אושר

אושר ../images/Emo23.gif

נסו להתבונן בעצמכם במהלך היום הזה. בסוף היום, כתבו איזה נושאים שעלו במהלך היום - גרמו לכם להרגיש פחות מאושרים... כך תדעו מהם מעכבי האושר בתוככם
למי שיבצע, יקבל תרגיל המשך....

אורלי_ל

New member
אז ככה... ../images/Emo13.gif

דברים שמזכירים לי שאני לבד: השמיים המעוננים שמבשרים את החורף, כמות האנשים הנשואים שמסביבי.

ואם לא היו את שני הדברים

האלו היום, היית מרגישה אושר כל הזמן? נסי למצוא עוד גורמי מעכבי אושר...

אורלי_ל

New member
זה דבר אחד, לא שניים ../images/Emo13.gif

פשוט רשמתי 2 דברים שמזכירים לי. ומנסיון לא הייתי מאושרת גם כשהיתה לי אהבה.
ז"א, אני יודעת שהאושר נמצא בתוכי וכו'.. אבל לא יודעת איך למצוא אותו.

אז מצאת מעכב אושר אחד שהוא

שאין לך אהבה/חבר/זוגיות.... אבל גם כשהיה לך חבר לא היית מאושרת. אז מה מעכבי האושר הנוספים? תגלי אותם. את יכולה לכתוב אותם בקודים אם הם פרטיים מידי.

אורלי_ל

New member
טוב מצאתי כמה

אבל איך אני אכתוב אותם בקודים? חחח... טוב עשיתי בבית רשימה של 5 דברים (א ב ג ד ה), ואם זה יותר מדי לעבודה בפורום אז הייתי רוצה לעבוד על שניים העיקריים, אז נקרה להם ב' ו=ה'. כאשר ה' זה שאני לא יודעת מה אני באמת רוצה.

רעיון לפתרון../images/Emo62.gif

אורלי, כדי למצוא מה את באמת רוצה, אני מציע לך לבדוק קודם: 1. מי הם האנשים שכן יודעים עבורך מה את רוצה (אומרים לך מה את צריכה לעשות). 2. איך הם משכנעים אותך (כשהם מצליחים). בהצלחה.

אורלי_ל

New member
לא זה לא זה...

אני יודעת כשאני לא רוצה משהו. גם אם מצליחים לשכנע אותי. אני מתכוונת יותר כמטרה בחיים, יעוד מקצועי ואולי יעוד אישי. תודה לך בכל אופן, וסתם מתוך סקרנות - למה ה- 5 בניק שלך?

לשאלתך

לגבי הניק - לא הצלחתי לשים רווח, אז שמתי 5 שזה מספר שמופיע אצלי הרבה בחיים. לגבי הנושא של ייעוד, זה משהו שאת צריכה לגלות בעצמך או בעזרת הדרכה. זה אחד הדברים שאני מלמד, אבל כרגע אין לי קורס ספציפי שניתן ללמוד בו את זה.

natalynataly

New member
מיגרנה איומה....

חברה שלחה לי מדריך של לחיות אופוקמפטורה, שם כתוב על מה ללחוץ כדי להעביר את כאב הראש.... עשיתי כמו שכתוב. והאמת - זה עבד. ממצד שלא יכולתי לפקוח את העיניים ולזוז בכלל, האמת שגם לשכב לא יכולתי מרוב כאב! חזרתי לתיפקוד, אם כי עדיין כואב ברקע. אבל בהחלט נסבל. יש למישהו עוד רעיונות להפגת כאבי ראש? (פרט לאקמול פורטה!)

על מה לחצת?

איזה יופי שעכשיו את יכולה להקל על עצמך. רעיונות להפגת כאב ראש....הממממ, קרו כמה פעמים בעבר שהראשמאד כאב לי, והסתבר שזה היה קשור למערכת העיכול ואחרי שהוצאתי הכל
זה הסתדר. אין לי ניסיון עם מיגרנות. הייתי המקומך הולכת למרפא טוב שאת מכירה, או שקיבלתע ליו המלצות ובודקת ממה נובעת המיגרנה. (כי לטפל בכאב הראש זה רק בסימפטום. את בטח היית רוצה לרפא את המיגרנות. לא?)

natalynataly

New member
זה נקודה בזרוע, קצת מעל איפה

שמרגישים את הדופק. קשה להסביר במילים. היא נתנה לי צילומים מדוייקים - ומסתבר שזה עוזר. יש לי כל כך הרבה בעיות בריאות שמיגרנה זה רק אחת מהן....

אני יודעת מה מעכב אותי

מערכת היחסים הבלתי פתורה שלי עם ההורים-לא מצליחה לעמוד בציפיותיהם ובדרישותיהם ולהיות אדם עצמאי העומד בפני עצמו ועושה את החלטות שלו,בלי יסורי מצפון ופחד. הפחד הוא גם גורם מעכב אותי....אין לי מושג למה הוא מופיע, הוא מופיע הרבה בקטע של מערכת היחסים שלי עם החבר,אני אוהבת אותו המון והוא אותי ואני נורא מאושרת ,אבל משום מה אני מרגישה שעוד כמה חודשים ניפרד ואני לא רוצה.אולי זה נובע בגלל מערכות היחסים שהיו לי בעבר, אבל משום מה זאת נראת כתחושה מאוד חזקה שמעבר לזה.אני מקווה מאוד שאני טועה בזה.

אורלי_ל

New member
הי לך ../images/Emo140.gif

קראתי את ההודעה שלך, בדיוק כשהייתי באמצע קריאה של גליונות ישנים של "חיים אחרים" (כתב עת רוחני) ובגליון 7/2004 רשום על זה שאנחנו בוחרים את המשפחה שלנו. וזה התקשר לי. אני לא ארשום מה כתוב שם כמובן אבל הכותב (אמתי מגד) הביא את הסיפור שמסתובב היום באינטרנט, על אנשים שניסו לעזור לפרפרים להחלץ מהגולם שלהם (פרפרים עובדים נורא קשה בשביל זה) אז הם חתכו להם את הגולם ושחררו את הפרפרים לחופשי. וברגע שהפרפרים שוחררו והתחילו לעוף, אחרי כמה שניות הם נפלו לארץ ומתו, כי הכנפיים שלהם לא היו מספיק חזקות. כשהם נאבקים לצאת מהגולם, הם מחזקים את שרירי הכנפיים שלהם. וככה אנחנו, בוחרים להו את המשפחה שתגרום לנו להתאמץ ולחזק את הכנפיים שלנו ולהתבגר. סתם, נקודה למחשבה...

מתוקה

הסיפור על הפרפרים, זה סיפור די ישן ואני מכירה אותו. ואני יודעת, פשוט אני מרגישה מחנק בקטע הזה,כואב לי מאוד הלב בגלל שאני לא מסתדרת איתם ואנחנו רבים נון סטופ, אני מנסה להשתנות בשבילם וזה קשה לי נורא. מזלי שהחבר בקטע הזה המון תומך בי.

kung fu

New member
אני גם מאמינה שאנו בוחרים את

המשפחה שלנו, ואני יכולה לראות איך כל אחד מהמשפחה שלי עזר לי לעצב את עצמי, ואיך למדתי שיעורים מכל אחד מהם

אמממ

לא יודע, האמת שהיום הייתי מאושר כרגיל אבל בדרך כלל דברים שמפריעים לי לאושר הם מחשבות מציקות שקשה לעזטב, למרות שאני יותר ויותר לומד פשוט לתת להם להיות, לא להלחם בהם, ואז הם עוזבות מרצונן.

למעלה