אותי זה מגעיל

odedee

New member
נו, בדיוק דיברנו על שנאה...

זה רק מראה כמה הקהילה הדתית אוהבת את ההומואים והלסביות. ימים יפים הגיעו, שהדוסים משתפים פעולה עם הנוצרים והמוסלמים... רק חבל שזה למטרה שלילית. נשגב מבינתי איך הדוסים לא מתרגשים מזה שמאז ומעולם הם חולקים את רחובות ירושלים עם עכו"ם מכל הסוגים, ודווקא מצעד הגאווה הוא בעייתי פתאום. אני מאד מקווה שלא יתנו להם להפריע למצעד העולמי. הרי כבר כמה שנים יש בירושלים מצעד גאווה ישראלי. אז מה מפריע להם עכשיו, שבמצעד הזה יהיו גם הומואים מחו"ל? שיתמכו קצת בתיירות

T the architect

New member
זה תמיד הפריע להם

וכנראה שגם תמיד יפריע להם. תמיד יש פרובוקציות דתיות סביב המצעד בירושלים. כל שנה אותם האיומים, כל שנה אותן ההתבטאויות. אני לא יודע מה בקשר אליכם, אבל חבר שלי מפאריס חשב לבוא למצעד הזה ואני מאד מתלבט מה התשובה שאני צריך לתת לו. מצד אחד, אני חושב שזו הזדמנות מצויינת לבקר בישראל ואני בטוח שהוא יהנה מהביקור בארץ. וזו הרי סיבה למסיבה וסיבה להגיע. מצד שני, אני ארגיש כלכך רע אם הוא יפגע מהפעולות סביב המצעד הזה - זריקת ביצים או מה שזה לא יהיה (גביר הוא אדיוט ידוע, אין לדעת באיזה צעדים ינקטו שם), וההתנהגות הישראלית הלא כלכך אדיבה ונעימה בדרך כלל... מה אתם אומרים? מה הייתם עושים?

למעלה