אותה תקופה

אותה תקופה

אותו אוויר ואותו ציוץ הציפורים. זוהי אותה תקופה מלפני שנה-חלפה לה כבר שנה...בתקופה הזו הייתי מסוכסכת עם החבר...בתקופה הזו הוא ביקש לחזור,ובתקופה הזו הוא חשב מה איתי. מין צביתה כזו בלב,איך הזמן טס...חלפה לה כבר שנה...ועכשיו יש אנשים אחרים בחיי,והוא יצא מהם.או שאני הוצאתי אותו מהם-זה כבר לא ממש רלוונטי. ולא-אני לא מדוכאת או משהו-זו רק הצביתה הזו,הצביתה הזו על הזמן שנוסע,וכמה מהר שחולף...מעניין אם גם הוא זוכר את התקופה הזו-ומבחינתו זה רץ מהר...?! יש לי תחושה שכן,אבל זה לא אכפת לי... טוב רציתי רק לפרוק מעט

קוראים לזה נוסטלגיה, קורה לכולנו..

גם לי זה קורה בתקופות מסויימות, שאני נזכרת בתקופה שהיתה בעונה הנוכחית לפני שנה, שנתיים...

אחח מוכר מוכר

נוסטלגיה נוסטלגיה .. גם לי יש את הקטעים האלה ... גם לי הייתה תקופה נחמדה שנה שעברה .. מזג אוויר מדהים , אופטימיות .. אקשן עם החבר , מעבר לדירה אחרת .. ואז אכן חולפת שנה .. ומעניין מה יהיה איתי בשנה הבאה , זה הכי מפחיד אותי ....... לאן פרשת הדרכים שלי תוביל אותי ...

כן ואני תוהה לעצמי

אם גם הוא פתאום מבין שוואלה חלפה שנה...אם זה דבר שעובר על כולם,בנים ובנות

יכול להיות

זה ממש לא קטע של בנים או בנות מניסיון, יצא לי לשמוע בנים שחלפה בהם תחושת נוסטלגיה .. כך שאת יכולה להשאיר את האופציה פתוחה :) , כלומר האופציה שאולי גם בו עברה המחשבה

oferyosi

New member
אני יכול להגיד לך שגם עלינו זה עובר

עכשיו..כשתיכף יש חגים - אני מתחיל להזכר ביום כיפור של שנה שעברה..שהיה הכי קשה בחיים הייתי מאוהב בטירוף - והיא עדיין לא הייתה ממש בכיוון שלי , וכל אותו יום כיפור פשוט לא יכולתי לשבת רגוע... יצאתי כמו ילד קטן להסתובב ברחובות....בתקווה שאולי במקרה אני אפגוש אותה (כי לא יכולתי להגיע למקום שהיא אמרה שהיא תהיה בו ...) .... ובינתיים עבר כל כך הרבה מאז (גם טוב וגם רע)... כבר עברה שנה????

יום טוב

זכרי את התכונות הטובות בחברך הקודם ותהני מהן, והשקיעי בחבריך החדשים במעשים טובים מאהבה.

למעלה