אותר עוד קרוב משפחה

עב

New member
אותר עוד קרוב משפחה

לאט לאט הקצוות נסגרים. בעבר חיפשתי קרוב בשם טומש הוראק בארה"ב אבל היו לי יותר מדי הוראקים בספר הטלפונים. קרובה משותפת שהייתה גם חברת ילדות של הנ"ל הצליחה למצאו לאחר ביקור בעיר ילדותם בסלובקיה. אחרי שמצאנו אותו וודאי נמצא גם את אחותו שאף היא הגרה לארצות הברית. עכשיו אנו בשלבי יצירת הקשר ונראה מה יש לאיש לתרום לאוצר העץ המשפחתי.

חוה3

Member
מזל טוב ו-גם אני סוף סוף יצרתי קשר

אני שמחה שהצלחת למצא את הקרוב, מתנה יפה לחג. שרק ירבו מציאות הקרובים. ולגבי.. אני הצלחתי ליצור סוף סוף קשר ישיר עם הקרוב מארצות הברית. דיברנו שעה אתמול ושנינו לא הפסקנו להתרגש. איש מקסים! הוא שמח שיש מי שמתעניינת בשורשי המשפחה ושגם תעביר הלאה את המורשת. באתר ישנן שגיאות רבות ולכן אני כרגע נעזרת בו ושולחת תמונה תמונה , על מנת שיבהיר את השמות והפרטים. ובנוסף הקרוב שאיתרתי בשבוע שעבר שגם שייך לאותה משפחה, כבר יצר איתו קשר וסיפר לו עלי וגם הוא מתרגש מאוד. אין לי מילים כיצד להודות לארנון
ובכלל לכל מי שנמצא כאן בפורום מעודד ועוזר
חג שמח לך ולכל אנשי הפורום

שרי סילבר

Active member
אלו מציאות... תתחדשנה שתיכן על הקרובים החדשים. מקווה שזה ינפיק מידע חדש. יופי של מתנות לחג!

עב

New member
יש, יש, יש!!!

אחד הדברים היפים בפורום הוא שמעשה של אחת מדרבן את השניה. וכך מעודדת מחוה שלחתי מייל לקרוב שנתגלה בארה"ב. הרגע קיבלתי ממנו תשובה. הוא מעונין מאוד ב"פרויקט" כפי שהוא מכנה זאת ושואל לאיזה מידע אני זקוקה. הוא כתב שאחרי שישלח אלי הכל ואני אמלא את החלק שלו בעץ, רק אז הוא ירצה לקבל את החומר. יפה, לא? פעם ראשונה שיש לי קרוב כזה שקודם רוצה לתת ואח"כ לקבל... בקיצור, אושר גדול.

למעלה