אושר

On My Own20

New member
אושר

את תהיי מאושרת רק כשתהיי רזה. רק כשתוכלי ללבוש ביקיני ולא ללבוש חולצה מעל. לא אנורקסית, רק רזה יותר. רק כמה קילו פחות. את תהיי מאושרת רק כשתהיי רזה, רק כשתצליחי להתגבר על הרצון לאכול. את רואה את הדוגמניות האנורקטיות ואומרת לכולם כמה שהן מסכנות ושטחיות, אבל בפנים היית מתה להיות כמותן. כי את תהיי מאושרת רק כשתהיי רזה. את רואה את הסבל של הבת דודה הקטנה שלך, רק בת 14.5 היא אנורקסית, ובמקום לרחם עליה את רוצה להיות כמותה. את לא רוצה להיות חולה. רק להיות רזה. כי רק אז תהיי מאושרת. את רוצה לכתוב את כל הרעל הזה החוצה, אבל את קוראת ומקבלת בחילה מעצמך. אף פעם לא היית שטחית כל כך. אף פעם לא חשבת על זה כל כך הרבה. כשהחברות שלך מדברות על דיאטה את שותקת. את אף פעם לא אומרת "אני שמנה", את מפחדת לשמוע את המילים האלה. רוב האנשים גם לא יגידו שאת שמנה. אולי רק מלאה קצת. חלק אפילו יגידו שאת יפה. שיש לך פנים יפות וחיוך מקסים. אבל את לא רוצה בכלל להסתכל במראה, והם לא יודעים מה יש מתחת לחיוך הזה. כלום. את לא יודעת מה קרה לך, מתי האושר שלך התחיל להיות תלוי במראה חיצוני,מתי התחלת לקנא בכל מי שאוכלת רק חסה, אם בכלל. את כבר לא מכירה את עצמך, חושבת כל היום רק על אוכל ועל כמה שאת שמנה פעם לא היה לך אכפת בכלל. פעם קיבלת את עצמך כמו שאת ואפילו חשבת שאת קצת יפה. מתי זה קרה, שהחלטת שתהיי מאושרת רק כשתהיי רזה? (הגעתי לפה במקרה, וחושבתי שאולי זה מתאים..אם לא אז, סליחה..)

schlomitsmile

Member
מנהל
קודם כל-הרעדת אותי ../images/Emo24.gif תארת בכנות ובכשרון מצב רגשי/קיומי, שבמידה כזו או אחרת נחווה על-ידי נשים רבות מאד. אם זה מתאים לפורום הזה או לא-רק את יכולה לדעת: עניינו של הפורום הוא שינוי. את רוצה לשנות?

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo9.gifסליחה,התבלבלתי בפורום...כאן זה שלמות פנימית... עדיין- את רוצה לחפש אותה איתנו? ../images/Emo24.gif

ה מוזה

New member
../images/Emo24.gif

אין בכלל דבר כזה "במקרה" וזה בהחלט מתאים ואחד החלקים שהכי חסרים להיות שלמים עם עצמנו מבפנים ומבחוץ ולא כש_________ אלא רק לבחור להרגיש כך [וכן,זו עבודה פנימית יומיומית במשרה מלאה]
אנורקסיה אומנם היא בהחלט מחלה פיזית אך שורשיה הם בנפש פנימה ובתבניות שמגדירה החברה מסביב [רק היום ראיתי שנפתח פורום "הדוגמניות" לדוגמא ] מתי זה קרה שהחלטת שתהיי מאושרת רק כשתהיי רזה ? ויותר חשוב ,האם תחליטי לאהוב אותך גם אם את לא כליל השלמות ובמשקל דוגמנית-על שלעיתים אני תוהה עד כמה היא מאושרת המראה הפנימית היא החשובה ועשית צעד חשוב ראשון הבטת בה זו הודעה חשובה ,מאוד. שתגרום להרבה בנות,נערות,נשים בצורה זו אחרת להזדהות עם התחושות שתיארת כאן בדרך כ"כ כנה ואמיצה

שלום

את יודעת? כשקראתי פעם ראשונה הזדהתי הרבה. ואני בטוחה שהמון בנות ונשים יכולות להתחבר להרגשה שרזון, וגוף חטוב שנכנס בלי בעיה לבגד ים קטנטן וג'ינס הכי צמוד יגרמו להן להרגיש טוב עם עצמן, עם המון בטחון וכו'. ובכל זאת, מכאן ועד קנאה באנורקסית בת 14 וחצי, מכאן ועד התניית האושר ברזון הקיצוני יש מרחק ואני מקווה שתצליחי שלא לחצות את הגבול. [בתוך כך אני תוהה האם את מנסה להשיג את האושר הזה? האם את נוקטת בתהליך הרסני? או שאלה רק מחשבות שמבעבעות בראשך?..] בנות רזות הם לא מושלמות, הן לא מאושרות בהכרח ומעבר לרזון, בחיים עצמם יש עוד המון דברים להתמודד איתם. רזון כשלעצמו לא יביא אושר והרגשת שלמות - כן, זו אשליה ממשית וחותכת. ממה שכתבת, בקריאה שניה אני מבינה שאת כואבת את המחשבות האלה, שאת כן מסוגלת להבין שאינך שמנה, שאנשים מוצאי םאותך יפה ונורמלית לחלוטין. את מתנגדת לתכתיבי החברה וכועסת על הקנאה האבסורדית הזו שלך. ויחד עם זאת, את רוצה להיות שם ואני חוששת שאת מוכנה לשלם מחיר רב, גבוה ומסוכן ע"מ להגיע ל"אושר" הזה לו את מייחלת. מה ממלא אותך בחיים? ממה את שמחה? ממה את מתרגשת? מה את רוצה בחייך? איזה עתיד את צופנת לך? דעי לך שאנורקסיה ושאר מחלות הרזון מובילות לחיים מלאי מרירות, עצב ודכאון. הרדיפה אחר המשקל, אחר הנוחות וההשלמה עם הגוף היא מלחמה נוקבת שאסור אסור אסור להכנס אליה. הגוף שלך זקוק לתזונה, ויש המון דרכים לאבד משקל עודף דרך האוכל עצמו ופעילות גופנית.. מה קרה באחרונה בחייך שערער את הבטחון שלך? את זקוקה עכשיו לאחיזה חזקה בדברים אחרים שמעשירים את עולמך, התפני לפעילות גופנית, התפני ליצירה.. בבקשה, אל תנסי להכנס לעולם המכוער ומלא הדכאון שאת על סיפו. מבטיחה לך שלא שם נמצא האושר, מבטיחה.
אם תרצי לתת תשובות, אפילו לחלק מהשאלות שהצגתי כאן, אני בטוחה שתמצאי שחייך אינם כה שטחיים. ואני אשמח לקרוא ולעזור.

מתנות

New member
../images/Emo41.gif

הרצון לרזון הוא בסך-הכל תירוץ, הצורך ברזון הוא אשליה.... חיבוק בינתיים

למעלה