או או

או או../images/Emo2.gif

נו, זה המשחק הזה.. מה אתם מעדיפים? זה או זה? זה לא חייב להיות קשור לבון ג'ובי.. זה נועד לשעשוע ולגיבוש.. אני אתחיל, תמשיכו
קיץ או חורף?

LIRONSH100

New member
קיץ

RC קולה או קוקה (טעם של תרופה) קולה (תחשבו על הטעם לא על זה שג'ון עשה להם פירסומת....)

כלביםם ברור...:) אבל אני גם ממש אוהבת חתולים.

כל בחיותתת חוץ מחרקים למינהם... במבה או ביסלי?

nogao10

New member
במבה....

נורא מצחיק כשמגיעים לחו"ל עם במבה וכולם חושבים שזו המצאה גאונה! ספרים או טלוויזיה?

LIRONSH100

New member
TV

אפשר לראות את גון לפעמים... למרות שאני מאוד אוהבת לקרוא ספרים ולכתוב סיפורים... (רק ביום חמישי סימתי אחד וג'ון כמובן היה מקור ההשראה שלי...

nogao10

New member
../images/Emo92.gifתפרסמי את הסיפור...!!

את לא יכולה לומר לנו שכתבת סיפור על ג'ון ולא לפרסם!! בבקשה בבקשה...... אנחנו הקהל הכי תומך בעולם!!!!

LIRONSH100

New member
זה 18 דפים ובכתב יד!!!

זה יקח לי זמן עד שאני יעלה את זה בוורד ואז אני ישלח למי שרוצה במייל ... אבל אני מביאה את תקציר הסיפור... רוני נערה שעלתה מישראל,אלפות הארץ בהחלקה אומנויתית על הקרח, מגיעה ללמוד בכיתה יחד עם ג'ון בכיתה י'... לאחר כמה זמן הם מתחילים לצאת ואז היא מגלה שהוא בגד בה עם חברתה הטובה... ג'ון שמאוהב עד מעל הראש ברוני (למרות שהיא נבחרה להיות קפטן נבחרת המעודדות) מנסה הכל והולך מכות כמה פעמים עם החבר החדש שלרוניעד שבנשף הסיום ג'ון מגן על כבודה של רוני כששמע את החבר שלה אומר שהוא הולך להשכיב אותה באותו הלילה ג'ון מפוצץ אותו מכות ולרוני מבלה איתו את הנשף אבל יום למוחרת רוני חוזרת לישראל כדי להתגייס והם עדין לא חזרו רשמית בנתיים ג'ון מקים להקה, משנה את שם משפחתו והלהקה מגיעה לישראל כמה חודשים לפני סוף השירות של רוני ולרוני יש חבר חדש.... ויש עוד אבל אני ישאיר אותכן במתח...

PUSS N BOOTS

New member
גמני רוצה [: +המשך המשחק..

טלויזיה.. המממ מוזיקה עם אוזניות או עם רמקולים? והאימייל שלי זה [email protected] אני מקווה שזה קורא עברית...

LIRONSH100

New member
טוב אני יעביר את זה למחשב אבל זה יקח זמן...

ברגע שאני יסיים אני ישלח לכן....

למעלה