אותי זה מצחיק

siven16

New member
אותי זה מצחיק../images/Emo6.gif

אין לי שמץ של מושג למה אני רושמת את זה פה, אבל תחשבו שנייה על ביאליק(כן, המשורר) היה לו שיר: "קן לציפור בין העצים ובקן שלוש ביצים... בלה בלה בלה בלה בלה (סוף השיר) הס פן תעיר בכל ביצה ישן לו אפרוח זעיר." עכשיו, אפרוחים יש לתרנגולת, איך לעזאזל הם הגיעו לעץ? הרי לציפור יש גוזלים! וזה מה שמביא אותי לשיר הבא: "יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן, הוא טיפס על העץ, אפרוחים חיפש" למה לעזאזל יונתן מחפש את האפרוחים על העץ?! מה דעתכם?!

1926

New member
ביאליק מנסה

להציג בשירים את הפאן האירוני של החיים. שיריו של ביאליק הם הרבה יותר משירי ילדים. השעה מאוחרת. אני מדבר שטויות. מזיין את השכל. ממש טוב. שמישהו יעצור אותי. עכשיו. בעעעעעע. יותר מדיי קפה. ביאליק סבבה של בנאדם. מעניין אם הייתה לו בחורה. ובאיזה גיל. ואם היא קשורה איכשהו לדליק ווליניץ. כי אם כן באסה לו. לביאליק. אני לא הייתי רוצה להיות קורב משפחה שלו. של דליק. ווליניץ. יש לו תסרוקת מצחיקה. מעניין איך הוא מסדר אותה. לא לביאליק. לדליק. אוי זה מתחרז. בסוף אני אכתוב שיר על שניהם. דליק וביאליק. כי זה מתחרז. וזה חביב. וחביב זה אומר נחמד. יש הרבה מילים לנחמד. חביב זאת אחת מהן. אין לי כוח לפרט. אני מעריץ את מי שהגיע לשורה הזאת. כואב הראש. אולי בגלל שקראתי את מה שכתבתי. אני מכאיב ראשים. ואז משתמשים באופטלגין. אני תורם לרווחים של אופטלגין. אני צריך לקבל אחוזים מהחברה. הרבה אחוזים. אני עושה להם קידום מכירות. איזה מגניב זה טלמרקטינג. לחברה קדישא. למות עליהם. חברה חביבה. שוב החביב הזה...

למעלה