אושר פתאומי...

אושר פתאומי...

איזה שבוע טובבבבבבבב זה היה....:] ביום שני קניתי מגבר אחרי ששנה אני מנסה לחסוך כסף (פשוט כל כסף שאני מקבלת הולך על שטויות בדר``כ) אז קניתי לני משובח שעלה לי רק 1800 ש``ח 30 וואט נחמד כזה... ביום שלישי קיבלתי 200 שקל על לצלם חצי שעה נטו ולשבת בחדר עם סטודנטים (היה נחמד דווקא) ביום רביעי דווקא התעצבנתי כי באתי ב7:30 לבה``ס לעשות מבחן שבוטל ואף אחד מהכיתה הנחמדה שלי לא טרח להודיע לי ואז חיכיתי עד 12:00 לשיעור היסטוריה... ביום חמישי אחרי העבודה הלכתי עם אחד שהכרתי בעבודה לדבר והיה כיף (הוא כזה חמוד...) והיום היום באתי רק לראות סרט ב12..ושחררו אותנו מוקדם וחוץ מזה יש שבועיים רצוף רוקי מה יכול להיות יותר טוב!~!!!!!!!!!!!!!!!! תהנו אנשימים... שלכם ליאורה

Hell is beige

New member
לי-אורה...

בכלל לא יצא לי לדבר איתך היום, פגשתי אותך בשער רק כשהגעת, שזה בדיוק כשהלכתי הביתה... מה נשמע? את הולכת היום לרוקי? גם אני רוצה... החמשוש ברגע של.. אהמממ... לא משנה

ש-י

השם שלך לא ארוך לא כיף...מחחח אוקי כן אני הולכת לרוקי למה לא אמרת ביום רביעי או חמישי כשאמרתי שאני מזמינה כרטיסים אני בסדר מה אצלך? יאללה נתראה

Hell is beige

New member
חחח...

אני מפחד מהם.. בתור V++ אני מפחד מהם... חחח, סתם, אתם לא תגלו שאני וי פלוס פלוס נכון? נכון?!?!? אוקיי... אז נראה כבר, אולי שבוע הבא...

N0

New member
V++ ?

בכל מקרה כשN0 הלך לרוקי פעם ראשונה (ואחרונה) זה היה רק V ועלו עליו לבד. הוא ניסה להתנגד אבל תקעו לו ליפסטיק שחור על המצח. בכל מקרה על תעשה את זה לעצמך סתם חבורה של מתלהבים שלקחו סרט סביר והרסו אותו עם ההצגה הדבילית שלהם . N0

Levinzone

New member
V=Virgin!

אנשים שאף פעם לא היו בהקרנה של רוקי, ובד``כ מתעללים בםה. אני שיקרתי ואמרתי שאני לא וירג`ין..חי חי חי

רוני^לה

New member
הייתי תמימה

בפעם הראשונה שחברי גררו אותו לרוקי הייתי רק בכיתה ט`... עוד לא ידעתי מה טוב... לא רק שסימנו לי V, גם עליתי על הבמה, על כולם התיזו מים, ורק אותי מילאו בקצף גילוח. FUN... אכן, יש את ההתלהבות הראשונית, אבל ככל כשגדלים זה עובר... (בתקווה) רוני

אני V ואני גאה בכך !

תגידו לי ... מה עושים ברוקי ? למה לי ללכת לשם ? והאם הנושא שכתבתי גורם לי להיות מטומטם ... ?

Levinzone

New member
המממממממממממ

רוקי זה סרט...ובהקרנות יש קאסט שמשחק את הסרט וזה ממש נחמד ושרים ורוקדים וזורקים אורז ומדליקים נרות ומכבים אותם ועושים אורגיה המונית על הבמה ולובשים שמלת סנטה קלאוס בלי תחתונים -יעל-

:) תגידי לי אם אני מתאר את זה נכון

קולנוע ... שרואים בו סרט .. ומי שלא רוצה לראות את הסרט זורק אורז, רוקד, מדליק נרות, מכבה אותם, עושה אורגיה המונית על הבמה (לא רואים שם סרט ?) ולובש שמלת סנטה קלאוס בלי תחתונים. כל זה .. תוך כדי צפיה בסרט ?

Levinzone

New member
לאאאאא

אוקיי, זה לא קולנוע רגיל. זה קולנוע שלפני המסך יש במה...ומי שעומד על הבמה, שאלה בד``כ הקבועים, והקאסט, משחק את הסרט. יש כל מיני משפטים וכל מיחני דברים שעושים..למשל בהתחלה בשיר השפתיחה (עם השפתיים) יש קטע שרואים את השיניים של מג`נטה, והם באים עם מגב (זה על מסך גדול!!) ומנקים אותן..ועוד כל מיני דברים כאלה וכחלק מהסרט זורקים אורז בסצינות החתונה, נרות בשיר-דר`ס אה לייט, אורגיה המונית בסוף (im coming home????) ועוד כל מיני דברים באמצע...זה ממש נחמד!!! ומי ששם לדעתי יודע את הסרט בע``פ ולא צריך ממש לראות אותו כדי להבין תודה ולהתראות -יעל-, ממאוכזבי חניבעל (big time)

Hell is beige

New member
סימונים...

V - מי שלא היה במופע +V - מי שלא היה במופע ולא ראה את הסרט ++V - בתול שלא היה בהופעה ולא ראה את הסרט

Levinzone

New member
בעעעה!

כשאני הייתי ברוקי, היה ספיישל קריסמס... היתה שם סנטה קלאוסית XXL (המממ מלאה בואו נגיד את זה ככה) והיא לבשה שמלה ובלי תחתונים היה כיף במיוחד כשהיא ישבה כיסא לידי

lowealpine

New member
דייי!!!

די לדבר על רוקי!! אנחנו האילתים, אין לנו מושג (לפחות לי) מה זה!! פעם ראשונה ששמעתי על זה היתה דרך דרך המורה שלי לאנגלית וכשהוא אמר לנו את זה היינו בטוחים שהוא ממציא משהו. והפלאופלא, זה דבר אמיתי! אז מה זה? מה זה? המורה שלנו אמר משהו על לזרוק אורז. יש לזה קשר? ומה זה v? Lowe מתוסכלת

Hermione

New member
רוקי...

אני, אישית, אף פעם לא הייתי ב``רוקי``, הייתי רק ב`רוקי`. טוב, לא הייתי בהקרנה של הסרט בהמוניות וכאלה, סתם ראינו את זה אני וחברות שלי, ולא הבנו כלום מה שהולך בסרט המוזר הזה... זה היה פשוט מפחיד... אחר כך חברה אחרת שלי באה ושאלהאותנו על מה היה הסרט, אז חשבנו קצת, והתשובה היחידה שכולנו הסכמנו עליה זה שאין לנו מושג... אבל כשחזרתי הביתה, אז בדיוק אמרתי להורים שלי והם נורא התלהבו והתחילו לרקוד ריקודים מפחידים ולשיר את השירים מהסרט... קריפי... אני עוד לט יודעת ממה יותר נבהלתי- מהסרט, או מההורים שלי...

למעלה