כשהחלטתי אחרי שעה של דווחים על תקיפת ארה"ב את עירק פשוט להשביט את כל מקלטי הטלויזיה. להתנתק מהרדיו ולסרב בכל תוקף לקרוא עיתונים. או אז נכנסתי לשקט שלי לשלווה שלי למרגוע ולנחת. ועובדה אין אצלנו מלחמה אז הכל ברוש וגם הפניקה נוצרת בראשנו וחבל. כן אז כרגע אני מאושרת ורגועה.
אצל המשפחה עשה לי טוב. היציאה מהלחץ שבמרכז השהייה בחברת אנשים חמימים ותומכים.. הארוחות המשפחתיות יחדיו הנוף ומזג האויר.. שינוי האוירה ...וההתנתקות מהאינטרנט.. (גרתי שם ביחידה ללא טלויזיה, ללא מחשב וללא רדיו .. וזה עשה לי טוב). יכלתי לחשוב שם בצלילות על המשך דרכי, על החיים.. והגעתי למסקנה שעליי להיות גמישה בכל הקשור לעבודה.. אם אני לא מצליחה למצוא עבודה קבועה בתחום שלמדתי אותו כרגע..אז בינתיים אעבוד במקומות אחרים, (אפילו שצריך להתחייב אליהם לחצי שנה או שנה..לא להילחץ מזה ולא להתנגד לזה..הזמן עובר) וכשיגיע הזמן לעבוד במה שבאמת אני רוצה- אני מאמינה שאצליח.. גמישות ושחרור אהבה ותובנות... שמחה שנסעתי.
>>התנתקות ממחוייבות שלא הייתה נדרשת ובכל זאת פגעה בי >> כתיבה, כתיבה, כתיבה, על הכל מהכל, על דפים, ללא הפסקה ומתי שרציתי ללא הגבלה >> הייתי עם האהבה שלי רק אני והוא בלי הפרעות חיצוניות כמה פעמים וכמה שעות טובות, והרגשתי אושר (ונראה לי שאפילו חשבתי אושר) שחשבתי על העתיד שלנו. בכלל, בשבועות האחרונים אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים בשלווה מדהימה, כמו גם אושר, כמו גם אני מוצאת את עצמי יותר מתמיד מעיזה. וזה מדהים וכיף להעיז. אני.
החיוך שוכן קבע על הפנים שלי. את הטעויות שלי עשיתי, עד לפני 7 שנים. את הלקחים שלי למדתי מזמן. למדתי איך לשמור על השלווה שלי בכל עת... למדתי להסתפק במועט... למדתי לדבוק באמת שלי... למדתי ללכת בדרכו של הלב שלי... למדתי להיות מאושרת תמיד! אני פשוט מאושרת.
כשעובדים/משרתים בקניון מ8 עד 8 שמש היא מצרך שלא מקבלים הרבה אבל לקחת לך הפסקה מהחיים וללכת לפינת האהבה/שמש כפי שאני קורא לה שנמצאת ביציאה מהחניון מעבר לקיר/גדר אספלט => זה כמו לגלות סוד שאף אחד לא זוכר שכדאי לזכור... מרגיע ונהדר! מה עוד עשה לי טוב? לדבר עם דתי רוחני שלשם שינוי לא ראיתי בו "אויב" אלא אדם טוב שישמח להוביל אותי לטוב בשבילי (לנסות לדמות את עצמי לדתי בכלל נראה לי חצי סוריאליסטי וחצי כל כך מושלם)