אותה הופעה

omerikooo

New member
הופעת התרמה בהשתתפות עבריייי../images/Emo70.gif

אופק הוא ילד בן 5 הסובל מאוטיזם...משפחתו בקשיים כלכליים, ולכן אירגנה ערב התרמה בהשתתפות מיטב אומני הארץ: דנה ברגר
עברי לידר
אתי אנקרי יזהר אשדות רוני פיטרסון ואתי קארי (גם קארי גם אנקרי)
כל ההכנסות של ערב זה יועברו לאופק ויעזרו לו להתגבר על מחלתו ועל קשייו... בזכות הקהל ובזכות האומנים נוכל לעזור לי! ואני בטוח שנצליח... אז אנא ממכם, תבואו
6.3 יום שבת, בארבי תל אביב - רחוב קיבוץ גלויות 52, כרטיס עולה 80 ש"ח... זו מטרה חשובה
אני אעשה את כל המאמצים להגיע... מה גם שהאמנים שמופיעים מעולים... מקווה לטוב עומריקו

Rain Star

New member
עברי מופיע בבארבי תל אביב

מחיר - 80 ח" ש יזהר אשדות עברי לידר דנה ברגר אתי אנקרי רוני פיטרסון אתי קארי ערב התרמה לאופק בן החמש ובו יקחו חלק אתי אנקרי , דנה ברגר, עברי לידר,יזהר אשדות רוני פיטרסון ואתי קארי,כל הכנסות ערב זה קודש לטיפולים באופק הסובל מאוטיזם. בזכותכם קהל יקר וכן בזכות האומנים הנכבדים יוכל אופק להמשיך לראות את האור בקצה המנהרה.

Ez sLeeP

New member
עצובב.. ../images/Emo4.gif

וכל הכבוד על ההקדשה למטרה נעלה. רק שהצד הפלורליסטי בי לא יכול שלא לתת את קולו - מה עם שאר הילדים במצב דומה? זה מעולה שאופק יקבל את מיטב ההזדמנויות, אבל מה עם אחרים הדומים לו?
נדבו'ש.

גם אתה פה בשעות האלו?

אני לא יודעת להגיד אם אני אגיע. כי בן אדם מגיע להופעה כזאת משלם את ה80 שקל וחושב שהוא עשה את התרומה שלו כשבעצם יש כל כך הרבה ילדים שצריכםי את הכסף הזה, ומצד שני, טוב לא יודעת אם מבחינת התרומה אני מגיעה. גם מבחינת ההופעה זה לא משהו... עברי הוא בערך היחידי שמעניין אותי (טוב לא נגזים, הוא לא מעניין אותי...נחמד קצת לשמוע את ההופעות שלו
במסגרת הדגים שלא משתלטים על העולם) והוא בטח יעשה 4 שירים וילך. תמיד אהבה הכוס הכחולה בוא ואפילו הלא אלקטרוני בעצם בוא האלקטרוני, אז אולי כדאי לבוא...בעע

למעלה