אותו שביל .........

אותו שביל .........

היא שוב הולכת באותו שביל שלמדה להכיר את משעוליו אותם פרחים ונופים מלווים את צעדיה והיא .... מניחה על כותרת זאת נשיקה , ומכותרת אחרת מנערת עגלת טל שעוד נשאר מבוקר סגרירי שהיה ויעלם עם רדת החמה.... היא עדיין צועדת באותו שביל , פסיעותיה מדלגות על אבנים וסלעים שרוח זרה פיזרה כך מבלי משים לב על אותו שביל שכל כך אוהבת ללכת בו , הנה היא מתכופפת להסיט אבן גדולה מהדרך שתוכל לרקד שוב עם תיפוף רגשותיה ..... היא עדיין צועדת באותו שביל שכל פרחיה ונופיה שלה הם , עד הרוח הפורעת הבאה שתגיע עד אליה ותפרע את השביל בו היא אוהבת ללכת....... * * שבוע טוב לכולם

sahr12

New member
יש לי חולשה

לשבילים...ולמאמרים יפים... שלומות עלייך...

sahr12

New member
כאן מסתיימים שידורינו לערב זה..

לכולם-ן ליל מנוחה מ........ "כל עוד בלבב פנימה" טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,(מסך שלג) חרוווווופפפפפפפפפפפפ....(נחירות) שוב פעם נרדמת מול המסך????????????????????????????(צעקות של האישה) שששששששששששששששששששש......את לא רואה שאני באמצע סרט???? (עונה מתוך שינה) יאאלה....אהבל,קום למיטה....(גוררת אותי ביד).חחחחחחחחח לילה טוב.

מעדן

New member
תהיה חזקה../images/Emo85.gif

היי, אישה את יותר מפשוט אישה!!! אתה אגדה! תהיה חזקה, אל תשברי הכל קטן עליך, בטוח עברת דברים קשים יותר עמדי איתנה, יציבה ו... ב ה צ ל ח ה !!!קבלי מיליון חיבוקים ונשיקות

למעלה