אותו דבר

Switch10

New member
אותו דבר

זה מרגיש לי ממש מוזר לפעמים,כשאני קורא על,או רואה בטלוויזיה על אנשים עם הפרעות חרדה ו/או OCD,שמספרים שיש להם קשיים אבל מצליחים לנהל את החיים שלהם איכשהו (עבודה,ילדים,זוגיות,מחויבויות,"חיים" במילה אחת), ואז אני מסתכל על עצמי,שנתתי לחרדה עם מחשבות טורדניות להפוך אותי לנכה ומשותק,זה מרגיש לפעמים כאילו זה היה שם מאז ומתמיד,המחשבות המזעזעות,הלחץ הזה,הרעד בידיים,לפעמים אני כבר שוכח שכל זה שם עד שאני באמת טורח לפקוח עיניים ולהסתכל בתוך איזה בור אני נמצא. ואז להבין שאני נכה,וגרוע מכך-אני נופל לתוך קטגוריית נכות נפשית,שזאת הנכות בעלת ההשלכות הכי קשות. (אולי היה עדיף לאבד חלק גוף,באמת). אין לי טקסים,יש לי מחשבות דוחות שעוברות לי במוח,וטקס הטיהור שלי הוא לדמיין מסור חשמלי שחותך לי אותו לשניים,או להב ענק,סוג של לנסות להרוג את כל זה בדימיון,שוב ושוב ושוב... כבר שנתיים ומשהו אני בתוך המעגל הזה,ואני עד היום לא הצלחתי להיפתח ולשתף את המשפחה,ואת אלו שטיפלו בי,מה קורה שם,אצלי בראש,וכששיתפתי,אז הצטערתי ששיתפתי,כי הם לא הבינו כמה סבל זה גורם לי,גם לספר דברים קשים בשבילי,וגם לראות שהם לא מבינים בכלל למה אני מוטרד (זה טיפה בעייתי,כי גם אני לא יודע),וויתרתי על כל עזרה,אני לא מספר שום דבר לאף אחד,כי איבדתי אמון,בעיקר במערכת-ברופאים,בעובדים הסוציאליים,בפסיכולוגים. וכשלא נשאר בנאדם מסביבך לספר לו,וכשאין אף אחד שרוצה להקשיב,אז אתה כותב הודעה ארוכה מאוד בפורום ולוחץ קליק על שלח.

שלום לך סוויצ'

אני לא בא להגיד לך מה לעשות כי נאי חושב שכל אדם יודע מה עליו לעשות....תשמע אני הייתי משתוק גם בבית בגלל חרדות פחדים וכו'....לאט לאט היתחזקתי...אבל לקח לי להיתחזק המון המון זמן ברוך השם ...עכשיו אני בן אדם חזק...תמיד יישאר האו סי די..תמיד יישאר אני גם לא מתכוון לחיות באשלייה שלא...לכן צריך להמשיך הלאה....ואני דווקא הכי התחזקתי וצמחתי בחיים מתוך החוויה הכי שלילית שזו איבוד האמונה ברופאים ..כי כשאתה מאבד אמונה בכולם נשאר לך רק את עצמך...להאמין בעצמךךך...לכן כדי מאוד שתתחיל להאמין בעצמךך.........כשאף אחד לא מבין אותי זה בסדר למה אני צריך שיבינו אותי מזה יעשה לי???? ....אני אמרתי לעצמי שאני לא ייתן לאף אחד לרחם עליי...אני לא מרחם על עצמי .....בהתחלה כן אבל זה רק פוגע צריך להיות חזק...ולהיות עצמך ..ולא להיות מושפע מאנשים ? שאנחנו צריכים חרדה חברתית? בגללל החברה המחורבנת הזאת? אה?! אנחנו צריכים להיתבייש בעצמנו??? זה הם שצריכים להיתבייש בעצמם שהם גורמים לאנשים להיתבייש בעצמם וכולם רוצים להיות כמו כולם...הגיע הזמן להיות עצמך ומותר לחלום. לכן אין במה להיתבייש.....ואם היעד הוא מוות? אז למה שלא נהנה מהמסע תתחיל כבר עכשיו אל תדחה.... שיהיה לך שבוע מצוייןןן!!! ותאמין רק תאמין .. כך שיר טוובב.. http://www.youtube.com/watch?v=om8hT4uQFxo מה שבחיים "שיר בעיפרון" "תלמד לוותר ואל תוותר על החיים"

אמא11

New member
סוויצ' יקר../images/Emo24.gif

תודה ששיתפת אותנו וטוב עשית שלחצת על "שלח". כואב לי הלב על כך שאתה לא משתף את המשפחה הקרובה ושהם אינם מבינים את המעט שכן שיתפת. אולי תוכל לחשוב על מישהו טיפה יותר רחוק - סבא, סבתא, דוד, בן דוד. מאד קשה לעבור את כל הסבל הזה לבד. רציתי שתדע שבכל מקצוע יש אנשים טובים ופחות טובים וגם גרועים, ובכל מקצוע יש אנשים אכפתיים וכאלה שרק רוצים כסף או לסיים את היום. ויש עובדים סוציאלים ופסיכולוגים ופסיכיאטרים נחמדים ואכפתיים וחבל לי שלא פגשת באחד כזה. אני מקוה מאד שאולי בעוד כמה זמן תחליט שוב להפתח בפני מישהו ולפנות לטיפול. אם תיתן למשפחה מעורבת, הם יכולים לעזור ולחפש מישהו מתאים. חיבוק גדול תמי

למעלה