אני כתבתי מכתבבב לניצן ורועתתת שיורידוו אוית ממכורת הפורוםםםםם ומית שאני זיכההה שלא יחשיבוו אותייייייייייייייייייייי רק בשביללללל שאתם ולא רק אתם כול מי שחושבת ככה שנאי עושה את זה בשביללל לזכותתת רק בשבילללל שלא תתחשבוו אבל תפוזבללל לא שלח לי את זה אז אחריזה כולם אמרו לי לא לעושת את זה ולא להתיחססססס וחשבתיי ואמרתי נכון תחשבו מה שבאלכםםם אני אמרתי את שלי אני פעעע כדי לשמור על סדר כי כיף ליי ככהה כי אני דמברת עם כולם ואני פה הרבהה אז זה נראההה ככה המלא הודעות בגגל זה לא בגלל שום מכורת פרוום מסכן מצידי לא לזכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותחשבו מה שבאלכםםםם=[ זה אמארתי את שליייייייייי =ספיר=...
אני יגיד לך דוגרי ? , זה מעצבן , את רואה את כל ההודעות תמנון - תמנון - תמנון , וזה גם מבלגן כזה ת'פורום ! פ'סדר , אני לא אומרת לך שלא יהיו תמנונים בכלל , אם את רוצה תמשיכי להגיב כמה שבא לך , אני פשוט אומרת שזה מבלגן כזה , לא יודעת . . .
מה מבלגם בזה בדיוק מה????????????? גם ככה יהיה תגובות אז מזה משנההה עם זה תמנונים או שזה של בנותת אחרותא ה???????...... מזה משנה בכול מקרההה היהי תגובות התמנונים דוקא לא עושים בלאגןןןןןןן כמו שיש תמנוניםם אז יש גםם תגובות אחרות זה אותו דבר פשוט שזה זה תמנונים מה הקשר לבאלגן??????=\ טוב יאלה עזביי נגמר!