אותו domain לאתרים שונים

איילת143

New member
אותו domain לאתרים שונים

im new it this... so please be gentle
anyway i built 4 sites and used the same domain with different beginning for example if my domain is :www.111.com my 4 sites url is : camping.111.com eating-rome.111.com talking-russian.111.com i went to DMOZ and submitted my sites i wrote articles and published my URL i read that its not the best thing to go to submit_url in Google but i did it anyway - and NOTHING. Google will not index my site. does it have anything to do with the url? if there is another site sitting on www.111.com, Google will not index my sites? please let me know.

elish2

New member
קודם כל...

לפני כמה זמן הוספת את האתר לגוגל?? תני לו קצת זמן (אני חיכיתי שבועיים בערך עד שהאתר שלי הופיע). למה את מתכוונת כשאת אומרת שיש אתר אחר שיושב על הדומיין? בלי קשר (או אולי עם קשר)... גוגל אמור לאנדקס לך את האתרים שלך.... תיכנסי גם ל: www.google.com/webmasters/tools/ זה יכול לעזור לך עוד קצת בקידום האתר בגוגל. בהצלחה!

איילת143

New member
מה הכוונה בדומיין

יש לי דומיין מסויים שקניתי. לדוגמא www.111.com אני לא רוצה לקנות עוד דומיינים לכל אתר שאני בונה. אז מה שעשיתי במקום www. רשמתי את נושא האתר. לדוגמה: trips.111.com books.111.com כל אחד מהכתובת מייצגת אתר אחר. השאלה שלי אם google יאנדקס לי כל אחד בנפרד. ושאלה נוספת האם ביקשת מgoogle שיאנדקסו לך את האתר שלך? או השתמשת באמצעים אחרים?

elish2

New member
אוקיי...

נתחיל מזה שלתהליך שבנית קוראים subdomain... עכשיו כמה דברים... את יכולה לקדם את כל אחת מהכתובות כאתר עצמאי, אין בעיה עם זה... וגוגל גם יאנדקס לך כל אחד בנפרד. תלמדי קצת על www.google.com/webmasters/tools/ זה יעזור לך מאוד... וכן.. אני ביקשתי מגוגל שיאנקסו לי אותו באמצעות http://www.google.com/addurl עוד משהו, למה שלא תבני איזה דף כניסה נחמד בדומיין הראשי (111) שיהיו בו לינקים לאתרים שלך? כשאני רואה אתר שהכתובת שלו היא SUBDOMAIN אני ישר מנסה לבדוק מה יש בדומיין הראשי... בהצלחה!

למעלה