אותם ימים

galit3880

New member
אותם ימים

אותם ימים של קיץ יפים , הוא היה נכנס לפה ומדבר איתי בעוד שחברה שלו, נמצאת רחוק ממנו ומכל ממקום בלב שלו, הינו שנינו יושבים ומדברים שעות , על כל הדברים שעוברים על שנינו על החבר שהיה לי , על בחור שיצאתי איתו , או אפילו על הידידות שלו והחברה שלו , התפתח קשר שלא יוכלנו לתאר , הוא קורא לזה האהבה אני לא מגדירה , אני פשוט חושבת שהוא נגע בלבי עכשיו הוא כבר שבועיים הוא נכנס ל5 דקות אומר שהוא לא רוצה שאני יכעס עליו , כי כולם כועסים ,וממשיך את יומו ... בלי לומר יותר מידי דברים אני דואגת לו , הידיד שלי המסתורי , חושבת מה קורה לאן ואיפה הוא הלך , חושבת שמה שהיה בין שנינו זה היה משהו מהלב, עמוק מאוד שם , מהרגש הפנימי אבל בכל זאת הוא לא פה לצידי , ניהיה חבר שלי ... אני ממשיכה הלאה מכירה בחורים חדשים , אבל עדיין בתוך ליבי מחפשת אחרי התשובות שלא נהנו איפה הוא ? האם הוא נפרד מחברתו כמו שהוא אמר שהוא יעשה ? וקשה לו עכשיו ,והוא מבקש את סלחתי שהוא לא פה שבועים זה הרבה זמן בשבילו , אבל אי אפשר לדעת מה קרה שם ? הוא אמר שיבוא יום והוא יספר לי ויסביר לי מה קרה ... אבל מתי ? מתי גם הוא יופיע ? מתגעגעת אני ...

ברוכה הבאה galit3880 ../images/Emo24.gif

נשמע לי כאילו ה"אהבה" (כפי שהוא הגדיר את הקשר שהיה ביניכם) היתה חברות. חזקה, נעימה, סוחפת, אבל רק חברות. לא אהבה בוגרת. הוא מדבר איתך 5 דקות כי הוא מתגעגע אליך ורוצה בחברתך או פשוט לא רוצה שתכעסי עליו? ואת- מה את רואה בו? חבר? אוהב? דברי איתו! תאמרי לו שאת רוצה ממנו את האמת. אין טעם בהסתרה. יבוא יום והוא יספר לך מה קרה? את לא מעוניינת בהסבר עכשיו? לא משנה איך תגדירו את הקשר שהיה ביניכם, חל בו שינוי ואת זכאית לדעת היכן את עומדת.

galit3880

New member
תודה על קבלת הפנים

תודה רבה , הוא יודע מה אני רוצה ממנו הרבה פעמיים השיחות שלנו היו שיחות של על " איך יהיה אם ניהיה יחד" ההרגשה האישית שלי זה שהוא לא סתם אמר דברים שם פשוט קרה לו משהו בשבועיים האחרונים לא היה לו מצב רוח לדבר עם איש והוא יודע שיש לי אופי מאוד נוקשה (אני אומרת לו את האמת בפנים ) אז כנראה שהוא לא רוצה לדבר איתי עכשיו , ואולי הוא נפרד מחברה שלו, כך שהוא רוצה איזה חודש חופש... אני לא יודעת הוא נכנס לפה לפני כמה ימים ואני לא היתי אבל הוא רשם שהוא ממש לא כועס עליי ושהוא מאוד מאוד מאוד מתגעגע אליי פעם הבא שהוא יכנס אני מקווה שבימים הקרובים , אני ישאל אותו את כל השאלות שיש לי אליו, ואני יגיד לו שאני לא כועסת רק רוצה לדעת את האמת ... תודה רבה חיפושית ביי גלית

barni3

New member
רוצה אותה כלכך

אבל אני בשבילה קיים רק במחשב. לתמוך בה, לשמוע אותה ,להצחיק... היא נשואה,יש לה ילדים... אני רווק וצעיר ממנה,והתאהבתי בה. קשה לי כל כך היא מאושרת, ואני מה?? אהבה וירטואלית...

ברוך הבא barni3 ../images/Emo24.gif

אתה אוהב אותה, אבל אני חשה בתסכול מסוים. אתה מרגיש שהיחסים ביניכם אינם סימטריים, וזה נכון. השאלה היא, האם היא השלתה אותך בנוגע למצבה המשפחתי, בנוגע למה שהיא יכולה לתת לך? האם היא הבטיחה לך דברים שהיא אינה יכולה לקיים? האם היא גרמה לך לחשוב שהאהבה שלכם יכולה לבוא לידי מימוש? היא מאושרת מהמצב הקיים - ואתה?

Rנבוני

New member
שלום ברני

אני חושב שהמצב ברור לך. יש לה חיים משלה אבל היא משתעשעת גם איתך. נצל את המצב. תהנה מזה. אבל באמת אל תצפה ליותר. האהבה שלך חייבת לקחת בחשבון את המצב. אל תצפה שהיא תתן לך מה שאינה יכולה ואינה חושבת שהיא צריכה לתת. הקשר בינכם אמור להתבסס על כייף ואם אתה מקנא בכך שהיא עם בעלה אז אתה סובל ומשהו כאן משובש קצת... תראה ברני,. אתה צעיר ורווק. תמצא לעצמך מישהי כמוך שאותה תוכל לאהוב באמת והיא תוכל להחזיר לך אהבה. נראה שזה סוג קשר שמתאים לך יותר.
Rנבוני

barni3

New member
תודה לכם..

לא היא לא השלתה אותי מיד סיפרה שהיא נשואה. הדיבור בנינו זרם... לא דיברנו על אהבה בנינו. רק על החיים ומה שעובר עליה. רקזה שאני התאהבתי, והיא אפילו לא יודעת... מבחינתה אני חבר וירטואלי שיודע להקשיב... הבעיה אצלי התאהבות חד צדדית ווירטואלית כאן הקושי שלי, זה לא היה מתוכנן בכלל פשוט קרה ורע לי . אז שיתפתי אותכם ותודה על ההקשבה....

יקירי...

מכיוון שאהובתך לא השלתה אותך ולא העלתה בך תקוות שוא, העצב בך גדול עוד יותר. לא היא אשמה במצב, אתה נכנסת אליו בעינים פקוחות. לא הבנת מה קורה לך וכשהבנת, היה מאוחר מדי והיית כבר שבוי באהבה... לדעתי, נסה להבין מה אתה רוצה בדיוק ממערכת היחסים שלכם. תהיה גלוי ואמיתי עם עצמך. האם אתה רואה אתכם אוהבים? חולקים את אותו הרגש? האם היית מעוניין לחשוף את עצמך בפניה? מה העתיד של הקשר ביניכם? שאלות קשות שזקוקות לתשובה...

barni3

New member
חיפושית..

תודה לך ! שנתת לי לראות את הדברים כמו שהם במציאות... בסך הכל אני צריך להתעורר... קשה.. אבל זה לא ילך איתה היא נשואה ומאושרת סתם נכנסתי לזה כי זה ברור שזהאבוד מראש.. יש לי נטייה כזאת להתאהב בבלתי אפשרי.

בארני...

תמיד שמחה לעזור לראות את הדברים מנקודת מבט קצת שונה דברים שרואים מכאן, לא רואים משם, לא? המון הצלחה בכל אשר תפנה

למעלה