אותגרתי
בנות עזרה ?
אוקי אממ, אז ככה, אותגרתי לעשות בגד שהוא פחות הוא יותר הבגד בסגנון הבגד שיש לזמר פה: >
https://www.youtube.com/watch?v=qh7hiaq0aWU
כלומר בגד גוף לייטקס, כסוף, סגנון גלם רוק, כזה כמו שהיה פעם לקיס...
קודם כל אני צריכה לעשות את זה לדודי שהוא יחסית מלא...
עכשיו אני בשלב החקירות לאיך אני עושה דבר כזה, אבל חשבתי על כמה דברים...
הבגד צריך להיות מחולק למכנס \ חולצה \ שרוולי ידיים...
יש פה מליון שאלות שנשאלות,
האם יש בנחלה בד כזה כסוף ? האם הוא יחזיק ולא יקרע ? אולי שווה לי פשוט לקנות מכנס פשוט ולהצמיד מעליו את הוולקרו הכסוף ? או יראה נוראי ?
איך עושים את החוטים האלה שיוצאים משרוולי הידיים ? (חשבתי במקור לקחת פשוט ריבוע של דמוי עור שחור.. ולחתוך לרצועות אבל בסרטון זה ממש נראה שיש לו שם סרטים עגולים יותר.. ואם אני יחתוך לרצועות יהיה יותר שטוח לא ?)
הכי חשוב הוא שזה יהיה איכותי ובשביל זה באמת חשבתי לעשות 2 שכבות של בד, ולא אחת... כי גם מסכן הוא יקפא עם אחת... וגם אולי יותר פשוט להתעסקות ?
אני די חדשה בתפירה, אז איך עובדים בכלל עם שתי שכבות ?
וגם לסיום חשבתי להוסיף הרבה ריצרצים, שיהיה לו קל ללבוש את זה ואז להוריד...
לסיום לסיום, חשבתי רגע אם עשיתי גרסא בשבילו וחקרתי את כל זה, למה שאני לא יעשה גם עוד אחת לנשים בשבילי.. אבל זה כבר נראה שנקנה את החומרים והכל...
עזרה בנות ? מאיפה מתחילים ? טיפים ?
אוקי אממ, אז ככה, אותגרתי לעשות בגד שהוא פחות הוא יותר הבגד בסגנון הבגד שיש לזמר פה: >
https://www.youtube.com/watch?v=qh7hiaq0aWU
כלומר בגד גוף לייטקס, כסוף, סגנון גלם רוק, כזה כמו שהיה פעם לקיס...
קודם כל אני צריכה לעשות את זה לדודי שהוא יחסית מלא...
עכשיו אני בשלב החקירות לאיך אני עושה דבר כזה, אבל חשבתי על כמה דברים...
הבגד צריך להיות מחולק למכנס \ חולצה \ שרוולי ידיים...
יש פה מליון שאלות שנשאלות,
האם יש בנחלה בד כזה כסוף ? האם הוא יחזיק ולא יקרע ? אולי שווה לי פשוט לקנות מכנס פשוט ולהצמיד מעליו את הוולקרו הכסוף ? או יראה נוראי ?
איך עושים את החוטים האלה שיוצאים משרוולי הידיים ? (חשבתי במקור לקחת פשוט ריבוע של דמוי עור שחור.. ולחתוך לרצועות אבל בסרטון זה ממש נראה שיש לו שם סרטים עגולים יותר.. ואם אני יחתוך לרצועות יהיה יותר שטוח לא ?)
הכי חשוב הוא שזה יהיה איכותי ובשביל זה באמת חשבתי לעשות 2 שכבות של בד, ולא אחת... כי גם מסכן הוא יקפא עם אחת... וגם אולי יותר פשוט להתעסקות ?
אני די חדשה בתפירה, אז איך עובדים בכלל עם שתי שכבות ?
וגם לסיום חשבתי להוסיף הרבה ריצרצים, שיהיה לו קל ללבוש את זה ואז להוריד...
לסיום לסיום, חשבתי רגע אם עשיתי גרסא בשבילו וחקרתי את כל זה, למה שאני לא יעשה גם עוד אחת לנשים בשבילי.. אבל זה כבר נראה שנקנה את החומרים והכל...
עזרה בנות ? מאיפה מתחילים ? טיפים ?