אותו מקום אותה הרוח

lihi26

New member
אותו מקום אותה הרוח

קיבלתי את הדיסק לפני שבוע וחצי וכשהצצתי בחוברת התאכזבתי קצת כי אין תמונות ואין את כל התודות אני בטוחה במאה אחוז שבדיסק המקורי הישן הכוונה,החוברת יותר מעניינת מזאת יש בחוברת החדשה קצת זילזול

טל טל 20

New member
זילזול? ../images/Emo12.gif לא חושבת

תוך יום עבודה אחד הגיעו הדיסקים, הסתקרנתי לראות את החוברת של "רק את" וכן של "אותו מקום אותה הרוח" עיצוב מדהים של פרי מוסרי קסטיאל בחוברת ועל הדיסק עצמו, נדלקתי על העבודה שלה מאוד
ובקשר לתודות: קצר וקולע. "אלא במה שבתוכו אל תסתכל אלא אם כן אתה ממש, ממש יכול באמת לראות נכון את הקנקן....." לא שאני מבינה את הקשר של המשפט שכתבתי ואת עומק "ההירהורים" כולו, אבל שיהיה--) יקח לי זמן לפרש מה כוונת המשורר בכל התקליט,לא מובן גם ההקשרים של הגב' מרים בניון בחוברת מצד שמאל למטה. אוי מתיש
אבל ללא ספק ממכר לאללה.

Avitalushit

New member
זה די מבאס,אם להיות כנה ומבלי לפגוע חס ושלום

עם כל הכבוד לעיצוב היפה של פרי וכו... (באמת יפה ומושקע , בשני הדיסקים, אם כי קצת משעמם ברק את....) זה קצת מבאס שהוציאו גרסא חדשה ואי אפשר להשיג את הישנה המקורית. גם בגלל התודות כמו שאמרת וגם... דיסק זה דבר קלאסי ונוסטלגי וממש מבאס שהם שינו את זה ועשו עיצוב חדש. לידיד שלי יש את המקוריים ולדעתי זה פשוט כל כך עדיףףף...........................! היה מתאים לי דיסק עם הפרצוף של עמיר מרוח ומעל כיתוב של רק את. קלאסי, יפה עדין ורגוע ומקורי וגם מאפשר לי להרגיש שאני שם מההתחלה (אני באמת שם מהתחלה, אבל השלמתי ציוד לאחרונה עם שני האלבומים הראשונים - עכשיו יש לי את כולם) וקניתי את רק את ואותו מקום הרוח לאחרונה. ובמקום הדיסק המקורי והיפה יש לי ציור של כמה עלים עם כיתוב מעותק מתוך הכל עד לכאן. בקיצור לדעתי דיסק לא משנים ועושים גרסא חדשה. אותי זה קצת ביאס. כי גם את אותו מקום אותה הרוח וגם את רק את שינו. פשוט נגד.... גם אי אפשר להשיג את הגראסא הישנה בשום מקום.............. :(:(:(:(:(....... אבל כמובן כמו שעמיר אמר... "אלא במה שבתוכו , אל תסתכל.... אל אם כן........................." ברור שהתוכן מדהים ולא שונה והוא אותו הדבר בידיוק , אבל העטיפה כן.......... ואנחנו כן בעולם גם גשמי:) החזירו את העיצוב המקורי והנוסטלגי!!!!!!!!!!!!!!!! גם את של אבי(לא נוותר)!!!! זה יפה לראות גם את הצמיחה והשינוי בין הדיסקים , לא צריך לחדש עטיפות. דיסקים חדשים עם עיצובים חדשים יהיו עוד ב"ה אי"ה..!!! אמן כן יהי רצון. סופ"ש נעים.....!:)

טל טל 20

New member
צודקות שתיכן.

שוב אני אומרת העיצוב מ-ד-ה-י-ם (אותו מקום אותה הרוח-יותר) אבל משהו אולי חסר? התמונות/תודות הבחנתי גם. (לא קשור לפרי בכלל) זה נכון שבדיסק יש את הנוסטלגיה הייחודית שלו וברור שהייתי מעדיפה את הגירסה הישנה (ד"א יש לך תמונה של עמיר מאחורי כל דיסק) אבל הבנתי שהחידוש נעשה מסיבה שהתקליטים נמכרים בהוצאת נבל עשור ובחסותם. לכן ההוצאה מחודשת שלכת בדרך גם

Avitalushit

New member
אם כך

למזלי את שלכת וניצחת איתי הכל יש לי את האלבומים המקוריים ללא שינויים ואני קוראת לנבל עשור בבקשה לא לשנות את העיצובים... בבקשה ואם אפשר להחזיר את המהדורות הישנות אני ארכוש עוד שתי דיסקים:) ואתן מתנה את המהדורה החדשה לברי מזל למינהם וכן אני מודעת לתמונות(המזעריות מאוד שיש מאחורי הדיסקים) וגם לא רשום לדוגמא את תאריך יציאת הדיסק(חיפשתי כי לא הייתי סגורה מתי יצא רק את) אלא את זמן הוצאת המהדורה החדשה. עוד דבר... ד"א לעניות דעתי שלכת הוא האלבום שהכי אהבתי את העיצוב שלו ואיך שהוא נראה. כמובן שגם הכל עד לכאן(עיצוב מעלף) ואלוף בשחור ממש מהממים. אבל בשלכת יש משהו כובש על כל פניו.

mk42

New member
דעתי......

