אותי זה הצחיק ../images/Emo6.gif
חזרתי היום מוקדם מהעבודה.... בדרך 2 מקרים משעשעים למדי.... באחת הירידות מאיילון יוצא רכב מקושט להפליא בסרטים, קישוטים ופרחים - נראה כמו רכב של חתן-כלה אבל
- על החלון האחורי שלט מקושט יפה: JUST MARRIED.... אני נוסעת מאחוריו אבל ה
מתקדם לאיטו....ממש צב...מסמנת באורות, מצפצפת, כלום...הוא בקושי זז על 60 קמ"ש בכביש מהיר.....ואני סגנית נהגת שודים ידועה - עוקפת לצערי מימין ומציצה לראות את הזוג הנאהב
מתנהל בשיא איטיותו על הכביש ומה רואות עיניי?!!??!?!?.... ................................. חהההההההההההההההההההההההההה התפקעתי..... אישה כבת 70 או 80 אפילו, מכופפת קדימה אל ההגה, צמודה בכסאה אל השימשה הקידמית ואוחזת בו בחוזקה, נוסעת לה באיטיות והרוח מבדרת את שיערה לאחורנית..... אותי זה הצחיק...
אם כי מאחלת גם לעצמי לנסוע כך בגיל 70 (ואולי יותר) עם אוטו מקושט להפליא ב"ג'אסט מארייד"
(אתם חושבים שהיא באמת רק נישאה?
) בעודי ממשיכה לנסוע - באחת הצמתים קרוב לכניסה לעיר מגוריי אני רואה אופנוע עומד בצד, עליו ארגז וממנו עפים דפים סגולים (פליירים/פרסום כלשהו)...ובחור צעיר ו - 2 ילדות צעירות רצים להם בין השיחים שלצד הדרך ומנסים לאסוף את כמויות הדפים הסגולים המקשטים את האיזור ועפים לכל עבר.... האמת - מסכן
- הכל עף לו (לא ברור לי איך זה קרה לו?), ריחמתי מאוד על הצורך באיסוף מיליוני ה"סגולים" האלה שהסתבכו ועפו עד לכביש הראשי.....אבל אח"כ גם חייכתי לעצמי
אבל איפשהו אותי זה הצחיק
שיהיה יום טוב.
חזרתי היום מוקדם מהעבודה.... בדרך 2 מקרים משעשעים למדי.... באחת הירידות מאיילון יוצא רכב מקושט להפליא בסרטים, קישוטים ופרחים - נראה כמו רכב של חתן-כלה אבל