אותרה אונה פרגונתה

אותרה אונה פרגונתה

הפעם אכתוב עיברית להפצה מרבית. בתקופת מלחמת העולם הייתי במנזר. מי שהכניס אתי לשם היה אירגון התנדבותי שנקרא "Patriotiko Idrima" שפרושו: מוסד פטריאותי. מענין אותי מאוד אם היו עוד ילדים שנעזרו באותו מוסד נפלא. ייתכן שיחד איתי היה עוד מישהוא ולא ידענו זה על זה? אני מבקש להתענין אצל יוצאי יוון שחיו באותה תקופה שם. תודה.

Sarika

New member
שווה לנסות .....

בהתאחדות עולי יוון, בוועד קהילת סלוניקי באתר דור ההמשך של ניצולי שואת יוון ביד ושם באתר של לדינוקומיוניטה יש גם פורום בתפוז שנקרא דור שני ושלישי לשואה לדעתי כמה שתפיץ יותר שאילתות, אפילו במקומות שלמראית נראים לא רלוונטיים, סיכוייך גדלים למצוא תשובה. אם אתה מעונין אעביר לך את הכתובות.

רותי ב.

New member
שריקה,

את יכולה גם פה לשים את הכתובת, או לפחות את האתרים . הרי זה גם רלוונטי לפורום.

Sarika

New member
רותי, בזמנו שמתי בפורום

כל חומר שנראה לי רלוונטי לפורום אני מביאה קישור, רק שהרבה פעמים הוא עובר לארכיון ואף אחד לא מתיחס. הקישורים העברתי לטרינדאפילו הם - לדינוקומיוניטה הקהילה היהודית בסלוניקי דור ההמשך לשואת יוון יד ושם

may55

New member
כתובת ארגון ניצולי יוון

הנה הכתובת ארגון ניצולי ההשמדה-יוון רחוב לוינסקי 68 תל אביב כמו כן אתה יכול לפנות אל משה העליון אישית והוא ישמח לעזור את הטלפון של הארגון אכתוב במסר מקווה שעזרתי

למאי ושריקה

מוצ'אס גרסיאס מה איודתש מוי מוצ'ו. אמה קה? אס דולור דה קאב'סה פין קה ראושי אאנטראר אן אל פורום דה LDINOKOMUNITA קואנתאס דמאנדס קה קיארן! מה אלפין יא ראושי אי מב'ו אמפסאר אקומוניקאר פואדה סר אמפורטדו. איינדה נו פרקורי אנטראר אלוס אוטרוס אדרסוס. אב'גאר אב'גאר! מוצ'ס גראסיאס מאי אי שריקה מה אזיתש שרות גדול.

Sarika

New member
טריאנדפילו, קון מונג'ו פלאזיר

אה רוגו קי טופיס לוקי סטאס בושקאנדו.

יא תופי

Sarika סוס מארב'יאוזה. סאב'ס מוצ'אס קוזס אי לו מאס אמפורטדו אס שאת חולקת את הידע קון תודוס. בראבו אי מוצ'אס גרסיאס. יא מאנטרי אל לאדינוקומוניתה אי אס און פוקו דיפ'יקולתה קון סוס רולס דיפ'רנתס אמה יא לוס ב'ו אמבזה אב'גר אב'גר. אי אותרה ב'ס תודה רבה!

may55

New member
עוד מדור לחיפוש קרובים

היכנס לקישור חיפוש קרובים

למעלה