אושר פתאומי

אושר פתאומי

למרות שרק מחר מפרסמים את זה כעקרון ברחבי הבה``ס המורה שמנחה את ביכורי יצירה (תחרות לכותבים צעירים בר``ג) סיפר לי שזכיתי מקום ראשון בסיפור ריאליסטי ואני מאושרת!!!!!!!!!!!!! בטירוף החלום הכי גדול שלי זה שיום אחד בסטימצקי במדור חדש יהיה את הספר בועה שאני כרגע כותבת סיפורים שיככבו בו.... מה החלום הכי גדול שלכם? שלכם ליאורה

Black Star

New member
ובכן...

קודם כל, מזל טוב :) אני מקווה שתתני לנו, חברי הפורום, לקרוא את הסיפור המהולל. אני כבר סקרנית :) החלום הכי גדול שלי.. אני מניחה שזה לרקוד (אם אפשר אז גם להיות סולנית) בלהקה מדהימה, נגיד כמו בת-שבע. היי, מותר לחלום.. :)

מזלטוף!!

תעשי את אמא שלך גאה כל יום, לא לשכוח!..:) החלום שלי הוא...טוב, אין לי כרגע ממש חלום, אבל בואי נעביר את האמביציה הגדולה שלי לגדר של חלום. אז השאיפה שלי היא להיות עיתונאית. ואני יודעת שאני אגיע לזה. אני מאינה בעצמי בקטע הזה. טוב הייתי אומרת ככה- האמביציה הגדולה שלי היא להיות עיתונאית. החלום שלי הוא לכתוב טור קבוע בתרבות מעריב.

טרנט

New member
מזל טוב...

היי, ליאורה, מזל טוב על הזכיה... לא שמעתי על זה שאת זכית... נועה אמרה לי שהיא זכתה בסיפור הפנטסטי. אני מקווה בשבילך שחלומך יתגשם... אם תמשיכי לפרסם באינטרנט, מי יודע, אולי יום אחד מישהו יקרא את הסיפורים שלך וירצה לפרסם אותם באיזה ספר (או שיהיו ספרים אלקטרוניים ותוכלי לפרסם לבד... אבל זה בעוד די הרבה זמן). טוב נו, מזל טוב!

Papi_n

New member
החלום שלי???

אני מניח שכמו כל ילד קטן, ייתי שעות יושב ומדמיין שאני טייס, אבל הפרופיל שלי יאפשר לי להעביר כמה שנים בתור ג`ובניק, לצערי. בכל אופן, במגבלות הגב שלי, אני מניח שהיעד הבא שלי הוא המיליון הראשון, אני רוצה להיות בעל יכולת לקנות הכול. וזה לא מגלומניה או משהו, פשוט לפעמים בא לי לקנות דברים לאנשים. יש לי חבר, שאם הייתי יכול, הייתי עכשיו קונה לי מכונית, עוד לפני שהייתי קונה לי. אולי בעצם החלום שלי זה להגשים חלומות של אחרים. ולזה צריך הרבה כסף.. מצטער על השטחיות אבל ככה זה. יום אחר אני אביא משהו עמוק יותר נתי

JUVENTINI

New member
החלום ? יש לי כמה ...

דבר ראשון .. אחד על אחד מול ג`ורדן יהיה ענק .. (אני גם בטוח שאני אנצח אותו) דבר שני .. הופעה של רוג`ר ווטרס ! כלומר: להיפגש עם אלהים והסגן שלו :)

מזל טוב! :cool:

ולגבי החלום שלי - מאחר וגם אני כותבת החלום שלי הוא להיות תסריטאית, לא יותר מזה. ואולי גם להוציא ספר... אני לא יודעת לגבי זה עדיין...

yulia_tb

New member
כל הכבוד!!

ואצלי, אני חושבת שב`עשירייה הראשונה` נמצא החלום לבטל את הדבר הזה שכולנו סובלים ממנו- ביצפר.

למעלה