אותי זה לא מצחיק

Ron W

New member
מוזר..

מצטט מי שמייחס לערבים אותו דבר ממש למעלה במספר 4
סיסמאות מוות לערבים והפסוק בתהילים: שפוך חמתך אל הגויים אשר לא ידעוך,
זה לא בול אותו דבר?

אתה מצליח להדהים אותי כל פעם מחדש

אני ונראה לי שגם עם ישראל מאחלים מוות ל"מחבלים" שמנסים להרוג בנו ללא אבחנה
היכן ראית שאני או עם ישראל מאחלים מוות לערבים ככלל? זה לא קיים אצלנו מלבד אצל כמה פרימיטיבים.

לעומת זאת הרבי המוסלמי שבסרטון רוצה ומטיף למוות לכל היהודים גברים נשים וטף. ממש השמדת עם.

אבל אתה יודע תמיד ל"הצדיק" אותם בזה שאתה מראה כמה אנחנו "רעים", לא סתם קיבלת כינוי גנאי בפורום.

גם במספר 4 נאמר במפורש "מחבלים"
ואל תצטט לי את התנ"ך - אנחנו לא בתקופת התנ"ך, קיים שוני עצום בין מה שקרה אז למה שקורה היום.

Ron W

New member
את תיתמם לא חסרים כאלו בעם ישראל

1. כינוי גנאי מבייש את מי שמשתמש בו
2. בחרת לצטט את האיסלם הקיצוני במקום את הערבים רודפי השלום
3 איחלת לערבים להתפוצץ בעזה עוד הבלגתי - ממש יונה רודפת שלום..

האייתולות שלהם האייתולות שלנו

דב ליאור המצדיק הרג אזרחים, נשים וילדים וכו'
לא הייתי הולך למחוזות השנאה הללו, כדי לבסס לא יודע מה, כי אין הבדל בין הפרשנות הגזענית והאלימה של תורת ישראל על ידי רבניו המטורפים לבין האייתולות האיסלמאיות, איך אומרים ביידיש - א-זעלבע דרעק. ואם כבודו חושב שרצח הילד הירושלמי-פלשתינאי לא זכה לאישור רבנים, אדוני חי באשליות אמיתיות.
ברוך הבא למזרח התיכון האמיתי, בו אנשי דת אימפוטנטים מוציאים כבוד וזקפות בריחו של הדם, ושולחים צעירים למות .

זה עוד יותר קשה בערבית.....השנאה הקשה

הזו שרואים אותה בעיניים שלהם, אך שהוגים את המילים בערבית, בערבית זה מתחרז יפה ובאופן זורם ועוזר לגלגל את השנאה עם תעצומות נפש.........כן כן כן, בערבית זה שיא הקושי.........הקוראן מבוסס על כאלה קטעים לגבי היהודים...........הקוראן זה ספר מאוד מאוד אנטישמי........הקוראן מנוסח בצורה מאוד מאוד מרגשת ומשכנעת ושם יש הרבה משפטים קשים מאוד נגד אנשי הספר.........

יש אנשים שמפרשים את הקוראן לחומרה, ואז לוקחים את קטעי השנאה והזלזול כלפי היהודים והנוצרים (יהודים בעיקר) שמופיעים בקוראן ומעצימים אותם..........יש אנשים שהם אחרת שהם מוסלמים שמקפידים ללמוד את הקוראן אבל לא מפרשים אותו לחומרה, כי לפי הקוראן, אסור שמי שישלוט באדמה יהיה לא מוסלמי, כל אדמה בעולם היא אדמתו של אלוהים וזה כפירה באלוהים כאשר האדמה היא לא תחת שליטה מוסלמית.........והאנשים באמת מאמינים בזה..........אלה שמפרשים את הקוראן לחומרה..........

אני מבין את המנגנון אני מבין אך הם מצליחים להשפיע על ההמונים במסגד..........אתה לא שונא שינאה תהומית בגללך אלא אתה שונא שינאה תהומית עבור האל, למענו............כך הם לומרים ברכות ובדברי נועם.............

בסופו של דבר.......... הראש הישר ינצח.........בסופו של דבר האינטרנט ינצח, האינטרנט אפה שכל אחד מביע את מחשבותיו............בסופו של דבר הם, הפנאטים למיניהם, יכחדו, ואלה שהם הקול היותר שפוי ירשו את הארץ ואת העולם..........האינטרנט ינצח.

למעלה