אושר (5)

אושר (5)

אז מה עשה לכם טוב השבוע? מה גרם לכם אושר? מה גרם לכם לחייך? מה הזכיר לכם שהיקום מסתורי ושהחיים נפלאים?

איל באש

New member
או קיי אז ...../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

מה גרם לי אושר השבוע? עצם זה שכל פעם שראיתי מחשבות , פחדים, חששות, מתח, ועוד... יכולתי בקלות לחזור למרכז השקט שלי, על ידי התרכזות במרווחים שיש בין השאיפה לנשיפה. שם אין מחשבות , יש רק שלווה. עבר עלי שבוע עמוס בהתרחשויות , והתפוגג לו. זה אולי הדבר שעושה אותי הכי מאושר, שהכל כבר לא חשוב, היה אז היה , עכשיו זה העיקר!!!

טוף... ../images/Emo13.gif

הצלחתי לבצע תנוחה ביוגה שקודם לא הצלחתי, הבנתי גם שלא הצלחתי אותה כי נבהלתי בכל פעם שניסיתי ולא בטחתי בגוף שלי...
דיברתי עם אח שלי בטלפון...
ארוחת חג אצל דודים שלי, עם סבתא..
רח|השוקולד שסבתא הביאה
הכלב שלי...
סידרתי קצת את החדר... אממ... בטח יש עוד... :)

basket case

New member
הלוואי ו..

ארוחת חג אצל דודים/סבאסבתא הייתה עושה לי אושר.. בד"כ היא עושה לי בדיוק ההפך..

חחח ../images/Emo13.gif

אצלי זה תלוי במצב רוח, אם מתחשק לי הרגע מסויים להיות עם עוד אנשים או שבא לי להיות לבד...

basket case

New member
א ו ש ר

מספר דברים שעשו לי טוב השבוע..
העובדה שהחיים שלי נהיים יותר ויותר מגוונים ועשירים
היצור הנפלא שבתמונה(בן-זוגי ב-7 החודשים האחרונים..
סתם רציתי להשוויץ קצת..
), והעובדה שאני והוא יכולים לשבת באותו חדר, כל אחד עסוק בענייניו, ועדיין להרגיש "ביחד" וליהנות אחד מחברת השני..
הליכה ממש מהנה בים, והתגלית המפתיעה: אני דווקא בכושר :))
עלייה על המשקל, שהראתה שלמרות חששותי - לא עליתי אפילו בגרם!
ספר טוב
קשיש אחד ממרכז היום שאני עובדת בו(במסגרת השירות לאומי), שאני קוראת לו (הוא מתעוור
). בנאדם מדהים ממש, שפשוט כיף להמצא בסביבתו.
הסיפוק, שבלחזור הביתה אחרי יום עבודה ארוך ומעייף של 11 שעות..

יעל :-)

New member
אם כבר שאלת...

באחד השרשורים האחרונים על ספרים... אז איזה ספר קראת השבוע שרשמת שהוא טוב?

basket case

New member
ספר שסיפרתי עליו פעם..

"איזורי המשגה שלך". התחלתי לקרוא אותו בעבר, ואיבדתי אותו.. ועכשיו "גיליתי" אותו בספרייה של מרכז היום לקשישים שאני עובדת בו.. אז יצא לי לקרוא קצת, והוא אחלה.

New member
אושר... ../images/Emo13.gif

אנשים הצליחו לגרום לי אושר השבוע. אנשים שאני אפילו לא מכירה באופן אישי.
יצא לי לשוחח עם מישהי (מפורום אחר) בצ'אט. דיברנו מהלילה עד כמעט 7 בבוקר. השיחה הכי מדהימה שהיתה לי בחיים. הרגשתי הכי מאושרת שהייתי אי פעם. פתאום הרגשתי שדברים אחרים מתגמדים לעומת התחושות שבן אדם אחד יכול לגרום לשני להרגיש. ובנוסף לזה, גם הודעות שקיבלתי מכל מיני אנשים נוספים גרמו לי לחייך ולהרגיש טוב. ועם תחושה כזו כרגע, באמת שלא ממש משנה לי מה עוד היה השבוע.

New member
הממ...

דיברנו על הרבה דברים.. החל מסתם שטויות ועד לדברים אישיים מהחיים (דברים שלא נוטים כל כך לשתף בהם כל אחד). פשוט קיבלתי תחושה שלא משנה מה אני אספר (דברים נעימים ופחות נעימים על החיים), היא תבין ולא תשפוט, תזדהה, תתמוך... לא יודעת להסביר. זה היה הדדי והיתה פתיחות גדולה בהרבה מהרגיל. אני הרגשתי הכי אמיתית באותו רגע (
רגע ארוך). נראה לי שלא תמיד משנה על מה מדברים, משנה התחושה שהבן אדם השני גורם לך להרגיש.

אושר

עשה לי טוב... קישטתי את הסוכה המשפחתית והייתי מרוצה מהתוצאה אווירה משופרת קצת בבית, דבר שלא היה זמן רב. ההרגשה של חורף מתקרב- קרר בערבים, צריך ללבוש בגדים ארוכים, חם בבית, שמיכת פוך וכד' ספר טוב שקראתי, אומנם עצוב, אבל בכל זאת אני כל כך מעריכה אנשים שיכולים ליצור כאלה יצירות מופת. וגרם לי לחייך... אחותי הקטנה , בת 8 חודשים , גורמת לי לחייך מאות פעמים ביום. אחותי הקטנה השניה גם גורמת לחייך הרבה, מטורפת עליה! אני לא זוכרת מה עוד... כי הימים די חולפים להם בלי שום דבר -מיוחד-, אני לא אזכור אותם , אני כבר לא זוכרת... לא נורא צריך גם ימים כאלה כדי שאלו המיוחדים והזכורים יהיו יוצאי דופן :)

kung fu

New member
ממממממ

טכניקת הריפוי החדשה שגיליתי, שכבר התנסיתי בה כמה פעמים מאז.
הביקור היום אצל ההילרית
שהצלחתי לשפר את יכולת הניתור שלי
שאני עוברת לגור בת"א עוד כמה חודשים (מצאתי היכן לגור)

למעלה