אותיות

32שירלי

New member
אותיות

אני רוצה איזה "טריק" לאותיות קטנטנות על סוכריית בצק או בכלל. כמובן שאפשר טוש אכיל, אבל אז זה נמרח לטווח הרחוק, וגם כמובן עם מכחול.
אז אני מחפשת איזה טריק ליצור אותיות קטנות.
נאמר לי שיש מסיליקון חומר שאפשר ליצור ממנו תבנית... ולחפש בקרביץ וכו אותיות הטבעה קטנות..
החומר סיליקון עולה כמעט 200 שח....
האם זאת האפשרות היחידה? האם אפשר להטביע ישירות עם האוביות? או שזה מחומר מסוכן?
בקיצור, אשמח לשמוע רעיונות.
גם נאמר לי שבטלטלים יש מסיליקון, אבל זה לא נראה לי קטן מספיק...

היי שירלי, אכן יש חומר סיליקוני אותו ניתן

לרכוש בחנויות צריך לבדוק שהחומר מיועד למוצרי מזון ושיש לו אישורים לכך. זה אכן חומר לא זול בכלל ולכן גם תבניות הסיליקון שמוכרים הן יקרות. גם לטל יש תבניות מוכנות את יכולה לבדוק אם הגודל מתאים עבורך.

32שירלי

New member
הסתכלתי בטלטלים

האותיות לא קטנות מספיק. כתוב שזה משהו כמו 2 סמ,אני רוצה סמ או פחות, שוב, הכיתוב אמור להיות על סוכריות וטופרים וכו, תחליף לטוש אכיל. קונספט חדש שאני מנסה לבנות...
החומר סיליקון ראיתי אותו בממלכת האופים וכמובן שהוא מיועד למוצרי מזון.
שוב, השאלה שלי על ההטבעות של האותיות אם מישהו מכיר, ואם יש כזה דבר, אז אולי אני לא צריכה את הסיליקון? אולי פשוט אטביע בבצק ישר? לא אכפת לי תבליט או הטבעה... פשוט צריכה משהו לאותיות קטנות

יש מישהי שמוכרת אותיות

אני זוכרת שהיא מפורום אומנות כלשהו ואחת הבנות כאן הזמינה ממנה חותמת בהזמנה ( יפה ברמי לדעתי) תעשי חיפוש ותמצאי אותה .

אם זה לא משנה לך תבליט או הטבעה את

בהחלט יכולה לרכוש את האותיות ולהטביע בבצק. את גם יכולה להכין לבדך עם החומר הסיליקוני תבנית, או עם בצק סוכר :).

desertm

New member
יש ערכת יצירה לילדים

נקראת "אות חותמת" וזו ערכה להטבעת אותיות, גובהן כ-1.5-2 ס"מ. מגיע עם כרית לחותמת אבל אני השתמשתי בהן על בצק הסוכר ויצא די נחמד. חפשי בחנויות צעצועים. אם אני זוכרת נכון זה עלה לי כ-40 ש"ח

למעלה