אותי מעניין!

itay82

New member
Watch it, you!

Danes? You must be out of your fuckin' mind!! The Swedes are rather sweet... but... and I do NOT want to read any Polish grandmother jokes afterwards - the Poles are probably the best looking ones, as far as my experience goes...

אבא גאה

New member
דנים עם יד קשורה?

שמעתי שבאמסטרדם יש הרבה מועדונים שבהם קושרים. אז תגיד, דני עם יד אחת קשורה מאחורי הגב לוקח הולנדי קשור לגמרי?

modiin18

New member
אם אומר איראנים תחשבו שאני מטורף?

אני ממש לא אוהב את המראה הצפוני, הם גדולים מידי ותווי והגוף שלהם לא עדינים מספיק. אם כבר אז רוסים או צ'כים או משהו כזה..

ro99

New member
נו, תרומתי בנושא

אני אוהבת בלונדינים רק כשהם עדינים ודי נשיים, אחרת: פקיסטנים, הודים (גבוהים, ז"א יותר קשמירים וכאלו) ומרוקאים. ולמען האמת, כוסיות אמיתית היא במה שמעבר למראה/צבע/מבנה (ואני לא מדברת על אופי או אינטלקט פה...). תעירו אותי כשיהיה שרשור בנות.

odedee

New member
פחחחח

wake up yourself and smell the roses. את מוזמנת להתחיל שרשור בנות. ואת יכולה להתחיל בכייט בלנשט.

timor5

New member
אגב../images/Emo120.gif

אני חצי מרוקאי חצי גרמני חחח<: אני אוהב אותם יפים יפים כמו בפרסומות של ג'ילט וארמני אין לי איזה מראה ספציפי שאני אוהב-רק שיהיו ממש יפים בנתיים,אני מתוודה,עוד לא נמשכתי(כלומר, לא הייתי עם..) מה שנקרא "מלוכסנים"(אני לא גזען) וגם לא לשחורי עור(כושים,שוב אני לא גזען)

timor5

New member
שרון סטון | שרון סטון | שרון סטון

לדעתי האשה היפה בעולם! ואחריה מישל פייפר וניקול קידמן זה מה שיש לי לומר בנתיים בנושא נשים

timor5

New member
מוזר>:

לא עולים לי בראש גברים מפורסמים שאני מעריץ את המראה שלהם.. טוב אולי אני אוהב אותם גם אנונימים חחחח

ro99

New member
כייט בלנשט ללא ספק! ../images/Emo68.gif

אבל מה זה אומר? שאני אוהבת אוסטרליות? לא שמתי לב לכך עד היום... אז חזרה לסטראוטיפים: אוהבת גרמניות (מקום מגורי הוא מרכז עלייה לרגל ללסביות גרמניות משום מה, והן ממש מדליקות), ואוהבת כושיות (West Indian, סורינאמיות ועוד).

ro99

New member
ועוד משהו לשני השירשורים

בנים/בנות - תסמכו עלי לערבב את המינים...
לספרדים וספרדיות יש מבט אש בעינים שפשוט ממיס לי את הרגליים. זהו.

למעלה