שלו? אולי הוא לא מת? אולי הוא מת, אבל הוא איכשהו ישאר? הרי רולינג אמרה שיש קשר בין השני לשישי- אולי זה הקשר? מה דעתכם?

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

פה תחת "למה השם מוכר לי? מה הקשר בין הספר השישי לשני?" (אולי יש ספוילרים לפני הפיסקה הזאת אז להיזהר..).

scudnick

New member
הממ../images/Emo58.gif

הקשר עליו רולינג דיברה הוא כנראה העובדה שהיומן של רידל הוא הורקראקס. ודמבלדור התכוון, כמובן, לעובדה שהנאמנות של הארי לדמבלדור זימנה לו את פוקס ואת מצנפת המיון.

Roonil Wazlib

New member
../images/Emo58.gif וגם...

הארי גם אמר את זה לסקרימגוור בסוף השישי, אחרי ההלוויה.

Avi potter

New member
תשובה מפתיעה יש לי.......!!../images/Emo58.gif

טוב, קודם כל, הקשר שרולינג דיברה עליו הוא כל המוטיבים החוזרים בספר השישי מתוך הספר השני... לדוג':
דובי עוזר להארי.
מורה מעצבן. (לפחות אותי..
)
היומן של רידל חוזר.
הרעגוג חוזר (ומת..
)
נראה כי דמבלי עוזב את הוגוורטס.
השרשרת שמופיעה בחה"ס, עמ' 61, בחנות של בורגין חוזרת בשישי ופוצעת את קייטי...
לראשונה מופיע שר הקסמים!
ועוד ועוד..! אבל משהו נחמד שעליתי עליו - הקשר הכי יפה בין שני הספרים הללו: הארי פוטר וחדר הסודות, עמ' 274, פרק 14 - קורניליוס פאדג', אחרי שלוציוס מלאפוי אומר לדמבלדור שעליו לפנות את מקומו כמנהל הוגוורטס: "עכשיו אנחנו בצרות," הוא אמר בקול צרוד, "אין דמבלדור. הם יכולים לסגור כבר את הבית-ספר וזהו. מרגע שהוא יילך יהיו פה תקיפות כל יום." פנג התחיל לייל ולשרוט את הדלת הסגורה. ואילו בספר השישי, אחרי מותו של דמבלדור, בפרק 28:
"...and his eyes burned with tears as behind him fang began to howl.​
הבנתם איך רולינג השוותה בין שני הקטעים? דמבלדור עזב בספר השני... אבל חזר בסופו של דבר
דמבלדור עזב בספר השישי... אבל אולי יחזור בספר השביעי

Avi potter

New member
אממממ...... ../images/Emo58.gif

גם בספר השני היא כתבה שדמבלדור הלך ופנג ייל...! (נכון, הלך לא מבחינת "מת", אבל בכל זאת הלך!)
ובספר השישי אומרים שדמבלדור הלך ופנג ייל...! היא השוואת בין שני המקרים!! אולי היא מנסה לרמוז לנו על כך שדמבלדור יחזור?! הייייי!!!! עלה לי רעיון!!!
אולי........ ג'יני באמת תמשיך להיות חברה של הארי בספר השביעי, ואז היא תיפצע (כמו שהארי חזה שיקרה!) ובאותו הזמן דמבלדור יחזור...! (לא בגלל פציעתה, אבל זה יהיה מעיין סגירת מעגל כזה
) בשני: דמבלדור מסוקל מהוגוורטס וכנראה לעולם לא יחזור אליו! פאנג מילל! דמבלדור חוזר בגלל פציעתה של ג'יני, אהובתו של הארי. בשישי: דמבלדור כנראה לא יחזור בגלל מותו! פאנג מיילל! ואולי(
) הוא יחזור בגלל שג'יני נפצעת (הארי-רולינג מזהיר אותנו על כך!)

Gizmo16

New member
אולי פנג הוא האנימאגוס../images/Emo28.gif

של דמבלדור
או שהוא RAB

Avi potter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Roonil Wazlib

New member
אבל למקרים האלה יש הסבר

בספר השני: לקחו גם את האגריד בספר השישי: אש, עשן, כולם רצים ולחוצים ועושים קסמים מסביבו. אם היית במקומו, לא היית מיילל?

Avi potter

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי, זה היה קורע!.. אבל אממ... אני מתכוון שרולינג עשתה שפאנג יילל רק בשני המקרים הללו! {או לפחות רולינג הראתה לנו את שני המקרים הללו,} כדי לקשר בין שני המקרים! לא נשמע הגיוני?

Gizmo16

New member
מעתיקנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

אמרתי את זה למעלה בשרשור
לא חשוב שאמרו את זה לפניי כבר
טוב, אם שלושה אנשים הגיעו למסקנה הזאת- זה כבר ברור שזה נכון. זה כמו פעם שכל המדענים הסכימו שכדה"א הוא שטוח

Gizmo16

New member
לעלעעעללעעעעעע../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

אל תדברי איתי על מסקנות
אני פוסט-פסיכומטרי

למעלה