אושר

אושר ../images/Emo23.gif

החיוך של פיצית כובש אותי. אני מתאהבת בה כל רגע יותר ויותר. היא מתבוננת בי כאילו אני הכי יפה בעולם ואני נמסה. אושר. זה זה.

נוף25

New member
../images/Emo214.gifאיזה כיייייףףףףף!

גם אני רוצה... תינוקות מתחילים לחייך בגיל חודשיים נכון? אני סתם תוהה מתי אני אראה חיוך...מחשבת בראש ...יש לי זמן

הכי כיף שיש../images/Emo25.gif

בהתחלה לתינוקות יש מין רפלקס כזה שהם מחייכים (מישהי פעם אמרה לי שהרפלקס הזה נועד להורים להתאהב בילדיהם... יכול להיות!!) בכל אופ, עוד לא הרבה זמן, לא תאמיני כמה מהר זה עובר... היא תגיע המושלמת שלך ואת תחבקי אותה ותאהבי אותה הכי בעולם והיא תעניק לך את התרחבות ענקית של הלב, כזו שלא חווית מיימיך .... דברי אליה .. כן. כבר עכשיו, ספרי לה לאיזה עולם יפה היא באה.. שירי לה שירים... דמייני אותך חובקת אותה והתענגי על הרגע (במיוחד כי את עוד יכולה להרשות לעצמך הכול כמעט... תהני מכל רגע של חופש כי כשהיא תהיה בחוץ לא תהייה לך שניה לעצמך... )

Bavmorda

New member
סומסומית יקרה שלי ../images/Emo25.gif

החיוך של הילדים שלנו זה אחד הדברים הכי יפים שיש. תנציחי אותו, תצלמי אותה הרבה. תאמיני לי הם גדלים כ"כ מהר שזה בלתי נתפס. ....בתכנית מאד מיוחדת שנקראת INSIDE THE ACTORS STUDIO (שמשודרת בערוץ 8 , שאין לי, בימי רביעי, וגם לעיתים בערוץ 23) מתארחים נבחרי תעשיית הקלונוע. במאים, שחקנים ושחקניות. ראיון בלייב מול תלמידי הסטודיו למשחק בניו יורק, ע"י ליפטון (הופיע באיזו אופרת סבון) ששואל אותם שאלות מאד מעניינות, מדברים הרבה על הצד האישי של הקריירה ורגעים מיוחדים. ולפני שהנוכחים בעולם יכולים לחקור את המושא גם, המרואין תמיד נשאל מספר שאלות ע"י המנחה, אותן שאלות בדיוק, לקוחות מתוך איזו תכנית צרפתית. אחת השאלות היא "מה הצליל הכי אהוב עליך
" - ולא פעם, המרואיינים אומרים שזהו הצחוק שלך הילדים שלהם
. שיהיה לנו רק טוב, BAV.

m i c h a l i

New member
תהני ממנה ../images/Emo99.gif

המתנה הכי גדולה בחיי היא בתי כייף להתענג על רגעים שכאלה

הכי בעולם../images/Emo222.gif

ואיזה כיף שיש ימים יפים כאלה עכשיו שאפשר להנות מהבחוץ, מהירוק, מהכלניות, מהריח המשכר.... אני פורחת באביב אושר אושר אושר

למעלה