חבלללל הייתת פותחחת אחרי שהית זוכה חחח יאא אז מענין מי יהיההההההה חוץ ממניXDDDDDD מענין מי יהיה מקום שני ושליישי וואיייי חחחחחחחחחחח הבטחתי לעצמי שאני זוכה.XDDDDDDDDD סתם מאיפה לי חחח
מה גמאתתתתתת עושה פרצוףףף ואומרת להה כההה נכון אני יסברתיי לךך למהה ואת הבנת אותיי א זמה עכשיו????? מה ההקטע שלכםםםםםם כול הודעה תמנון נו א זמהה יאאא אתם ממש מורידות את כול החשקקקק זה ממש לא למכורת הפורום תפסיקו כבררר לחשוב את זההה אוףףףףףףףף ודרך אגבב נופרר גמאני קלטתי מלא תגוובת שלךך סתםםםםםם בלי קשר כי רצית להגידדדדדדד ולא אמרתי כלוםם כי מה מה אכפת לי שיהיה לך בכיףף צתגיבי זה עושההה תפורום יותררר חיי שישי בו הודעות ולא יבשש וגמתאתת התחלת להגיבב מלאא אזזזז אל תגידו רקקק עלי ואתם בכלל לא צכות להעירר מה אפכת לכםםם =\\\\
אני מגיבה איפה שאני צכה להגיב ולא זורקת שם פרצוף ופה פ]רצוף, ואני לא הסכמתי איתך כי אני ממש ממש לא הבנתי למה את עושה את זה , הנה אני אומרת לך !!! ושכולם יבינו לא להגידד לספירר יותררר למה ישלהה סיבהה ואם תמשיכו להגיד את מה שאתן חושבות היא לא תיהיה יותר בפורום , זה מה שניסית להעביר? לא הבנתי
מה שניסיתי להעביררררררררררררר ואני כבר לא זורקת פה פרצוף ושםםם פרצוףףף טבו עזיבי יאלההה עם כואבב לכם שאני במאתתתת מגיבההההההההה אז יאלה לא צריךךך נראה מה יהיה עכשיווווווו עם הפורום יבשששש כמו לא ידועת מהההההההההההההההההההההההההההההההה נראההההה כאילו את אלא מגיבהה הרבבהההההה המ את מוציאה לי מילים מהפהההה???גמאני יכולה הלגיד שטיותתת שאת רוצה שאני יפסיקקקק להגיב ואת תגיבי מלא בשביל לזכות אה???? יאלה עזבייייי נרהא מה יהיה עכשיוו=\ בי
אנייי מששששששש לא עושה את זה בשביללל מכורתת הפורום להמ את רעות כאלהה הלמה ככה אתם חושבות אה.??????????????????? כוללל פעםםםם אומריםם לי אתת זהההההההההה אניי כמעטט בכול ההודעות קשורה ומה שלאאאא אז זה בגלל שמשעמם לי סתם באלי להגיבבבבבבב וזה ממש לא בשביל מכורהה למה זה איזה פרססס זה נותן לי משו??לא
תפסיקוו לחשובב כככה ה יאאאא=[[[[[ מורידות את כול החשקקקק להיותתתת פעעעעעעעעעעע=\ אני מגיבהה כול כך הרבה כי אני פעעע כול היוםםםםםם ואני מדברת עעם כולםםםםםםם וזההה אז יש הרבהההההה אבל זה לא קשור למכורת הפורוםם אוףףףףףףףףףףף=\\\\
ספיר לא פע כדי לזכות במכורת הפורום!!! זה בכלל לא בגלל זה....... היא פשוט מגיבה על ההודעות גם עם לא היה תמכורת הפורום היא הייתה מגיבה זה בכלל לא קשור לזה..... והיא בכלל לא עושה פרצוף פה פרצוף שם..... וגם עם כן מה זה מפריעה לכם שהיא תזכה?!
מה כואב לכםםםם בזה????????? מזה משנהההה לכםםםם לראותתתתת שאני מגיבההה הרבהה אההה??זה עושה לכם סננורר בעינים או משו???????????? מורןןן עזביייייייייי=\ או שכואב להם או הקנאה או לא יודעת מה הקטעע=\