או או יש טיול חנוכה.. אז כל הפורום דומם.. מי לא הלך? חחח
ח חזי ברסי New member 19/12/06 #3 כל המנהלי פורום לא הלכו שהם במקרה כל מפקדי בית שמש שהם במקרה כל העתודאים בבר אילן של התנועה.
ח חזי ברסי New member 19/12/06 #6 זה לא הכמות. זה האיכות. הסיבה שאני ומשה מנהלים פורום ביחד, כי זה חשוב לתפוז שנשלים את ה-12 שנות לימוד.
זה לא הכמות. זה האיכות. הסיבה שאני ומשה מנהלים פורום ביחד, כי זה חשוב לתפוז שנשלים את ה-12 שנות לימוד.
ל ליטל בנמוחה New member 20/12/06 #7 טוב מאודדד... הכי טוב בבית על מיטה ולא על שק שינה באוהל כשקר בית שמש -----> אשכנזים לכל דבר
J JaboGirl New member 20/12/06 #11 וואי.. איזה כיף לך מקווה שהאורגניזמים, המולקולות וחומצת הBH הנעימו את זמנך בשאר הזמן..
א אורושית15 New member 20/12/06 #12 ההומיאוסטזיס מנעים את זמני עכשיו בעעע כמה חומר נשאר לי להשלים בביולוגיה הסתומה הזאת
P Philipil New member 21/12/06 #20 פיסיקה זה לא חוסר חייים זה חקר כוחות הטבע הבסיסיים ביותר עד הגדולים ביותר גם ביולוגיה זה לא חוסר חיים להפך זה חקר החיים. אבל למידת ביולוגיה זה בהחלט חוסר חיים!
פיסיקה זה לא חוסר חייים זה חקר כוחות הטבע הבסיסיים ביותר עד הגדולים ביותר גם ביולוגיה זה לא חוסר חיים להפך זה חקר החיים. אבל למידת ביולוגיה זה בהחלט חוסר חיים!
א אורושית15 New member 21/12/06 #21 פיזיקה זה מ-ש-ע-מ-ם.. ואני אומרת את זה כי למדתי פיזיקה עד עכשיו וזה כ"כ שיעמם שהעדפתי לעבור לביולוגיה.. חחח ת'כלס זה התברר כטעות נוראית כי עכשיו יש לי מלא חומר ומבחנים בביולוגיה להשלים
פיזיקה זה מ-ש-ע-מ-ם.. ואני אומרת את זה כי למדתי פיזיקה עד עכשיו וזה כ"כ שיעמם שהעדפתי לעבור לביולוגיה.. חחח ת'כלס זה התברר כטעות נוראית כי עכשיו יש לי מלא חומר ומבחנים בביולוגיה להשלים
J JaboGirl New member 21/12/06 #23 לדעתי פיזיקה הרבה יותר מעניין.. לא בגלל שזה כזה מעניין אלא בגלל שביולוגיה זה זוועת עולם. כנראה עניין של טעם
לדעתי פיזיקה הרבה יותר מעניין.. לא בגלל שזה כזה מעניין אלא בגלל שביולוגיה זה זוועת עולם. כנראה עניין של טעם
J JaboGirl New member 20/12/06 #15 צודק.. לחשב את המהירות בה הצופיפניק התרסק במצפה רמון זה הרבה יותר מעניין
P Philipil New member 21/12/06 #16 בהחלט זה היה תרגיל שטח נחמד כמובן יש להתחשב כי החניך נופל בצורה אידאלית בלי חיכוך של אויר