בס"ד יש לי את המהדורה החדשה של "רק את" העיצוב מדהים אבל באמת חסר משהו....ממש יפה העיצוב אבל יענו כל האלבום מקושט בצמחים אבל איפה עמיר?!....חסר תמונות שלו כמו בהכל עד לכאן שיש וממש חבל שאין..........

Avitalushit

New member
עוד משהו קטן

אני חושבת שללא ספק האלבום של רק את ימכר הרבה יותר טוב במהדורה הקדומת והיפה שלו... מה לעשות... הפרצוף של עמיר מוכר יותר מכמה עלים

שאלה.

מישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה העניין עם הדיסק החדש -ישן וכל הקטע הזה.? כנראה שפספסתי איזה משו..

נבל עשור הוציאו מחדש...

נבל עשור הוציאו מחדש את כל האלבומים של עמיר ואברהם, ע"מ שהקונים (אנחנו) נוכל להבדיל בין האלבומים הישנים (שאת הכסף ממכירתם לא בטוח שעמיר ואברהם יקבלו) לבין האלבומים המחודשים הם החליטו להחליף את העטיפות של האלבומים הללו. החלטה זאת תואמת (לעניות דעתי) גם לשינויים שאברהם ועמיר עברו התחזקות/חזרה בתשובה ועפ"י מה שאני יודע הם גם מרוצים מאוד מהתוצאות וההוכחה היא שהם ממשיכים לעבוד עם פרי מוסרי קסטיאל שעושה עבודה נפלאה (גם לדעתי)... מקווה שעניתי על השאלות וההרהורים... צבע כחול, שמש וחול, יפה הפשטות, יפה לה עד שטות...

dode127

New member
מושיקו

איך עמיר יקבל כסף על האלבומים החדשים שיימכרו עם הם לא ידווחו לו על כמות הדיסקים שיימכרו????

האלבומים החדשים מופצים...

אך ורק ע"י "נבל עשור". עפ"י מה שידוע לי "נבל עשור" תעקוב מקרוב אחרי המכירות. הם יודעים בדיוק כמה אלבומים כל חנות מקבלת כך שזה יותר קל לעקוב אחריה...

Avitalushit

New member
מושיקו היקר והאהוב

זה שהם הוציאו מחדש את האלבמים בהוצאת נבל עשור על מנת שיהיה ביקורת על מכירות וכו זה בסדר גמור. אך גם בעיצוב הישן(בהוצאה מחודשת של נבל עשור) לא הייתה להם בעיה לעקוב אחר המכירות. אין פה מה לא להבדיל ורוב האנשים לעולם לא ידעו אנחנו(אנשי הפורום הם פלח מזערי). מה שכן ההפצה היא בלעדית לנבל עשור כך שלא תהיה שום בעיה וכל דיסק של עמיר (פרט לשלכת וניצחת איתי הכל) ימכר דרך הפצתם ובביקורת של נבל עשור בגלל הבלעדיות. לפיראטיות זה בטח לא יעזור. זה פשוט מבאס ששינו תעיצוב ויופי שכולנו מפרגנים לפרי והכל והם עושים עבודה יפה. אך אותי ואת כל מי שקנה תעיצוב החדש זה מבאס. עובדה.

אם תשימי לב...

שכתבתי עוד הודעה ובה לעניות דעתי כתבתי שיכול להיות שהעיצוב החדש נובע גם מהתהליך שעמיר ואברהם נמצאים בו (זה מסתדר טוב עם הענווה הגדולה שלהם). בכל אופן אם זה באמת כ"ע עקרוני אז קבלי את הצעתה של גילי והחליפי איתה או עם כל מי שיסכים...

Avitalushit

New member
:):):):) ../images/Emo3.gif

הקול של עמיר מוכר, אמת. בגלל זה יש לי את כל הדיסקים שלו וגם את של אבי. אבל הם ביאסו אותי מאוד כמו שראית עם הגרסא החדשה של רק את ואותו מקום אותה הרוח. תקראי עוד בהודעות קודמות למה... ותאמיני לי שיש השפעה לאריזה ולעיצוב כמו בכל דבר למרות שהייתי קונה זאת בכל מצב........ הגרסא המקורית עובדת יותר טוב. כל מי שרכש את רק את ואותו מקום אותה הרוח יש לו תחושות כמו שלי (לגבי העיצוב החדש).

אם זה מעודד אותך........

בהופעה הראשונה של עמיר ו/או אבי, אם נהיה בה אני ואת תביאי אתהדיסק אותו מקום אותה הרוח ואני מוכנה להתחלף איתך (יש לי את הגרסה הישנה עם הפרצוף של עמיר......
)

Avitalushit

New member
סבבה, ב"ה

אם תוכלי גם להביא לידי שינוי העטיפות זה גם יהיה נחמד וירוויחו עוד שני מכירות ועוד:)

למעלה