אושר- משהו?

RossandRachel

New member
אושר- משהו?

אני רוצה, בעקבות השפעה של דיסק חדש עליי, לצייר ציור שמבטא אושר בצורה הטובה ביותר. ואז חשבתי לעצמי- איזו תמונה, לאו דווקא חוויה שעברתי, יכולהל תאר חופש. מבחינתי- ילדה קטנה מתנדנדת בחיוך על נדנדה, ממש גבוה, על רקע השמיים הבהירים של האביב ונגיד העננים בצורות של תווים... מהי אצלכם תמונה של חופש?
 

sh53

New member
חופש אצלי זה חיוך

חיוך שמבטא סיפוק מכך שבריאים, סיפוק מכך שיש סיבה לקום מחר בבוקר, חיוך שמבטא שכיף לנו, חיוך שמבטא שמבפנים אנו שלמים עם עצמנו, חיוך שאומר שאנו מוקפים בהמון אהבה.
 

mirit111

New member
אצלי חופש זה...

בס"ד תמונה של אדם חופשי מדאגות ובעיות, מחייך יושב במקום שקט בטבע... נניח יושב על מקום עם הרבה דשא, עצים וציפורים....
 

Looovely Girl

New member
אצלי..

זו הידיעה שמישהו אכפת לו ממני. היום הבנתי שיש לפחות 3 אנשים שאכפת להם ממני, פה בקנדה. בהפסקה לא ישבתי עם החברות שלי בגלל שהיה לי משהו לעשות אבל פגשתי 3 מהחברות במשך היום והן שאלו אותי למה לא הייתי. כל כך שמחתי לדעת שאכפת להן ממני.
 
אושר..

זה אדם שמפזר חיוכים לכל מקום ותמיד נמצא אותו עם חיוך. יש לו גישה אופטימית. אדם מאוד משוחרר ומרשה לעצמו כל דבר מבחינתי אושר זה גם להיות הרחק, אי שם במקום קסום, בטבע, חוף ים והרבה פרחים
אני חושבת שגם לשבור את השגרה - זה אושר קטן..
 
למעלה